Selamlar uzun süredir merak ettiğim Vanilya Club kutusunu ilk kez satın aldım.Almaya karar vermem bayağı zor oldu önce kafaya koydum sonra hakkındaki yazıları okudum,videoları izledim.Beğenen de vardı beğenmeyen de en sonunda bir kere alayım ne kaybederim ki diye düşündüm.Nisan kutusunu büyük bir merakla bekledim ve hiç ama hiç pişman olmadım.Çünkü 55 lira vererek sahip olduğum kutu verdiğim parayı misliyle çıkarttı.Ürünlerin en azından bir kısmını denemeden yazmak istemedim bu yazıyı o yüzden biraz gecikti.Şimdi Mayıs kutusunu merakla beklemekteyim.Hadi gelin beraberce Nisan kutusunu inceleyelim.
Bir kere kutu çok şık değil ama içi dolu dolu olsun benim için çok şık olmasına gerek yok.Gördüğünüz gibi açtığımda güzel bir manzara beni karşıladı.
İçinden ilk olarak tam boy kocaman  mis gibi kokan bir deodorant çıktı.Kızım hemen el koydu bu deodoranta.


İkinci olarak Gold markasına ait bir far fırçası çıktı.Tam da bu şekilde bir tane daha far fırçası alayım diyordum.Çok sevindim.Kullandım oldukça başarılı bir fırça.


Pembe Tılsım adlı Ardıç Katranlı bir tam boy sabun çıktı.Bu sabunu henüz kullanmadım cildime mi saçıma mı kullanayım karar veremedim hala.
Loreal markasına ait bu tam boy far paleti bile tek başına kutuya ödediğim ücreti karşılıyor.
Renklerini çok sevdim ama daha ilk kullanışımda kapağı kırıldı.Ama sürümünü,renklerin pigmentasyonunu sevdim.
Betty Boop tam boy  Kajal çıkınca önce sevindim sonra hiç alışkın değilim nasıl kullanırım diye düşündüm.Ve sürdükten sonra çok sevdim iş yerinde gözüne ne sürdün çok güzel durmuş dediler.
Tüm gün akmadan gözümde durmasını,yumuşaklığını,siyahlığını ve pratikliğini her şeyini sevdim.Artık elim hep bu ürüne gidiyor.

Loreal markasına ait bir tam boy  Lip Gloss'da çıkanlar arasında.Rengi güzel,yumuşak sanırım yaz boyunca hafif makyajlarım da bana yardımcı olacak.

Botanics markasına ait lavanta renkli bu far son derece pigmentli,sürümü son derece rahat.Defalarca kullandım ve sevdim.

Kerastase Şampuanı hemen kullandım.Saçlarımı yumuşacık yaptı.Deneme boyu bir üründü ama üç yıkamaya yetti.Bunun tam boyunu alabilirim.Saçlarım sevdi.
Marvis marka deneme boy bir diş macunu çıktı.Bununda tam boyunu alabilirim nerdeyse on beş gün kullandım ve dişimdeki doku kaybından dolayı oluşan lekeyi son derece hafifletti.Çok sevdim.
Mila Dopiz Cilt Serumunuda hemen kullanıp bitirdim.Deneme boy bir üründü ve yaklaşık beş gün kullanabildim.Son derece pahalı olan bu ürünü kullanmak çok hoşuma gitti.
Ve son olarak poşet sample bir ürün çıktı.Bu bir saç şekillendirici Marrakesh markasına ait ve henüz kullanmadım.
Kutudan 11 ürün çıktı ve bu ürünlerin 7 si tam boydu.Sadece bir tane poşet sample ürün tek kullanımlık diğerleri en azından üç kullanımlık ürünlerdi.Ben Vanilya Kutuyu oldukça zengin ve doyurucu buldum.Bir kaç ay daha deneyip tadını çıkarmayı düşünüyorum.Eğer sizde incelemek isterseniz.Sizi ŞURADAN alayım.Sevgiler...

14 Yorumlar

  1. Bence çok çok iyi bir kutu olmuş, fiyatını hak etmiş gerçekten. güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu kutu gerçekten iyiydi ama bir sonrakide elime ulaştı onda tam bir hezimete uğradım yayınlıyacağım onuda:))

      Sil
  2. güzel kutuymuş 55 tl mi oldu ben en son 35 de bırakmıştım..

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan hepsini canim

    YanıtlaSil
  4. Vanilya kutuyu ben de almıştım ama neredeyse her ay aynı ürünler geldi ve ben aboneliğimi devam ettirmedim, gelenler de hep testerdı. Sizin ki şahane, fiyatını hak etmiş kesinlikle... Umarım her ay böyle memnun kalırsınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kutunun böyle olduğuna baakma sonraki tamda dediğin gibi çıktı:))

      Sil
  5. Dolu dolu bir kutu gerçekten, benimde son günlerde vanilya kutuya üye olasım var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama diğer kutudan hiç memnun kalmadım ve aboneliğimi iptal ettim onuda yakında yayınlıycam canım

      Sil
  6. Hepsi çok güzel güle güle kullan, özellikle Loreal far ve rujuna bayıldım :) Ben de Lila kutu keşif kutusunu almıştım, bu siteyi de öğrenmiş oldum teşekkürler :*

    YanıtlaSil
  7. Parasını baya çıkarmış. İyi günlerde kullanın ^.^

    YanıtlaSil