Selamlar son bir kaç gündür yurtdışında satışa sunulan kozmetik kutuları hakkındaki yazıları okuyor ve videoları izliyorum.Doğrusu her seferinde içim gidiyor.Her seferinde neden bu kadar harika kutular bizde de yok diyorum.Bizim ödediğimiz fiyatlara yakın ücretlerle başka ülkelerdeki insanlar ne kadar güzel ürünler deneme fırsatı yakalıyor.Keşke ülkemizde daha çok seçeneğimiz olsa daha çok keşif kutusu deneyebilsek.Ben gerçekten keşif kutularını seviyorum.Heyecanla gelmelerini beklemek acaba içinden bu sefer ne çıkacak diye hayal etmek sürprizleri seven her insanı mutlu ediyor.Bu konu hakkında yazılacak o kadar çok şey var ki bunları başka bir yazıya erteleyeceğim.Bu gün sizlere sadece yurt dışında olan bazı kozmetik kutularından örnekler vermek istiyorum.Bakalım beğenecekmisiniz?

GLOSSYBOX Aralık 2015 Kutusu
21 dolarlık ücretiyle ücretsiz kargosuyla her ay 5 deneme ya da tam boy ürünü deneme şansınız olan Glossybox en sevilenler arasında ve tabii ki ülkemize gönderimi yok.Bir aralar ülkemizde de açılması planlanmıştı sonra vazgeçilerek bizi hayal kırıklığına uğrattı.



GLOSSYBOX Ocak 2016 Kutusu

En içim giden ise BOXYCHARM oldu.Aylık 21 dolarlık ücretiyle dört ya da beş tam boy ürün gönderen gerçekten çok güzel bir keşif kutusu.

Boxycharm Ocak 2016 kutusu.


POPSUGAR Şubat 2016 Kutusu aylık 39.95 dolar.

İşte yurt dışındaki kutular bu şekilde inşallah bizim ülkemizdende bu kutulara bir gün ulaşabiliriz ya da bizim keşif kutularımızda kendilerini geliştirerek bir gün bu düzeye çıkabilir.Ne farkımız var başka ülkelerdeki bayanlardan?Sevgiler...

23 Yorumlar

  1. Boxycharma bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. glossy box ı çok istemiştim :( Keşke olsa , hiçbir fark yok! her şey paranın değersizliği ...

    YanıtlaSil
  3. ülkemizdeki kutular cidden çok pahalı ve pek de saçma geliyor açıkçası bunlar çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel olsunda biraz pahalı olsun çok seviyorum almayı bu tür kutuları ama yok işte:((

      Sil
  4. Gerçekten dolu dolu içerikleri var umarım en kısa zamanda bizde de bu tarz olur :)

    YanıtlaSil
  5. Glossybox kutusunun rengi tam benlikmiş :)) Gerçekten bizde neden yok böyle özenli şeyler :/

    YanıtlaSil
  6. Boxycharm'a bayılıyorum resmen. Kathleen Lights'ın her videosunda içim gidiyor! Bir ara da Instagram'da Period Box görmüştüm, malum dönemlerde kadınları mutlu etmek için tasarlanmış, oldukça yaratıcı bir kutuydu :) Gerçekten keşke ülkemize de satışa açsalar, en azından para verdiğimizde içinden adam gibi ürünlerin çıktığı sürpriz kutularımız olur :) Sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Period box mı hemen onuda inceleyeyim bakıp bakıp iç geçirmekten hoşlanıyorum keşke dediğin gibi bizde de olsa çok üzülüyorum valla

      Sil
  7. İnşallah Bizde de ulaşılabilir olur cnm çok guzeller

    YanıtlaSil
  8. Almanya´da da var bu tarz aylik kutulardan ama bir türlü icimden gelmedi nedense siparis etmek, aslinda surprizleri severim ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben çok merak ettim şimdi acaba nasıllar alırsan mutlaka yaz

      Sil
  9. Çok güzeller, paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. Çok baştan çıkarıcı... Alışverişe gidesim geldi

    YanıtlaSil
  11. Evet ne yazıkki bizde bu olayı sürdüremedi firmalar,öğrendiğim kadarıyla bizde her markanın bulunmaması satış yapılamayacağı için mümkün değilmiş.Keşke yurtdışındaki ürünler bizdede satılsa ve bu kutu çeşitleri çok olsa :(

    YanıtlaSil