Selamlar hayat hepiniz için nasıl gidiyor?Artık havalar ısınmaya başladı.Hepimizi çok daha güzel günler bekliyor.Kısa kısa neler yaptığımı, neler düşündüğümü paylaşmak istiyorum sizinle.Keyifli okumalar.

-Bugünlerde işlerim biraz daha kolaylaştı gibi ya da ben yoğun tempoya alıştım bilmiyorum.Artık o kadar halsiz ve yorgun hissetmiyorum.Bu rejime başlama zamanı geldi mi demek?Birden başım döndü sanki.

-Bugün güzel bir haber aldım yazmış olduğum bir öykü bir kitapta yayınlanmaya değer görülmüş.O kadar mutlu oldum ki sizlerle de paylaşmak istedim.Arada böyle hoş olaylar olması hayatı çok daha çekilir kılıyor.

-Bloguma da elimden geldiğince yazı girmeye çalışıyorum.Yorumlar birikmişti gene hepsini cevapladım ve bloglara geri dönüşümüde yaptım.İşlerimi tamamlayınca kendimi oldukça huzurlu hissediyorum.

-Gene kendimi tutamadım ve bir sürü kozmetik malzemesi aldım.Biliyorum söz vermiştim ama çikolata kokulu çok güzel bir palet ve yanında tonla malzeme resimleyince paylaşırım sizinle.

-Kadınlar günü yaklaşıyor ve ben endişedeyim.Allahım bütün kadınları indirim çılgınlığına kapılmaktan koru.Amin.

-Aslında çoktan uyumam gerekirdi ama yazı yazmak istedi canım.Üstelik bir konum bile yoktu.Yazdıkça sakinleşiyor,huzur doluyorum.

-Bugünlerde biraz asabiyim gene düşünmeden konuşup birilerini kırıyor sonra pişman oluyorum.En iyisi ben sadece susayım.

-Snap takiplerim tüm hızıyla devam ediyor.Artık o kadar çok kişiyi takip ediyorum ki herkesi izleyemiyorum.İzlediklerim arasında  blogger arkadaşlarımın dışında fenomen tiplerde var.Sanki bir film izliyor gibi sıkı takipteyim.Ben ne yapıyorum bir bilsem.

-Az evvel instagrama baktım hala durumlar aynı kavga,dövüş,bağırış,çağırış bıraktığım gibi devam ediyor.Hiç bir şey kaçırmamışım.

-Önümüzdeki hafta Lila keşif kutusu gelecek ve ben yirminci kutuda bile çok heyecanlıyım üzme beni Lila kutu.

-Yaz tatili için biletimi almaya karar verdim.Geçen yaz sadece 99 liraya iki kişilik uçak bileti bulmuş ve herkese hava atmıştım.Sonra uçağın kalkmasına yirmi dakika varken havalanına gitmiştim ve tabii ki beni uçağa almadılar.Akşama 600 küsür lira para verip yeni bilet almıştım.Bunlar hep nazardan.Bu sefer sır gibi saklayacağım.Asla söylemem.

-Bugünlerde beni ziyaret eden bir sürü insan varmış hep duyuyor asla görmüyorum.Ben işten çıkınca akın akın geliyorlarmış.Ertesi gün arkadaşlardan öğreniyorum.Ne kadar seviliyorsun diyorlar çok hoşuma gidiyor.

-Küçük kızım biraz hasta gibi ateşi var hafif.Hiç kıyamıyorum keşke ben olsaydım hasta.

-Hala yemeklerim çok tuzlu oluyor.Ben bu işi öğrenemeyeceğim.

-Geçen gün yeni doğum yapmış bir iş arkadaşımı arayıp tebrik etmek istedim yanlışlıkla aynı adlı bekar bir arkadaşımı aramışım.Ne oldu kız mı erkek mi deyince ikisi de olmadı ama Allah konuşturdu belkide seni inşallah evlenirim dedi.İşte o zaman bende jeton düştü.Çok utandım.

-Bana bloga yazmam için konu önerirmisiniz zaten yazacağım yüzlerce kozmetik yazısı var ama ben farklı bir şeyler hakkında da yazmak istiyorum konu bulamıyorum.

