Selamlar bilmem kaçıncı defa bir bitenler yazısıyla buradayım.Bakıyorumda ben diğer arkadaşlara göre daha fazla ürün bitirebiliyorum.Bundan da mutluluk duyuyorum çünkü bir süre sonra aynı ürünü kullanmaktan sıkılıp yeni bir şeyler denemek istiyorum.Yukarıdaki resimde toplu halde biten ürünleri görebilirsiniz şimdi tek tek bakalım.
Elidor şampuandan oldukça memnundum saçlarımı yumuşacık yapıyordu.Fiyto şampuanıda çok övmüşlerdi yeni saç çıkarıyormuş ama çok bir fark göremedim ben.
Elimde o kadar çok tester var ki bitirmeye çalışıyorum.Lorealin denemem için yolladığı bu kremlerin tam boyunu almak istiyorum çünkü kırışılıklarımda gerçekten başarılı sonuçlar verdiğini gördüm.
Sensodyne diş macunu olmazsa olmazım başka bir marka kullandım mı hemen dişim ağrıyor.Kızımın bitirdiği bir diş macunu ve ağız çalkalama suyum da bitenler arasında.
St-herbs gece kremini blogumda yorumlamıştım Be mine el kremini de sonunda bitirdim sıradan bir üründü.
Bozulan ojelerimi de çöpe yolladım alıp alıp kullanmamak kadar kötü bir şey var mı?
Oriflame göz kremini severek kullanıyorum.Oriflame marka cilt kremleri son zamanlarda favorim.Eva maree marka dudak dolgunlaştırıcısını da blogumda ayrıntılı bir şekilde incelemiştim.Dudak kontörünü keskinleştirmesi oldukça başarılıydı.
Ve son olarak Benri pamuk ve bir deodorantı çöpe gönderdim.Bana deodorant önerebilir misiniz?Ailecek kullanıyoruz ama sağlıklı bir şeyler olsun istiyorum.Sevgiler...

13 Yorumlar

  1. Sensodyne benim de favorim. Bitmek üzere hatta :)

    YanıtlaSil
  2. Deodorant konusunda ben de arayıştayım. Geçen sene koltuk altımda bir beze oluşmuştu ve doktorum terlemeyi önleyici deodorantları asla kullanmamamız gerektiğini söylemişti. Ter kokusunu önleyici ve alüminyum içermeyen bir ürün arıyorum. Aklımda Bioderma var bu ara.
    Darısı yenilerin başına, yer açılmış bayaca :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya benimde koltuk altımda beze var yaklaşık 2 yıldır geçen gittiğim doktor önemli bir şey değil dedi demek roll on lar yüzündenmiş şimdi iyice korktum:((

      Sil
    2. Ben de sakıncalı olduğuna dair duyumlar almıştım

      Sil
  3. Ürünleri bitirene kadar kullanman o üründen memnun olduğunun göstergesi :)

    yeni ürünleri merakla bekliyorum sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allaha şükür ailecek yardımlaşarak ürün bitirmeye üzerimize yok:))

      Sil
  4. istersen deodorant olarak Hunca'nın alumsuz ürününü rahatlıkla önerebilirim. Sıvı tarzda bir deodorant, çabuk kuruyor, ter kokusu hiç oluşturmuyor ve gün boyu güzel bir rahatlık veriyor. OLdukça memnunum. Isana' nın da alüminyumsuz ürünü var eşime almıştım, evden işe gidene kadar ter kokuyorum yorumu yaptı zaten o yüzden Huncalife'yı almıştım. Br araştır bak istersen, ayrıca blogumda huncalife ile ilgili yazı da mevcut ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam canım korktum bu roll on lardan inceleyim huncayı teşekkürler

      Sil
  5. baya bitmiş ürün gelsin yeniler..

    YanıtlaSil
  6. Gelsin yeniler :) Baya ürün bitirmişsiniz

    YanıtlaSil