Selamlar taşrada yaşadığım için online alışveriş siteleri benim vazgeçilmezlerim arasında.Bu şekilde hiç bir şekilde ulaşamayacağım ürünlere bir tık ile sahip olabiliyorum.YAŞAM DÜKKANI güvenilir alışveriş sitelerinden biri.Özellikle organik,temiz içerikli ürünler sunmaya dikkat etmeleri diğer sitelerden ayrılmalarına sebep oluyor.Geçtiğimiz aylarda YAŞAM DÜKKANI bana son derece hoş bir paket yolladı.Ürünleri kullandığım için yorumlayabilirim artık.

COSLYS Organik Sertifikalı Berlingot (Akide Şekeri) Kokulu Duş Jeli 500ml:

İlk ürünümüz bu güzel duş jeli.Öncelikle son derece cici ve kaliteli bir ambalaja sahip ürünümüz.Ve kokusunu size anlatmam gerekirse bildiğiniz akide şekeri mis gibi.Fransa'nın Nantes şehrine ait ünlü Berlingot şekerlerinden ilham alınarak üretilen harika bir duş jeli.
İçeriğini yukarıdaki resimden görebilirsiniz.Sentetik parfüm,boya,koruyucu,PEG,paraben,silikon türevleri,Sodyum Lauril Sülfat,Amonyum Lauril Sülfat ve GDO içermiyor.Toplam ürün içeriğinin %99.20'si doğal kaynaklardan  elde edilmiş.Toplam içeriğin %10'u organik tarım ile yetiştirilmiş.Cildin Ph dengesiyle uyumlu bir ürün.
Ürünümüz aynı zamanda BIO kozmetik,Ecocert,One Voice sertifikalarına sahip ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor.
500 ml.lik dev şişesiyle ve mis gibi şeker kokusuyla banyo yapmayı son derece eğlenceli bir hale getiriyor.Temiz içeriğide içimi rahatlatıyor,kızımda da güvenle kullanıyorum.Temizlemesini ve kokusunun duştan sonrada buram buram burnuma gelmesini çok sevdim.Duştan sonra cildimde herhangi bir gerginlik ya da alerjik reaksiyon olmadı.Her özelliğini beğendiğim harika bir ürün oldu.Yalnız fiyatı biraz pahalı 49 lira.Sanırım indirim dönemlerini takip edip almak en doğrusu olacak.Ürünü incelemek isterseniz sizi ŞURADAN alayım.

COSLYS Organik Sertifikalı Turunçgil Kokulu Kristal Roll-On Deodorant 50ml:


Aslında önceleri kullandığım roll on'ların içeriğine çok dikkat etmiyordum.Ama geçen yıl kolumun altında çıkan bir bezenin kullandığım deodorantlardan kaynaklandığını öğrenince gerçekten korkmaya başladım.Bildiğiniz gibi koltuk altı ürünleri eğer temiz içerikli değilse yani paraben,alüminyum içeriyorsa göğüs kanserine davetiye çıkarıyor.Temiz içerikli ürün arayışlarım sırasında Yaşam Dükkanının yolladığı paketten bu ürün çıkınca çok sevindim.

Ürünümüz son derece cici bir ambalaja sahip.Kokusu biraz keskin.İçeriği gayet güzel Sentetik parfüm,alüminyum,boya,koruyucu,PEG,paraben,petrol ürünleri,parafin,silikon türevleri ve GDO içermez.Toplam ürün içeriğinin %99.10'u doğal kaynaklardan  elde edilmiş.Toplam içeriğin %24'ü organik tarım ile yetiştirilmiş.
Ürünümüz aynı zamanda BIO kozmetik,Ecocert,One Voice sertifikalarına sahip ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor.Doğal alum taşı(kan taşı) kötü kokularla savaşıyor ve gözenekleri tıkamadan terlemeyi kontrol altına alıyor.
Ben, içim gerçekten rahat olarak kullanıyorum bu ürünü.Ayrıca aileme de kullandırıyorum.Kıyafetlerimde herhangi bir sarı leke falan olmadı.Her gün kullandım ama hiç ter kokusuda duymadım.Yani ürün bence gayet başarılı aradığım her şeyi bünyesinde barındırıyor.
Ürünümüz 39 lira indirim vakitlerinde çok daha uygun fiyata alınabilir ama şunu söylemeliyim ki uzun süre kullanabiliyorsunuz.Yani bu fiyata değer bence.Eğer ürün hakkında daha geniş bilgi almak isterseniz sizi ŞURADAN alayım.
Yaşam dükkanından gelen bir diğer üründe bu sabundu.Ne kadar doğal ve otantik bir görünümü var değil mi?Bu sabunu henüz kullanamadığım için bir yorum yapamayacağım ama bu güzel hediyeleri için YAŞAM DÜKKANI na çok teşekkür ediyorum.Sevgiler...

23 Yorumlar

  1. O akide şekerli duş jelinin kokusunu merak ettim cidden :)
    Roll'onlar ne kadar pahalı olursa olsun, içerik olarak en dikkat ettiğim ürünlerden. Dolayısıyla ne kadar olduğu değil, ne kadar temiz olduğu önemli benim için. Yalnız bu deodoranttaki potassium alum dikkatimi çekti; alum taşının da riskli olduğu söyleniyor; araşitırdın mı sen hiç?
    Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla Potassium Alum molekül büyüklüğü sebebiyle deri gözeneğinden geçemiyor canım yani cilt tarafından emilmediği söyleniyor ama yenide detaylı araştırmak gerekir.Kokusu harika gerçekten canım:))

      Sil
  2. organik ürünleri her zaman sevmişimdir..

    YanıtlaSil
  3. Merhaba.
    Günümüzde sağlıklı ve güvenilir ürün bulmak bir hayli zorlaştı. Doğal içerik diye satılıp da içinde kimyevi madde barındılar çok ürün var maalesef. Öneriler için çok teşekkürler. Umarım kullanan herkes memnun kalır. Önerilerinizin devamını bekleriz :)

    Sevgi ve selam ile.

    YanıtlaSil
  4. Zararsız içerikli ürünleri içim çok rahat kullanıyorum. Sen de iyi günlerde kullan ^.^

    YanıtlaSil
  5. bu deodorantı denemek istiyorum elimdekiler bitince alacağım güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  6. İndirim zamanı ben de bakayım. Özellikle deodorantlarda içeriğe ben de çok önem veriyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende koltuk altımdaki bezeden sonra korkmaya başladım

      Sil
  7. iyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  8. duş jelini çok merak ettimm😍 güle güle kullan canımm

    YanıtlaSil
  9. Akide şekeri nasıl kokuyor ki :)

    YanıtlaSil
  10. Bende uzun süre evden çıkamadığım dönemlerde internetten alıyorum bazen başka çare kalmıyor :( Yaşam dükkanını ilk kez duydum mutlaka bakacağım :) Sizde ürünlerinizi güzel günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
  11. Bu aralar organik ürünlere yöneldim teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  12. Akide şekerine bayılırım,bu ürünü de sevecegimden eminim... Sizin tavsiyeniz , güzeldir.... Hoşça kalın @karadenizli_2902

    YanıtlaSil