Selamlar Eklips fırçalar gayet uygun fiyatları ve yumuşak yapılarıyla makyaj severlerin ilk tercihleri arasında.Yelpaze fırçası da aydınlatıcı sürmek için uzun zamandır istediğim bir ürünüydü.
O kadar yumuşak ki ve az kılı olduğu için aydınlatıcı uygulamakta çok zorlandığım bir ürün oldu.Yani fırçaya istediğim kadar ürün gelmiyor ve yumuşak kılları yüzünden kontrol sağlamakta zorlanıyorum.El becerisi kazanmak için bolca deneme yapmak gerekiyor zannımca ama ben dayanamayıp parmağımla aydınlatıcımı sürüveriyorum çok daha başarılı oluyor.
Sevmeyeni olduğu kadar seveni de çok bir fırça dediğim gibi kullanmayı başarmakla alakalı bir durum.İndirim zamanlarında 6 lira gibi bir fiyata alabileceğiniz ürün benim sevmediklerim arasında ne yazık ki.Sevgiler...
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Fiyatı
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Çok yumuşak yapısı ve az kıllarıyla uygulama esnasında kontrol zorluğu oluyor.

11 Yorumlar

  1. Aslında durum fırçadan çok bu fırça ile kullandığın aydınlatıcıda :) Eğer çok pigmentli bir aydınlatıcı kullanmıyorsan, bu fırçayla düzgün bir uygulama yapmak mümkün değil. Ben Anastasia Beverely Hills Glow Kit'teki ultra pigmentli aydınlatıcıları bu fırça ile uyguluyorum ve sonuç şahane :) Fakat haklısın, pigmentsiz aydınlatıcılar için daha tok ve yoğun kıllı fırça şart :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Mary Louminazer gibi çok pigmentli aydınlatıcıları uygulamak için kullanıyorum bu fırçayı. Ürünü az alması bu durumda avantaj oluyor :) Bir de uyku maskesi yapıyorsanız, öyle deneyin derim. Çok ince uygulama yaptığı için, gece uyurken yapılan maskelerin yüzdeki rahatsızlığı kalmıyor. :)

    YanıtlaSil
  3. Çok şirin bir hali var üstelik fiyatı da çok uygun..

    YanıtlaSil
  4. Ben bu fircayi aydinlatici uygularken cok sevdim cunku tam istedigim gabi belli belirsiz uygulamami sagliyor. Dediginiz gibi kisinin ne bekledigine gore memnuniyet de degisiyor

    YanıtlaSil
  5. ben seviyorum bu fırçayı the balm mary lou'yu en güzel bununla uyguluyorum çünkü..

    YanıtlaSil
  6. Ben çok seviyorum bence kolaylık sağlıyor yani benim açımdan böyle :/ Karıştırma fırçasınıda deneyebilirsiniz :)

    YanıtlaSil