Selamlar Wet'n Wild rujları kullanmayan,sevmeyen yoktur galiba.Bu siyah ambalajlı serinin renkleri şahane olmasına rağmen ambalajları gerçekten çok kötü.Her açıp kapadığımda rujun bir kısmı kapağa bulaşıyor bazende bir parçası kırılıyor.
Ama çok uygun fiyatlı ve ünlü markalara muadil olan renkler olunca dayanamayıp alıyoruz.Biraz daha pahalı olabilir ama kaliteli ambalajlar istiyoruz diyerek ürünü anlatmaya başlayalım.Just Peachy somona çalan bir şeftali rengi özellikle gözlerimde koyu makyajlar uyguladığımda elim hep bu ruja gidiyor.
Ürün mat olmasına rağmen sürümü çok kolay.Kuru dudaklardan şikayetçiyseniz öncesinde lip balm sürebilirsiniz.Dudaklarınız çok kuruysa dudak çizginize dolma problemiyle karşılaşabilirsiniz.Sert yapısından dolayı sevmeyeni de çok ama ben oldukça severek kullanıyorum bu ürünü.Her akşam yatmadan dudağıma lip balm sürdüğüm için sabah nemlenmiş dudaklarımda hiç bir problem yaşamadım ürün ile alakalı.
Kalıcılığını oldukça beğendim.Fiyatına göre son derece başarılı bir ürün.Bahar ve yaz aylarında severek kullanılacak olan ruju indirim zamanlarında 5-6 lira gibi bir fiyata almak mümkün.Sevgiler...

10 Yorumlar

  1. Wet'n Wild'ın bu rujları gerçekten başarılı, güle güle kullan arkadaşım!

    YanıtlaSil
  2. öyle güzel anlattınız ki alasım geldi valla :) indirim zamanı ne zaman ki acep ?

    YanıtlaSil
  3. Bende tam tersi sert yapılı rujları daha çok seviyorum :)) rengi çok güzel, mutlu günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. İndirim zamanı gördüm mü kaçırmıyorum fiyatlar inanılmaz düşüyor teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Bu rujları ben de çok başarılı buluyorum, bu rengini almamıştım ama edineceğim :)

    YanıtlaSil