Selamlar bugün sizlere LİLA KUTU dan gönderilen güzel bir gece kremini anlatmak istiyorum.St-Herb,Tayland'da yüzyıllardır kullanılan Pueraria Mirifica adlı bitki özünü geliştirerek önce gögüs güzelliği için daha sonra ise cilt bakımı için kullanmaya başlamış.
Bahsettiğimiz bitki kırışık giderici,ağarmış saçları koyulaştırıcı,saç büyümesine yardımcı,hafıza kaybını azaltma,enerji verici özellikleriyle gerçekten mucize bir bitki.Bu yüzden St-Herb markası ürünlerinde kullanmış ve oldukça beğeni toplamış.
Bize sadece gece kremi gönderildi ama serumdan maskeye,gündüz kreminden göz kremine bir çok ürün mevcut.İlk olarak ürünümüz gayet şık ve kaliteli bir ambalaja sahip.15 ml. olması bana önceleri biraz yetersiz geldi ama çok az kullanmak bile etkisini görmeye yetiyor.
Ürünü gece cildinizi temizledikten sonra yukarı doğru hareket ederek uyguluyorsunuz.İçeriğinde bulunan Multimeyve BSC denilen bitki özleriyle hücre yenilenmesini,Mineral Yağlar ile nemlendirmeyi,Aleo Yaprak Özüile cildi sakinleştirmeyi vaat ediyor.İçeriğinde ayrıca Meyan kökü özü,Dut kökü,E vitamini mevcut.Paraben içermiyor.
Vaatleri arasında ince çizgileri azaltmak,cildi pürüzsüzleştirmek,cilde canlılık vermek,cildi beslemek,su kaybını engellemek,hasarları azaltmak da var.
Benim yorumlarıma gelecek olursak.Ürünü ilk sürdüğüm anda cildimin yumuşacık olduğunu ve nemlendiğini hissettim.Nemlendirme özelliği benim gibi kuruya çalan ciltliler için çok önemli.Kırışıklıklarımda herhangi bir etkisini gözlemleyemedim.Ama cildimdeki kızarıklıkların hafiflediğini ve cildimin toparlandığını hissettim.Ürünün fiyatı nın 75 lira olduğunu belirtmeliyim.Tek eksisi miktarı bu fiyata göre biraz daha fazla olabilirdi.Ama çok az kullanınca neredeyse bir ay benim cildime yetti.İndirim dönemlerinde alınabilecek bir ürün bence.Sizde ürün hakkındaki yorumları okumak ve ürünü incelemek isterseniz.Sizi ŞURADAN alayım.Sevgiler...




18 Yorumlar

  1. ince çizgiler için vaatlerini yerine getirmiyor demek :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhtemelen bir kutudan fazla kullanmak gerekiyor ince çizgiler üzerindeki etkisini görmek için:))

      Sil
  2. göz kremi çok önemli ben de değişik markalar deniyorum bunu denemedim daha ama :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet göz kremi arayışlarım benimde devam ediyor:))

      Sil
  3. bu ürüne insan ilk baktığında kırışıklık için düşünüyor. Hani o hedefe yaklaşsa fiyatını görmezden gelebilir insan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırışıklıkları geçiren bir krem var mı ki hepsinde aynı vaat var ama tüm serisini gayet düzenli kullanırsan ancak işe yarıyorlar oda tamamen değil:))

      Sil
  4. Fiyat daha uygun olsaydı keşke, denemek isterdim ben de :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyat biraz daha uygun olsaydı tadından yenmezdi:))

      Sil
  5. Ben de göz kremini merak ettim.

    YanıtlaSil
  6. çok güzel etkileri varmış, paraben içermemesi, bitkilerin özleri ile yapılması etkiledi doğrusu

    YanıtlaSil
  7. Bitki ne kadar çok işe yarıyormuş
    uzun süreli kullanınca belki yarar ama malum fiyatı:))

    YanıtlaSil
  8. Lila kutuya bende arada bakıyorum. Keşke fiyatı biraz daha indirimli olsaymış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım arada indirimler oluyor takip etmek gerek:))

      Sil
  9. En çok ilgimi çeken bitkinin hafıza kaybını azaltması oldu, ürünün fiyatı da biraz daha uygun olabilirdi tabi ki :)

    YanıtlaSil