limonian maskeler

Limonian da Satılan Maskeler

Kore kozmetik ürünleri nin son günlerde oldukça popüler olduğunu biliyoruz. Limonian online satış sitesi de uygun fiyatlı Kore ürünlerini satıyor Limonian da satılan maskeler den bir kaçını denedik.

Kore Maskeleri neden güzel?

Kore kozmetik ürünleri alıştığımız sıradan kozmetik, bakım ürünlerinden farklı etkilere sahip, nemlendirmeleri, cildi beslemeleri, temiz içerikli olmaları gibi harika özelliklere sahipler.

Kore maskeleri yorumu

Golden Nose Burun Maskesi:Limonan da satılan maskelerden biri kore kozmetik ürünleri arasında en çok satan burun maskesi, maske üç adımda uygulanıyor. Benim burnumda siyah nokta olmadığı için bu maskeyi eşimde uyguladık.

Golden Nose Burun Maskesi nasıl uygulanır?

1. adımda siyah noktaları yumuşatıyor ve yapışıyor 2. adımda siyah noktaları gideriyor ve 3. adımda gözenekleri küçültüyor. Daha önce hiç 3 adımlık maskeleri denememiştim ve bence bu tür ürünler tam bir uygulama sağlama konusunda çok başarılı.

Burnunda siyah ve beyaz nokta olanların, gözenekleri geniş olanların kullanması tavsiye edilen ürün eşimin burnundaki siyah noktaları büyük ölçüde temizledi. Kullanmadan önce buhar banyosu yapılması tavsiye ediliyor ne yazık ki eşimi bu konuda ikna edemedim belki edebilseydim siyah noktaların tümü giderdi. Sonuç olarak güzel bir maskeydi.


limonian da satılan maskeler


Oseque Creme Mask etkileri nasıl?

Oseque Creme Mask:Limonian da satılan maskeler arasından özellikle Oseque maskeyi  denemek istedim çünkü daha evvel Oseque markasına ait bir kaç ürüne hayran kalmıştım. Oseque Creme mask son derece uygun fiyatlı ürün beni gene yanıltmadı. Bende bulunan kırışıklık giderici yüz maskesi ve içerisinde Adenozin, Deniz kabuğu, Gül çiçeği ekstratı, Laktobasil gibi kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olan maddeler bulunmakta.

Cildime uyguladıktan sonra cildimin neme tamamen doyduğunu hissettim ve bu etkisi iki gün kadar devam etti. Hatta 20 dakika sonra bile maske hala nemliydi kalan ürünü ellerime ve bacaklarıma yedirdim. Bu kadar nem veren güçlü bir maske denememiştim daha önce.

Tabii bir kullanımda kırışıklıkların gittiğini gözlemlemedim ama düzenli yapılırsa kesin sonuç vereceğini düşünüyorum. Sadece cildi nemlendirmek için bile  haftada bir kere yapmayı istediğim bir maske.


limonian da satılan maskeler

3 adımda yüz bakım maskesi denediniz mi?

3 Adımda Yüz Bakım maskesi (Nemlendiricili): Limonian da satılan maskeler arasındaki 3 adımlı maske benim kendi cildimde denediğim ilk üç adım maske oldu. Bu maskenin de son derece güçlü bir nemlendirme özelliği olduğunu söylemeliyim. Özellikle kuru ciltlerin çok seveceğini düşünüyorum.

3 adımda yüz bakım maskesi ile cildimin beyazlaştığını da hissettim.

1. adım ile su sürmeden yüz temizleme jelini uyguluyorsunuz. Köpürünce temizleyip bol su ile durulamak gerekiyor.

2. adımda Yüz bakım ampulünü sürüyorsunuz ve 3 adımda maskeyi yüzünüze yapıştırıp 20 dakika kadar bekliyorsunuz. Sonra kalan esansı da yüzünüze sürüyorsunuz.

Sonuç nemlenmiş ve beyazlaşmış bir cilt olarak ortaya çıkıyor.

Kore kozmetik ürünleri dünyaca satış rekorları kıran harika etkilere sahip ürünler Limonian online satış sitesi de en uygun fiyatlara en kaliteli ürünleri ülkemize getiriyor. Limonian da satılan maskeleri denemek istiyorsanız Oseque Silk Body Peeling makalemizi de mutlaka okumalısınız.

14 Yorumlar

  1. evet bir kaç maske denedim fena değil gerçekten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok farklı alıştığımız gibi değiller:))

      Sil
  2. Tasarımları için bile alınabilir bu maskeler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet alışmadığımız tarzda hem ambalajları hem kaliteleri:))

      Sil
  3. Cnm ben bu siteyi senden duydum :) Osepue Creme Maskesini merak ettim.Genel anlamda kore ürünlerini severim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşini gayet ciddiyetle yapan bir sitedir bence incele canım:))

      Sil
  4. Créme Mask'ta fena aklım kaldı! Elimöeki Darphin bitince bunu alşıp deneyeceğim kesinlikle! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok başarılı bir ürün bence oldukça seveceksin:))

      Sil
  5. Cildime maske uygulamayı çok seviyorum, ama bu markadan hiçbir ürün denemedim henüz. Önerilerini dikkate alıcam :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence çok seversin canım çok farklı ürünleri var:))

      Sil
  6. Kore urunleri takipçisi olarak onerdiğiniz siteyi mutlaka inceleyeceğim. Temiz bir cilt benim için her zaman bir adim daha ön planda :)

    YanıtlaSil
  7. Kore yazması almam için bir etken maskeymiş sakızmış önemi yok :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende Kore ile ilgili her şeyi seviyorum.

      Sil