kore kozmetik ürünleri

ZSole - Güneş koruyucu krem (SPF 50+ / PA +++)

Kore kozmetik ürünleri arasından bir güneş kremi olan  ZSole - Güneş koruyucu krem'i hiç duydunuz mu? Havaların ısınmaya başlamasıyla 50 koruma faktöre sahip güneş kremi çok işimize yarayacak. 

Neden Kore kozmetik ürünleri?

Kore kozmetik ürünleri her ürünüyle bizi şaşırtıyor alışılmadık özellikleri olan ürünlerini merakla deniyoruz. Güneş kremi olarak da Zsole güneş koruyucu krem ile çok farklı bir ürün ile bizi buluşturuyor.

Zsole güneş kremi yorumu

Zsole güneş koruyuculu krem 70 ml. ve son derece şık ve kaliteli bir ambalaja sahip. Dikkatli bakılırsa iki ayrı kapağının olduğu görülebilir bu benim daha önce görmediğim bir özellikti.

kore güneş kremi



Zsole güneş kremi farklı bir tasarıma sahip


Güneş kremi nin bir tarafı sprey şeklinde diğer tarafı krem ağzı şeklinde tasarlanmış.Yani ürünü ister losyon şeklinde ister sprey şeklinde kullanabilirsiniz. Bu çok eğlenceli.

Zsole güneş kremi içeriğinde normal su yerine Alaska Buzul Suyu kullanılmış bu da ekstra bir ferahlık vermesine neden oluyor. 5 çeşit organik meyve karışımı içeriyor. Ayrıca Dermatolojik güvenlik testi yapılmış, hassas ciltler için uygun ve ailecek kullanmaya uygun bir ürün olmasını çok sevdim.

Ana Maddeleri şu şekilde Alpaflor bu Alp dağlarında organik olan  kelebek çalısı ve kekik çiçeğini içeriyor, organik meyve karışımı ve Alaska Buzul suyu.

zsole güneş koruyucu krem

Zsole güneş kremini sevdim mi?

Kore kozmetik ürünleri nden Zsole güneş koruyucu krem kullandığım güneş kremi çeşitleri arasında sevdiklerim arasına girdi, son derece hoş pudramsı bir kokusu var. Yayılması gayet kolay ama ilk anda hafif bir yapışkanlık hissi bırakıyor daha sonra kayboluyor. 50 koruma faktörü olmasından dolayı kızım sokağa çıktığında kullandım ve hemen kızaran kızım güneşten zarar görmeden geri geldi.

Kendimde de makyaj altına baz olarak kullandım ürünü. Cildimde makyaj gayet güzel durdu kuru kuru bir görünüm vermedi.Yani nemlendirmesini yeterli buldum.Yapısı son derece ince ve cilde herhangi bir tabaka halinde beyazlık vermiyor yani bildiğimiz cilt kremleri gibi tamamen emiliyor.

Mat bir yapısı var ve bir kaç saat sonra bile geçse benim cildimde parlama yapmadı. Gayet kaliteli ve başarılı bir ürün kore kozmetik ürünlerini zaten çok severim Zsole güneş koruyucu krem de içeriğindeki organik meyve karışımıyla, yüksek koruma faktörüyle, farklı tasarımıyla, çift taraflı kullanım imkanı (hem sprey hem losyon), ferahlık vermesiyle, hassas ciltlerde bile güvenle kullanılmasıyla sevdiğim bir güneş kremi oldu.

Kore kozmetik ürünlerini seviyorsanız mucizevi Watsons Aloe vera jel makalemizi okumayı sakın  unutmayın.

20 Yorumlar

  1. çift taraflı olmasına bayıldım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Limonian'ı ben de sık sık geziyorum hala alışveriş yapmadım. Şişe tasarımı ne kadar akıllıca çok hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim aklımda bir kaç şey var özellikle şu renk değiştiren rujları merak ediyorum yaz tatilinden sonra alacağım inşallah:))

      Sil
  3. Fiyatı çok iyi korumasına oranla, kızınızda kızarıklık bile olmadıysa :)

    YanıtlaSil
  4. ilk sürümde hafif yapışkan etki veriyorsa ben de baz olarak kullanılabileceğini düşündüm direk.. ayrıca sprey şeklinde uygulanabiliyor olması da iyiymiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oldukça pratik bir ürün baz olarakta sevdim.

      Sil
  5. Limonian'ın yenilikçi ürünlerine bayılıyorum, harika bir tasarım olmuş :) İçeriği nedeniyle tercih etmeyeceğim bir ürün olsa da sizin memnun kalmanıza sevindim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçeriğe bir aralar takmıştım şimdi dikkat etmemeye çalışıyorum yoksa kullanacak ürün bulamıyorum sağol canım:))

      Sil
  6. Çok ilgniç bir ürünmüş tasarımı itibariyle. E olumsuz özelliği de yoksa deneyelim :))

    YanıtlaSil
  7. Çok kullanışlı bir tasarımı varmış gerçekten :) Mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
  8. Çok başarılı bir ürün çoğu güneş koruyucu gözlerimde yanmaya neden olur fakat bu hiç yapmadı :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. Çift kapaklı olması çok farklı geldi :) güzel bir ürünmüş iyi günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  10. Ben bu ürünü çok sevdim :)

    YanıtlaSil