Selamlar bugün uzun önce almış olduğum ancak yazmadığımı yeni fark ettiğim bir ürün bloguma konuk olacak.Yıllar evvel bu şekilde bir maskara bazı denemiştim.Catherine Arley markasına aitti o ürün ve pek sevmemiştim.Ama bu ürününde çok adını duyunca ve fiyatı da uygun olunca hemen denemek istedim.
Peki nedir bu maskara bazı?Rimel ya da maskara bazı  rimelin altına sürülüyor ve rimelin performansını arttırıyor.Memnun kalmadığınız rimellerin etkisini arttırıp takma kirpik gibi kirpiklere ulaşmamıza yardımcı oluyor.
Ürünü sevdim mi? Yani aldım ama devamlı kullanmıyorum aklıma gelmiyor.Performansını çok kötü bulmadım.Kirpiklerinize sürdükten hemen sonra kurumadan rimelinizi uygulamanız gerekiyor,rimeliniz kuru bir ürün olmamalı yoksa beyazlıklar kapanmıyor.

Ben rimeli sürdükten sonra her attığım katta kirpiklerimin daha yapıştığını fark ettim.Yani beyazlıkları kapattıktan sonra ekstra rimel sürmemek gerekiyor hele bir de kurumuşsa açmak gerçekten çok zor oluyor.Gözümde herhangi bir hassasiyet oluşturmayan maskara bazını sevmediğiniz günlük rimellerle kullanmanın daha işe yarayacağını düşünüyorum.Zaten uzatma, kıvırma gibi üstün performanslı rimellerde baza ne gerek var ki.

Oysa sıradan ürünlerin etkisini arttırmak için gayet güzel bir ürün.Yapışma problemini en aza indirgemek için ben kirpik uçlarıma sürmeyi tercih ediyorum ürünü.Kirpiklerimin bir parça daha uzun olduğunu gözlemledim kullandığım esnada.Yani fiyat performans açısından değerlendirdiğimiz de fena bir ürün değil.Ben hep kullanmayı unuttuğum için bir daha alacağımı sanmıyorum ama sevmediğiniz rimellerinizin performansını arttırmak için kullanabileceğiniz bir ürün.Sevgiler.

OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Fiyatı,sevmediğin rimelin performansını arttırması

OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Kurumadan rimeli sürmek gerekiyor,kirpikleri yapıştırıyor,Beyazlığı kapatmak zor oluyor.

15 Yorumlar

  1. Gerçekten sevmediğimiz rimelleri kullanıp bitirmek için gayet başarılı bir bazdı, ben de severek kullandım ve sonra kaybettim :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten artık yokmuş galiba bulamadım geçenlerde sevgiler canım:))

      Sil
  2. Bu benim en sevdiğim maskara bazlarından biriydi, hem uygun fiyatlı hem performansı iyi bir üründü. Uzun zamandır bulamıyordum, Essence üretimden kaldırmış diye duydum😔

    YanıtlaSil
  3. Benim de favori maskara bazlarımdan seviyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Herşeyin biz bazı var artık :) Baz öncesi baz diye bir ürün çıkarsa şaşırmayacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Far bazı yüzyılın buluşu bence yağlı göz kapaklarıma süper geliyor.

      Sil
  5. Bilgilendirici bir yazı olmuş, tesekkürler <3

    YanıtlaSil
  6. Çok severek kullanıyorum bende ama zevk alarak makyaj yaptığımda kullandığım bir ürün . acele makyajlara gelmiyor :)

    YanıtlaSil
  7. kullanmayı unutmazsam benim de işime yarar aslında. ama hiç görmüyorum raflarda denk gelirim umarım, eline sağlık canım =)

    YanıtlaSil
  8. Aslinda dogrusun ben de sevmistim kullandim ilk aldigim zamanlar ama sonradan aklima gelmemeye basladim :/ Ne kadar cok yapiyorum bunu..

    YanıtlaSil