Selamlar şu sıralar en popüler ürünler kontür uygulama ürünleri.Talep olunca tabii ki firmalar şu sıralar yepyeni ürünleri piyasaya sürmeye başladı.Maybelline kontür stick'i çıkar çıkmaz indirime girmesini beklemeden hemen satın aldım.Sanırım 34 lira civarı bir bedeli vardı.Bende ki 01 Light rengi.
Kalem formunda olan ürünümüzün bir tarafı kontür uygulamaları için koyu renk diğer tarafı aydınlatıcı olarak kullanılması için açık renk olarak tasarlanmış.Üzerinde en çok tartışılan konu bir tarafını kullanmaya ağırlık verilirse ürün kullanımında zorluk çıkıp çıkmayacağıydı.
Evet neredeyse bir aydır her makyajımda kullanıyorum ürünü çünkü burnuma kesinlikle kontür uygulaması yapmalıyım.Bu yüzden yorumlarımı aktarabilirim.
Öncelikle ürünün ambalajı oldukça pratik ve sağlam ama kapağı hemen çatladı daha sert bir malzemeden yapılabilirdi.Ürün keşke bir tarafı kontür bir tarafı aydınlatıcı şeklinde tasarlansaydı kullanımı çok daha pratik olurdu.Sorun şurada ilk kullanımlarda çok bir problem çıkmıyor yan tutarak uygulamanızı yapıyorsunuz.Ama zamanla bir tarafı eziliyor ve renkler birbirine karışıyor.Ben pek aydınlatıcı tarafını kullanmadım.
Kontür rengi oldukça güzel kızıllık barındırmıyor,soğuk tonlu bir kahve kontür için harika bir renk ama iki kat uygulamak gerekiyor renk vermesi açısından bir de sonrasında üstünden mutlaka toz bir ürünle geçmek gerekiyor yoksa hemen uçuveriyor.Ürünü dağıtmak hiç sorun değil gayet rahat dağıtabiliyorsunuz ben fırçayla dağıtmayı tercih ettim.
Aydınlatıcısı ise mat bir renk bildiğimiz aydınlatıcılar gibi değil kontürü belirginleştirmek için kullanılıyor.Evet yağ gibi kayıyor ve öne çıkarmak istediğimiz bölgeleri ortaya çıkarmak için kullanılabilir hoş bir renk.
En büyük sorunu çift taraflı tasarlanmaması olan ürünü ben sevdim.Gündelik hafif,doğal kontür uygulamaları için çok uygun.Sanırım ilerleyen vakitlerde fırça ile uygulamam gerekecek.Sevgiler...
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Güzel bir kontür rengi var.Dağıtması oldukça kolay.Fiyatı uygun.
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Tasarımı çift taraflı olmalıydı.Bir taraf kullanılırken diğer taraf eziliyor.Kontür rengi hemen uçuyor bu yüzden toz ürünle sabitlemek gerekiyor.

30 Yorumlar

  1. Hevesle okudum. :) Ben dahil, bir çok kişi de aynı sonuç veriyor bu ürün. Aynı sizdeki gibi, kalıcılığı yok mutlaka toz bir ürünle sabitlemem gerekiyor. İlk katta neredeyse hiç belli olmuyor ve kullanırken bir süre sonra iki renk birbirine karışıyor.

    YanıtlaSil
  2. Yorumlarına tamamen katılıyorum... aynı sorunları ben de yaşadım ve bence pek başarılı bir ürün değilmiş. Ama bitene kadar kullanacağım; zaten hızlı tükeniyor. Sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü son günlerde çok fazla görmeye başladım :) Bende bakmalıyım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani meraklıysan kontür olayına denemelisin mutlaka:))

      Sil
  4. Evet bence de çift taraflı olmalıydı, aklımda olan bir üründü ama bundan dolayı vazgeçtim. Teşekkürler paylaşım için, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. renkler güzel ama hem dediğin gibi bir tarafı fazla ezildi ve pek de kalıcı değil .. tam fiyat verip aldığıma pişmanım bu ürünü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız indirimi beklemek gerekiyordu almak için

      Sil
  6. çift taraflı olması bence de kötü olmuş... paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısın iki taraflı olsaydı daha güzel olurdu

      Sil
  7. Kontür olayıyla hiç alakam yok şimdilik :)

    YanıtlaSil
  8. kontür yapmıyorum ama açık rengi çok hoşuma gitti😍 kullanışlı olduğu belli sevenide çok sanırım bir çok bloggerda gördüm😍

    YanıtlaSil
  9. merak ettiğim, gözüme oldukça güzel gelen bir ürün ancak maybelline almamak için tutuyorum kendimi =) eline sağlık canım sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bir ürünmüş Kontür hiç yapmıyorum deneme vakti geldi sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben burnuma yapmadan çıkamıyorum çok geniş olunca:))

      Sil
  11. Fiyatına göre boyutu çok küçük :(

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel bir yazı olmuş canım. Her yazın gibi çok bilgilendirici. :) Bloğunu maalesef çok geç keşfettim. Ama bundan sonra sıkı takipçinizim efendim. :)

    YanıtlaSil
  13. merak ettiğim bir ürün ama krem kontür ürünleriyle anlaşabilir miyim bilemiyorum =) Toz olanlar bana daha pratik geliyor=)

    YanıtlaSil
  14. Ben çok başarılı buldum elim kontür yapmak istediğim de hep buna gidiyor fiyatı biraz pahalı ama indirim zamanı kacırmamak lazım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  15. Hiç denemedim, bende Stila'nın kontür paleti va, bu ara onunla denemeler yapıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi tane olması yeterli zaten canım bende de make up revolution'ın var ondanda çok memnunum ama meraktan alıyor insan işte

      Sil