-Ve son olarak ufak bir dedikodu bir arkadaşım evlenmek istiyor internetten bir beyle tanışmış adam kalkmış bunla tanışmaya gelmiş ve kuma olmasını teklif etmiş arkadaşım şoka girdi.Meğer adam evliymiş güya buna da aşık olmuş aman dikkat kızlar aman diyeyim.Allah korusun.

Umarım eğlenceli bir cumartesi yazısı olur sizler için sevgiler...

17 Yorumlar

  1. Çok keyifli bir yazı olmuş :) Öncelikle hikayen için tebrikler, başarıların daim olsun.
    Bebişe üzüldüm hemencecil iyileşsin, şifa olsun, ama sakın o cümleyi bir daha kurma, "onun yerine ben hasta olsaydım". Ben bu cümleyi öyle çok kurdum ki başıma gelmeyen kalmadı. Sadece hemen iyileşsin diye dile:)
    Yemek tuzlu olunca ya su ya da uygun bir yemekse bir bütün soyulmuş patates ekle kaynarken tuzunu alır :)
    İnternetten tanıştıklarınızdan aman uzak durun, kim ne belli değil, neler duyuyoruz, çek arkadaşının kulağını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun yararlı yorumlarınız için arkadaş zaten kabul etmez böyle bir teklifi de hiç aklına gelmemiş kızcağızın:))

      Sil
  2. Aldığınız güzel habere sizin adınıza çok sevindim hakkınızda hayırlısı olur İNŞALLAH :)
    Geçmiş olsun annelik böyle bir şey işte onların canı bir yansa, bizlerin bin yanar :(
    Son olarakta arkadaşınız adına üzüldüm doğrusu ama internet aleminde herkese inanıp güvenmemek lazım, ne insanlar var ya töbe töbe :)) hangi devirde yaşıyoruz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru ya neler geliyor insanın başına teşekkürler canım:))

      Sil
  3. Bir de yağmurlar kesilse Ankara'da ne güzel olur.
    Hak veriyorum sana yazmak rahatlatır insanı.Ben de epeydir iş yoğunluğundan bloguma pek vakit ayiramiyorum ve üzülüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah vakit bulabilirsinizgerçekten çok rahatlatıcı bir uğraş:))

      Sil
  4. Ne tatlı bir yazı bu...
    Öykünüzün basılacak olması süper, çok sevindim. Bon bon paleti mi aldınız yoksa <3 Ben dayanamayıp alacağım sanırım. Kızınız iyileşir umarım hemen, öpün benim için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler mutluluğumu benle paylaştığınız için make up revolution chocolate paletlerden aldım ama onlarda da bir çikolata kokusu var:))

      Sil
  5. Çok hoş sıcak ve içten bir yazı olmuş.Kızın için acil şifalar dilerim çok geçmiş olsun.Bende bir haftadır hasta yatıyorum.Hikayen için tebrik ederim darısı kendi kitabını yayınlamaya inşallah.Bayanlar çikolata tutkusu heryerde kendini gösteriyor değil mi :D Güzel günlerde kullan.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım çikolatasız olurmu bende parfümü bile var:))

      Sil
  6. Tebrik ederim canım :)
    Güzel prensese acil şifalar diliyorum ve merak ettiğim bir konu uçağa neden alınmadın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım çünkü uçağın kapıları kapanmıştı yarım saat önceden orda olmak gerekiyordu ve bizi almadılar uçağa:))

      Sil
  7. Öykünüzün yayınlanmasına çok sevindim, yayınlandığında kitabı paylaşırsanız okuma listeme alabilirim :)

    YanıtlaSil
  8. Senin adına çok sevindim inşallah her yeni gün daha güzel haberlerle güne başlarsın :)) Bahar geldiği zaman içim kıpır kıpır olsa da anlamadığım bir şekilde yorgun oluyorum deli gibi uyusam ne güzel olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahar yorgunluğu hepimizi uyuşturuyor hakikaten teşekkürler:))

      Sil
  9. öykü kitabın için tebrikler canım ,kızın da daha iyidir umarım.

    arkadaşının tepkisini merak ettim unutamayacağı bir ders verseydi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum tabii ki görüşmeyi kesti ama biraz üzüldü

      Sil