Selamlar hayat o kadar hızlı geçiyor ki yetişmek benim için imkansız.Bir kaç planlanmış yazım kaldı sadece eskisi kadar bol zaman bulup yazamıyorum.Vakit asla yetmiyor ve yorgunluk diz boyu.Özledim bir kaç satır karalamayı,blogumla baş başa vakit geçirmeyi.Biraz sohbet edelim herkes erkenden yatmışken tek başıma kalmışken.
   Dediğim gibi son zamanlarda iş zaten bitiriyor beni birde eve gelip etrafı toparlıyorum sonra kızımın ödevleri,yemek yiyelim derken bitik bir benden başka bir şey kalmıyor ortada.Bazen bunalıyorum her tarafa koşuşturmaya çalışmaktan,herkes bana bakıyor herkes bir sorununa çare bulmamı istiyor bir şeyleri eksik yaptığımda surat yapmaları yok mu bırakıp her şeyi kaçasım geliyor.
   İşten dönüşte bazen komşularıma rastlıyorum birine oturmaya gidiyorlar,bilmem ne hanım akşam kahvesine çağırmış sabahta bilmem kime kahvaltıya gitmişler.Sende gelsene diyorlar ama ev darman durman akşama yemek lazım üstelikte yorgunluktan oturup iki laf bile edebileceğimi sanmıyorum.Geri çeviriyorum ama içimde gidiyor hani yani bir dostla oturup iki çift laf etmeyi özledim.
   Tek sosyalleşme yerim internet galiba.Cep telefonumdan hesaplarımı kontrol etmesem,bir kaç video izlemesem bir de snaplere bakmasam çıldırırım.Çok takip edilen bir kaç snap kralı ve kraliçesi tanıdım onları izliyorum son zamanlarda.Bu insanlar nasıl bulmuşlar bilmiyorum ama para içinde yüzüyorlar ve bütün tek yaptıkları şey gezip tozmak.Son derece güzel ve yakışıklılar o derece kendilerini beğenmiş,bir özgüven patlaması yaşıyorlar,müthiş evleri var,arabalarından snapler atıyorlar gülerek her akşam dışarıda yemeğe,sinemaya gidiyorlar ve ne iş yaptıklarını bir türlü çözemiyorsunuz çünkü asla çalışmıyorlar.Bilmiyorum son günlerde merak saldım açıp bakıyorum acaba bugün nereye gitmiş ne yemişler merak ediyorum.Bir süre sonra geçer bu merakta tabii.Ama bu kadar yoğun bir yaşamın altında ezilirken birilerinin yaşadıkları rahat ve tasasız hayat dikkat çekiyor.Sonra düşünüyorum bu insanlar gibi olmayı ister miydim hayır daha normal sıradan bir hayat daha güzel benim için.Resimin altında görünmeyen neler var kim bilir.Aman benden uzak olsun ben küçük yaşamımda daha mutluyum.
   Ben en mutlu olduğum vakitlerin bloguma yazı yazdığım vakitler olduğunu keşfettim sadece vakit istiyorum.Sonrasında kendimi rahatlamış hissediyorum bu çok güzel.Cevaplanmayı bekleyen elli küsur yorum var bir boş vakit bulabilsem hepsini yayınlayıp tek tek cevaplayacağım bu akşam sadece yazmak geldi içimden yorum yapan herkese çok teşekkürler.
   Yaz geliyor zayıflamaya başlamak lazım.Ama bende en ufak bir tık yok.Eskiden çabalar didinirdim şimdi ise yok istek,heves kalmadı sadece yatayım kimse rahatsız etmesin derdindeyim.Oysa yazı dört gözle bekliyorum sıcacık havada gezgin ruhum ortaya çıksın kızımla birlikte gidelim buralardan keşfedelim yeni yerleri.Geçen yazın güzel anılarıyla kışı geçiriyorum.Bu arada kahveyi de çoğalttım eskiden günde bir bardak içerken şimdi ayakta kalabilmek için üç bardak bile yetmiyor.
    Biliyorum az kaldı bitecek bu yoğunluk hayat gene eskisi gibi yavaş yavaş tadını çıkara çıkara geçip gidecek.Özlemle bekliyorum monoton günleri.
   Instagramda da pek aktif değilim çünkü gündüzleri resim çekmeye vaktim yok akşam da asla iyi resim çekilmiyor.En iyisi hiç paylaşmamak bu durumda.Zaten eskisi kadar çekicide gelmiyor instagram takılmamak en iyisi takipçi sayısıda düşüyor tabii resim paylaşmayınca aman hiç umrumda değil.Nasılsa yenisi çıkınca yalan olacak bu mecrada.Dediğim gibi bir çok arkadaşımı snapchatten takip ediyorum.Özellikle uzun uzun snap atanlar çok hoşuma gidiyor.Kahve eşliğinde onların o gün neler yaşadıklarını,bir anılarını,aşklarını,alışverişlerini,dualarını dinlemeyi ve yaşadıkları,çalıştıkları yerleri görmeyi çok seviyorum.Bir blogger arkadaşım sevgili DENEYEN BAYAN uzun snapler için girdap snap tanımını kullanıyor.Gerçekten haklı girdap snaplere takılınca çıkmak bilmiyor insan.
   İşte boş muhabbbet oldu birazcık anlattım içimden geçenleri,rahatladım biraz dediğim gibi artık blogum benden izler taşısın istiyorum.Bana ait ve benim fikirlerim,iç sesimde olsun sevgili blogumun satırlarında.Eğer okuduysanız çok teşekkür ediyorum umarım bu kız ne saçmalıyor dememişsinizdir.Herkese iyi geceler...
 
