güneş lekeleri


Güneş Lekeleri ve Sinoz Leke Kremi İncelemesi

Güneş lekeleri ve sivilce izleri gibi cilt problemleri, çoğu kişinin karşılaştığı ortak sorunlardır. Bu tür cilt problemlerini gidermek için birçok ürün piyasada bulunmaktadır. Bu ürünlerden biri de Sinoz Leke Kremi'dir.

Sinoz, 2008 yılında kurulmuş ve Türkiye genelinde 500'den fazla eczaneden ulaşılabilen bir markadır. Ayrıca online satış sitelerinde de bulunabilir. Sinoz, birçok ödüle layık görülmüş ve 2016'dan beri dünya markası olma hedefiyle Amsterdam'dan Avrupa ve Amerika'ya dağıtım yapmaktadır.

Sinoz Leke Kremi, yaz aylarında güneş lekeleri, sivilce izleri, yaştan dolayı oluşan lekeler, hamilelik lekeleri, ağda sonrası izleri ve siyah noktalar gibi birçok cilt problemine çözüm sunmaktadır. Aynı zamanda cildin tonunu da düzenleyerek daha homojen bir görünüm sağlar. Ürün, el değmeden üretilmiştir ve TSE onaylıdır. ISO9001 belgesine sahip olan Sinoz Leke Kremi, tamamen bitkisel içeriklerden oluşur.

Sinoz Leke Kremi, SPF 30 koruma faktörüne sahip olduğu için yaz aylarında da güvenle kullanılabilir. İçeriğindeki at kestanesi özü, su teresi özü ve papatya özü gibi doğal bileşenler cildin pigmentasyon problemine çözüm sunarak cildi eski rengine kavuşturur. Ayrıca cildi nemlendirerek tedavi eder. Vitaminlerle de desteklenen bu ürün, cildi besleyerek daha sağlıklı görünmesini sağlar.


sivilce izleri

Sinoz Leke Kremini sevdik mi?

Sinoz Leke kremini cilt bakımımda kullandım, yorumlarım şöyle yaz boyunca yüzümde oluşan bir kaç güneş lekelerinden oldukça rahatsızdım, Sinoz ürünlerini de merak ediyordum. Sinoz Leke Kremi son derece hafif ve hoş bir kokusu olan bir krem.İnce bir tabaka halinde cildimize yediriyoruz ve ilk sürüşlerde bile cilt renginde bir açılma hissettim ben.

Sinoz Leke kremi Spf 30 koruma faktörüyle yazın bile güvenle kullanılabilecek bir ürün. İçeriğinde bulunan At Kestanesi Özü, Su teresi Özü ve Papatya Özü sayesinde renk pigmentleriyle alakalı problemleri yok ederek cildi var olan rengine kavuşturuyor. Ayrıca vitaminlerle de destekli, tamamen bitkisel bir ürün. Cildi tedavi eden ve nemlendiren Sinoz Leke kremi benim için oldukça başarılı sonuçlar verdi.

Sinoz Leke kremi nasıl kullanılır?

Ürünü günde iki kere, sabah ve akşam olmak üzere düzenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Kremi ince bir tabaka halinde yüzünüze uygulayın ve cildiniz tarafından emilene kadar masaj yaparak yedirin. Düzenli kullanım sonucunda ciltteki lekelerin renginin açıldığını hissedeceksiniz.

Sonuç olarak, Sinoz Leke Kremi, güneş lekeleri ve sivilce izleri gibi cilt problemleriyle başa çıkmak isteyenler için etkili bir çözüm sunmaktadır. Tamamen doğal içerikleriyle cildi besler ve eski sağlıklı görünümüne kavuşturur. Günlük düzenli kullanımla, cilt problemlerinde belirgin bir iyileşme sağlanabilir.


Sinoz Leke Kremini günde iki kere sabah ve akşam olarak düzenli bir şekilde kullandım ve dediğim gibi daha ilk kullanımlarda cilt rengimin açılmaya başladığını hissettim. Henüz güneş lekeleri tamamen geçmedi ama onlarında rengi oldukça açıldı. Sivilce izleri cildimde yok bu yüzden bu özelliği hakkında bir şey diyemeyeceğim.

Sinoz Leke Kremini cilt bakımımda kullanmayı sevdim. Sivilce izleri, güneş lekelerinden muzdaripseniz Sinoz ürünlerini kullanabilirsiniz.

 Cilt bakımı hakkında daha çok bilgi almak isterseniz Tülin Şahin'den cilt bakımı önerileri makalemize göz atmalısınız.

21 Yorumlar

  1. İyi gelmesine sevindim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünü bugün hem İrem Hanım'dan hem sizden okudum. İki güvendiğim bloggerdan okumak, daha güzel oldu fikir açısından. Benim leke sorunum yok ama çevreme bahsedeceğim bu kremi :)

    YanıtlaSil
  3. Annem için super olur.anneme alıyım hemen...

    YanıtlaSil
  4. Ürün ambalaj olarak güzel tasarlanmış ama ben lekeleri tamamen yok edebileceğini satılan hiç bir kremin yok edebileceğini düşünmüyorum :/ Dediğin gibi renginde açılma yapması güzel olmuş :)) iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  5. Canım sağol ama ben o mimi yapmıştım:))

    YanıtlaSil
  6. leke kremi cilt kararmasına da iyi gelir ozman,sizin için başarili sonuçlar verdiyse iyi olmalı..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cilt kararmaları içinde kullanılıyor Sinoz leke kremi.

      Sil
  7. Sinoz leke kremi hemmmen not alindi 😊

    YanıtlaSil
  8. benimde merak ettiğim ürünlerden biri Sinoz leke kremi

    YanıtlaSil
  9. çok duydugum bir krem, omuzlarımda güneş lekeleri var, onlarda deneyebilirim, rengini açsa bile iyi :)

    YanıtlaSil
  10. Leke tedavisi uzun ve sabır isteyen bir süreç. Bu tür kremlerde düzenli ve istikrarlı kullanım şart ama %100 etki olacağını düşünmüyorum ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bir iki kutu bitirip denemek gerekiyor belki işe yarar.

      Sil
  11. Sanırım leke kremi olarak bir bunu denemedim ☺️ Ama hiç fayda görmedim leke kremlerinden. lekelerinde açılma hissetmen bile güzel bir sonuç ☺️

    YanıtlaSil