Selamlar bildiğiniz gibi ülkemizde dünyaca ünlü bir çok markanın ürünleri satılmıyor.Bunlardan biride muadilleri ile ünlü İngiliz Makeup Revolution markası.Bu markanın ürünleri yurt dışında oldukça uygun fiyata satılıyor hatta online satışlarıyla ülkemize de ürün gönderiyorlar ama ben yurt dışı alışverişlerinde çok deneyimsiz olduğum için instagram satışlarından  yararlanıyorum.
Bu palet hakkında oldukça yazı okumuş ve uzaktan takip etmiştim.Sonunda almaya karar verdim.İlk gördüğüm anda renkleri beni çarpmıştı hakikaten.Makeup Revolution aşkım ilk bu paletle başladı benim.Öncelikle ürünümüzü ben sanırım 45 lira civarında bir fiyata almıştım.Son derece kaliteli ve şık bir ambalajda geldi far paletim.Kalitesi düşündüğümden çok daha iyiydi.
İçinde bulunan kocaman aynası da ayrıca hoşuma gitti.Farda bulunan sünger aplikatörü pek kullanmadım ama oda adi bir şey değildi.
Palette her bir rengin bir adı var bu isimler filmlerden alınmış.18 harika renk bulunmakta bunların 12 si ışıltılı 6 sı mat renkler.

Üstündeki plastiği kaldırınca harika bir manzara karşınıza geliyor.Pembeler,morlar,altın,bakır,toprak tonları ve metalik renklerle renk skalası oldukça güzel.İlk elime aldığımda toz farlar olduğunu sanmıştım ama sonradan yapılarının oldukça kremsi olduğunu fark ettim.Parmaklarınızla bile rahatça sürebilirsiniz.Kremsi olduğu için tozutma problemide yok.
Gece ya da gündüz makyajı için uygun renklere sahip.Ve pigmentasyonları son derece başarılı.
Alt sıradaki farlar mat olanlar.Renkler oldukça kalıcı akşama kadar eksilme ya da toplanma yapmıyor.
Ben göz kapaklarım yağlı olduğu için far bazıyla kullandım.En sık kullandığım renk astar olarak sağdaki en alt renk oldu.Ne yazık ki renkler tam olarak yansımamış fotoğraflara.Altın ve bakır renkleri en sevdiklerim oldu.
Sonuç olarak güzel renklere sahip,kaliteli bir ürün ben oldukça sevdim.Sevgiler...

OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Pigmentasyonu güçlü,renkler gece ve gündüz kullanıma uygun,fiyatı uygun,kremsi yapısı var,kalıcılığı güzel,kaliteli
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Ülkemizde bulunmuyor.

28 Yorumlar

  1. Mutlulukla kullan :) Bu markayı ben de çok merak ediyorum. Keşke, ülkemizde de satılsa...

    YanıtlaSil
  2. Renkler gerçekten muhteşem iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. ne kadar güzel bir palet bütün renklerde çok kullanılabilir gibi geldi :)güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  4. bu markaya bayılıyorum keşke gelse TR'ye de alsak rahat rahat..

    YanıtlaSil
  5. Bu markanın farlarını ben de çok seviyorum, elimde iki adet 32'li paleti, bir de hediye gelen 8'li paleti var ve hepsi harika! Bunun bir başka çeşidini de arkadaşıma hediye almıştım; o da sevmişti. Keşke ülkemize gelse, fiyatları da o kadar uygun ki!!! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. olumsuz özellikle çokmuş :D

    Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  7. Makeup Revolution ürünlerini çok başarılı buluyorum özellikle de fiyatına göre çok güzel ürünleri var keşke ülkemizde de olsa da rahatlıkla ulaşabilsek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke gelse ama sleek geliyormuş çok sevindim:))

      Sil
  8. renkleri çok güzelmiş, smoky efektli makyajlarda ve gündelik olarak çok tercih edilesi güel güle kullan tatlım =)

    YanıtlaSil
  9. Boyle fantastik paketli urunlere bayiliyorum. Ama su aplikatorleri koymaktan bi vazgecemediler :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım kremsi farlar aplikatörle daha kolay uygulandığı için koymuşlar

      Sil
  10. Çok kullanışlı renkler ayrıca fiyatına göre kalitesi de epey iyi gibi. İyi günlerde kullanın ^.^

    YanıtlaSil
  11. Ama bu paletteki renkler şahaneee :)) Alttaki yuvarlak olanların üst deseni bana waffle görüntüsünü çağrıştırdı :) Renkler çok kullanışlı, güle güle kullan

    YanıtlaSil
  12. Merhaba blog yorum etkinliğinden geliyorum. Sizi blog üzerinden takibe aldım :) Bence herkesin elinde bulunması gereken bir ürün, çok güzel bir paylaşım olmuş :) Ben de bloguma beklerim, sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. Far paletlerine zaafım var kesin, renkler efsane keşke böyle paletlere ülkemizde de uygun fiyata çokça rastlasak :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende far paletlerine doyamıyorum keşke her markanın ki satılsa:))

      Sil