Selamlar bugün uzun süredir kullandığım ve bitmek üzere olan bir kapatıcı konuğum olacak,Rival de Loop kapatıcı.Öncelikle ürünün ambalajı şık,pratik ve oldukça kullanışlı uzun zaman olmasına rağmen kırılma sızma gibi bir sorun çıkmadı.Hatta üzerindeki yazılar bile aynı şekilde duruyor.
Sünger bir aplikatörü var bu da uygulamada bayağı kolaylık sağlıyor.Bendeki 01 rengi ve cilt tonumla tam uyum sağlıyor.Hafif bir parfüm kokusu var bir çok kişinin kokusunu sevmediğini okudum ama beni rahatsız etmedi.Bazen parmaklarımla bazen fırçayla ürünü kolayca dağıtıyorum.Kapatıcılığı orta ayar ama aydınlatma özelliğini de seviyorum.Ayrıca kalıcılığı da başarılı.
Göz altlarımda herhangi bir kurutma olayı ya da çizgilere dolma gibi bir problemle karşılaşmadım.Benim göz altlarımda fazla bir sorun olmadığı için kapatıcılığı bana yeterli geldi.Ufak tefek sivilce lekelerini kapatmada da başarılı buldum ürünü.Fiyatını ne yazık ki hatırlıyamıyorum ama en fazla on küsur lira olmalı.Üstelik Rossman'dan alalı neredeyse bir yıl oluyor ve henüz bitmedi bile yani bereketli bir ürün.Kıvamı yoğun yapısı çok ince olmayan fiyatına göre performansı oldukça başarılı olan ürün benim sevdiklerim arasında.Tekrar kesinlikle alacağım.Sevgiler...

OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Fiyatı uygun,ambalajı kaliteli,performansı başarılı.
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Bir çok kişi kokusunu sevmiyor.

18 Yorumlar

  1. Bu kapatıcıyı seven çok... Ben de çok merak ediyorum. Elimdekiler bitince deneyeceğim. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Ben denemedim ama kokulara takık bir insan olduğum için sanırım bana göre değil

    YanıtlaSil
  3. Bende cok memnun kaldım ama belli bir süre sonra kapağında sorun oldu tam bitmeden cöpe atmak zorunda kaldım yinede fiyatına göre gayet başarılı :)

    YanıtlaSil
  4. Kokuya çok da takılmamak lazım :)

    YanıtlaSil
  5. bence de fena değil .-))

    YanıtlaSil
  6. Rossmana gittiğim de bakmalıyım :) Fiyat açısından 1 yıl geçmesine rağmen çok pahalı olabilecğeini sanmıyorum.. Kalıcı olması ve çizgileri dolma yapmaması çok iyimiş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yedekledim tatilde ne kadardı hatırlamıyorum ama ucuzdu gene

      Sil
  7. 3-4 sene önce alıp kullanmış ve çok beğenmiştim. O zaman fiyatı süper uygundu ve ben 3 rengini birden almıştım ki tam rengimi tutturabileyim :) Aslında yaz için yeniden alaiblirim, çok hafif ve güzel bir üründü. Sevgiler!

    YanıtlaSil
  8. Fiyatı gayet uygunmuş özelliklerine göre :)

    YanıtlaSil
  9. Göz altı çizgilerine dolmaması ve topaklanmaması özelliğini sevdim. UMarım cilt tipine göre değişmiyordur bu özellik çünkü birçok kapatıcının sıkıntısı bu oluyor. Güzel bir yazıydı. ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ürün her cilde uymuyor tabii ki denemek lazım

      Sil