Selamlar bugün gerçekten çok sevdiğim bir allık konuğumuz olacak.Artık herkesin tanıyıp bildiği Mac Peaches.Allıklar son zamanlarda oldukça ilgimi çeken ürünler arasında.Bir gün sürmeyi unutmuşum ve herkes beni hasta zannetti.O günden beridir allık sürmeyi ihmal etmiyorum.

Öncelikle ürünümüz Mac kalitesinde,son derece şık,sade ve 6 gramlık bir ambalajda tasarlanmış.

Adı gibi şeftali tonlarında son derece güzel bir renk,mat bir duruşu var ve oldukça pigmentli bir ürün.Yani son derece az bir miktarı yetiyor artıyor makyajınızda.Bu yüzden uzun zaman kullanılabiliyor.
Özellikle kahverengi tonlarında  makyaj yapıyorsam elim hep bu allığa gidiyor.Allık sürmüş gibi durmuyor son derece doğal bir duruşu var.Özellikle sarışınlarda çok daha güzel duracağını düşündüğüm sıcak bir renge sahip alllığımız.
Kalıcılığını beğenmeyen arkadaşlar mevcut ama ben gayet yeterli buldum akşam eve gelince bile yerinde durduğunu görüyorum.Tozutmayan bu güzel allığı ben zaman zaman crease bölgeme sıcaklık katması içinde kullanıyorum.Fiyatı sanırım yetmiş küsur liralarda ama ben hemen her gün kullanmama rağmen hala dibini görebilmiş değilim.Yani verdiğimiz parayı fazlasıyla hak ediyor.Son derece uzun süre kullanabiliyorsunuz.Sevgiler...
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Rengi harika,soft,doğal duruşlu,mat,kaliteli,ambalajı şık ve kullanışlı,kalıcı,fiyatı pahalı belki ama çok uzun süre kullanabiliyorsunuz yani fiyatının hakkını veriyor.
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Yok

14 Yorumlar

  1. Gerçekten olumsuz özelliği olmayan, benim ilk ve en sevdiğim MAC allığım! Gerçekten ciltte muhteşem duruyor :) güle güle kullanalım!

    YanıtlaSil
  2. şeftali tonları candır :)

    YanıtlaSil
  3. Olumsuz tek özelliği fiyatı bence. Keşke yabancı ülke de gratis gibi uygun fiyatlı bir marka Türkiye de bu kadar pahalı olmasa :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım oralarda drugstore muş bu marka

      Sil
  4. En sevdiğim allığım :)

    YanıtlaSil
  5. Mac'in en sevdiğim alliklarindan biri:)güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
  6. rengin güzelliği <3 bu tonlarda allıkları kendime çok yakıştırıyorum, sevgiler

    YanıtlaSil
  7. mac allıklar çabuk taşlaşıyor artık almıyorum ben :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz benimki taşlaşmadı bakalım ne zaman olacak

      Sil