Geçtiğimiz ay FİKRİMÜHİM 'in yeni bir kampanyasına katıldım.Herbalife bir öğün lezzet kampanyası kapsamında son derece güzel bir paketle tanışma imkanı kazandım.Daha önce defalarca kere adını duyduğum Herbalife markasının ürünlerini ilk kez deneyeceğim için çok heyecanlandım.Evet benimde bir kaç kilo fazlam var ve yaz geliyor artık önlem alma vakti geldi.Paketimden tam boy ürünün yanı sıra deneme boy ürünlerde çıktı hepsi iş arkadaşlarım,komşularım ve akrabalarım tarafından denenmek için kapış kapış alındı.

Ürünü neredeyse bir aydır deniyorum artık yorumlama vakti geldi.Denemek için alan arkadaşlarımın da zaman zaman görüşlerini almayı ihmal etmedim.Öncelikle ürünümüz vücudun her gün ihtiyaç duyduğu vitamin,mineral,protein ve lif içeriğine sahip öğün yerine geçen ve kilo kontrolüne yardımcı olan vanilyalı bir milk shake tadında bir içecek.
Hazırlanması oldukça kolay iki çorba kaşığı toz ürünü 250 ml. yarım yağlı süte ekleyip kendi shakerıyla iyice karıştırmak yeterli olacaktır.Bu karışımı içince o öğün yemeniz gereken yemek miktarını karşılamış olacaksınız üstelik her türlü vitamini,minareli de es geçmeden.Diyetlerde en büyük problem bu.Diyet yapalım derken uzmanlık alanımız olmadığından bir çok önemli vitamin ve mineralleri ihtiva eden besinleri almıyoruz.Bu şekilde son derece yorgun düşüp tatlı krizleri gibi durumlarla karşılaşabiliyoruz.Herbalife Besleyici Shake ile kendimizi emin ellere teslim ederek acaba bir hata yaptımmı diye düşünmeye gerek kalmıyor.
Her bir karışımda 216 kalori ve bir ton gerekli besin maddesi mevcut.İçeriğinde sarı bezelyeden elde edilen bezelye proteini de mevcut.Karışımı içtiğinizde ekstra bir yemek yemeye gerek kalmıyor.Günde iki kere bu toz karışımı içmeniz bir kerede yemek yemeniz tavsiye ediliyor.Eğer acıkırsanız sağlıklı atıştırmalıklar(yoğurt,meyve gibi) yemeniz tavsiye ediliyor.
Ürün Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından onaylı ve ürünleri denemek ya da satın almak isterseniz 0 216 542 75 90 no lu telefondan Bağımsız bir Herbalife üyesine ulaşabilirsiniz.Ya da internet sitelerine göz atabilirsiniz www.herbalife.com.tr
Gelelim benim yorumlarıma ben ürünün tadını oldukça sevdim sanki bir milk shake gibi soğuk olursa daha leziz.Sabah kahvaltıda ve öğle yemeğinde içeceği kullandım genellikle.Çünkü akşam eşim beraber yemek yeme konusunda çok hassas.Şimdilik üç kilo kadar verdim.Ama sadece bu ürünü kullanmanın yeterli olduğunu düşünmüyorum.Yanında mutlaka yürüyüş,bisiklete binme gibi bir aktivite yapmak gerekiyor.Ben bisiklete bindim.Daha elimdeki ürünün çoğu duruyor bakalım hepsi tükenince kaç kilo vereceğim.Şimdilik ürün ile aramız oldukça iyi umarım bu şekilde de devam eder.Ama tabii ki genede işi sağlama almak için şunu söyleyerek yazımı bitirmek istiyorum ekstra kullanılan her ürün için doktorunuza danışmayı ihmal etmeyin.Sevgiler...


22 Yorumlar

  1. Merhaba, bu yorumu yayınlamayabilirsiniz.
    Ben bir kolejde İngilizce öğretmeniyim, bundan 6 hafta önce beraber yemek yediğim anaokulu öğretmeni arkadaşım, işe gelirken bayılmış, yaklaşık 15 dakika kalbi durdu ve sonrasında 5 hafta yoğun bakımda kaldı. Şu an gözlerini açtı, hatta annesinden su istiyor, düzeltiyorum 'fu'. Ne yazık ki 22 yaşındaki güzeller güzeli öğretmenim, artık bilinci bebek bilinçli biri oldu :( Lütfen kullanmayın lütfen:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden yayınlamayım canım okuyucular konu ile ilgili yorumları okumak isterler tabii ki çok üzüldüm arkadaşınıza rahatsızlığında kullandığı ürün bahsi geçen ürünmüydü bilmiyorum ama tabii ki doktora danışmadan hiç bir gıda takviyesi ya da ilaç kullanılmamalı çok geçmiş olsun arkadaşınız adına gerçekten üzüldüm

      Sil
  2. Ben de çok sık duydum ama deneyesim gelmiyor doğal yollara başvuruyorum hep :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben eskiden hemen kilo verebilirdim artık metabolizma yaş ile birlikte iyice yavaşladı ekstra bir şeyler yapma ihtiyacı duyuyorum.

      Sil
  3. bende 2 yıl öncesine kadar herbalife satışı yapıyordum ve kullanıyordum. Çikolatalı olanın tadı çok daha güzel ama ben bunu ara öğün olarak içiyordum yemek yerine geçse hemen acıktırıyordu :) Kilo vermene sevindim tabiki tek başına fayda sağlayamaz illaki diğer öğünlere dikkat edip günlük egzersiz yada yürüyüş takviye edilmeli :) Almayı düşünürsen bir dahakine çikolata dene derim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki spor yapmadan hiç bir şey olmuyor tembellikle kimse kilo veremez

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Eğer kullandığın bir ilaç yoksa ya da bir rahatsızlığın yoksa denenebilir canım:))

      Sil
  5. bilmiyorum faydası olur mu benim de metabolizmam yavaşladı baya artık çünkü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimizin ortak sorunu gençken nasıl hızlı giderdi kilolar:((

      Sil
  6. Ben sürekli diyetisyen kontrolünde yaşıyorum. Hipotroid hastasıyım çünkü. Bu tarz ürünler beni korkutuyor açıkçası. Dikkatli kullanın, sağlığınız daha önemli kilolardan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım dikkatli olmak gerekiyor ben doktoruma danıştım kullanmadan

      Sil
  7. Sonun yazdığın uyarı yerinde olmuş; ne yazık ki doktora danışmadan bu ürünleri bilinçsizce kullanmak kötü sonuçlara da yol açabilir... sende olumlu sonuç vermesine sevindim. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru dikkatli olmak gerekiyor sağlık her şeyden önemli:))

      Sil
  8. İlk yorumu okuyunca çok üzüldüm :( herkeste aynı etkiyi yapmıyor evet ama oluncada insan üzülüyor :/

    YanıtlaSil
  9. Bir yastan sonra metabolizma yavasliyor. Ama sen de zaten yazmissin doktora danisilmadan kullanilmamasini. Bilinçsizce kullananlar da var.

    YanıtlaSil
  10. Bende hipertroid hastasıyim yüksek troid yani haşimato ve bu ürünü kullanmaya korkuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman doktorunuza danışmadan sakın denemeyin

      Sil
  11. Harika ama dediğin gibi doktora danışmadan blinçsizce kullanmamak lazım.

    YanıtlaSil