 
 
 

23 Yorumlar

  1. Gerçekten iş ve ev sorumluluğu birleşince hayata vakit ayırmak zorlaşıyor. Allah yardımcınız olsun

    YanıtlaSil
  2. Good nayt kelebekcım ''baykuşcum /bnde uyuyamıyorumda/ :) :) o snap krallarını kralıçelerını bende takip edıyorum(malesefkii), öyle boş boş kafa dağıtıyorum iyide oluyor fakat ne boş-beleş ınsanlar beeh!! dediğim zamanda çok oluyor haketten,Tv bakıp zaman öldürmek gibi birşey oldu onlarda benim için ınsan yararı namına hiçbirşey yok,kolay yoldan para kazanıp birgünde 1 mılyar harcamaktan çekinmedikleri içinde hayat halıyle onlara çook basit*beleş geliyor,ama elbet herkesin bir sınavı olduğu gibi eminim ki onlarında hayatla bir sınavı vardır,yada mutlaka olacaktır.Bende yazdıgın yazının bir cümlesinden sana katılmak istedim umarım sıkmamışımdır fikirlerimi belirterek.Sevgiler huzurlu mışıldamalar*-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok sağol yorum yaptığın için snapte sende severek takip ettiklerimdensin:))

      Sil
    2. Ay rıca ederım bende sıkıyorum dıye korkmuştum,yanılmışım demekki şuan çok mutlu oldum yorumuna:* bazen snapede vakit kalmıyor ama arada saçmalamayı bende seviyorum :) haha bu arada googla Snapchat kraliçeleri yazdım kSnapçet kraliçesi Katie may 34 yasında öldü yazdı :)))

      Sil
    3. Hadi ben yazılınca çıkar diyordum fenomenlerin adı:))

      Sil
  3. Bu ara bende de bir bıkkınlık, boşvermişlik var. İki kelimeyi yanyana getirip yazasım yok. Dediğin gibi bir süreçten geçiyoruz belki de ...

    YanıtlaSil
  4. Ben bu snapchate bi önyargılıyım. Çevremdekilerin samimiyetsiz bir şekilde paylaştıkları tüm o snaplarden dolayı olsa gerek. Mesela bi yere gidiyoruz o yerin keyfini çıkarmak yerine dur hemen snap atayım diyorlar. Bir şey yiyoruz içiyoruz dur yeme önce snap atayım falan. Gıcık oluyorum gıcık. Biraz da anı yaşasınlar yahu. Ayy ne sövdüm yaa kusura bakma. Şey diyecektim ben aslında. Hani böyle her şeye yetişenler var yaa hem iş hem ev hem sosyal hayat gibi. Onlar gibi olmak zor değildir belki. Böylesi bizlerin işine daha çok geliyor bence ama yine de özeniyoruz elimizde olmadan tabi sonra şikayetler de başlıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakikaten bazılarının samimiyetsizliği çok belli oluyor mesela gitmiş canım sıkıldı hemen bir chanel çanta aldım rahatladım sakın ne iş yaptığımı sormayın diye yazmış biri nasıl gıcık oldum ama gene de bakıyorum şımarıklıklarına bir süre sonra sıkılırım eminim ama bazı arkadaşlar çok güzel muhabbet ediyorlar dinlemek insanı rahatlatıyor:))Bilmiyorum ben biraz beceriksizim her işe yetişemiyorum yapanlara bravo:))

      Sil
  5. canım kilo konusunda ortak şeyler yaşıyoruz ben de vermek istiyorum ama bir türlü heves gelmiyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Havadan mı ne bir heves gelse yoksa yaz yaklaştığında televizyonda göreceğimiz güzel vücutlu kızları boğmak isteyeceğiz:))

      Sil
  6. merhaba takip ettigin o iki snap i merak ettim açıkcası :) bu arada yazı hakkaten içten ve güzel sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman o kadar önemli değiller aslında google'a yazsan çıkarlar eminim:))

      Sil
  7. Yoğun günlerde takipçi kaybı insanın sosyal medyanın gücüne olan inancını düşürüyor. İki ayda 800 takipçi gelip 700 gittiğini biliyorum😝 emeklerim boşuna gidiyor gibi hissediyorum. Ben de eskisi kadar aktif değilim ama sizi severek takip ediyorum. Umuyorum bol bol zaman bulup daha çok yazabilirsiniz, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde severek takip ettiğim birkaç bloggerdan birisin özellikle blog yazıların çok göze hitap ediyor ve kaliteli sağol canım:))

      Sil
  8. aynen ben de keyifsizim bu aralar, sosyal medyadan da bıkkıntı geldi. Hem çalışıp hem çocuk büyütmek kolay değil, ben de yaşadım biliyorum, hayat o kadar monotonlaşıyor ki...
    Keyif aldığın bir şey bul ve hiç değilse yarım saatini ona ayır derim naçizane, mesela evde iş yaparken keyifli bir müzik dinle, aman acılı olmasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müzik dinleyince de kafam şişiyor sessizce bloguma yazı girmek istiyorum sadece:))

      Sil
  9. sohbetinde kendimden parçalar buldum :) yaz gelse de biraz senlensek artık...

    YanıtlaSil
  10. Sanirim cogunluk ayni seyi yasiyor, haftasonu gelse de klavye basina otursam diye beklerken, bu aralar bir isteksizlik var.. Is ile blog birlikte yürütmek gercekten zor. Hal böyle olunca girdap snaplerde kayboluyorum :) Sevgiler

    YanıtlaSil