Selamlar geçtiğimiz günlerde Vissmate Türkiye ekibinin göndermiş olduğu kargo ile Vissmate  çamaşır suları ile tanıştım.Temizlikte çamaşır suyu vazgeçilmezimdir.Özellikle yoğun yapılı çamaşır sularını seviyorum.
Vissmate çamaşır sularının dört çeşidi bulunmakta.Deniz ferahlığı,Çam Ormanları,Çiçek bahçesi ve Limon gücü gibi son derece orjinal isimleri var.
Ben en çok Çam ormanlarının kokusunu sevdim.Banyo,mutfak,tuvalet,yer temizliği yani neredeyse evimdeki tüm alanlarda kullandım ve şimdi yorumlama sırası geldi.Ürünlerin kokuları beni hiç rahatsız etmedi ve evime hoş bir koku yayıldı.Son derece güçlü temizleme özellikleri var.Fiyatları hakkında bir bilgim yok ama çok pahalı değilse mutlaka tekrar alacağım bir marka oldu benim için.
Gördüğünüz gibi ihtiyaca göre değişen boyutlarla piyasaya sürülmüş.Vissmate temizlik sektörüne yepyeni bir soluk getirmek amacına hizmet ediyor ve bence bunu başarmışlar.Evinin temizliğine düşkün,titiz bayanların vazgeçemeyeceği bir marka olmuş Vissmate.Sitelerinizi incelemek isterseniz sizi ŞURADAN alayım.Hijyende tek hareket artık Vissmate. Sevgiler...



9 Yorumlar

  1. Paylaşımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum bende deneyeceğim sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. Çok övülüyor ama henüz Mersindeki marketlere gelmedi geldiğinde alıp deneyeceğim çok teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
  3. kokuları beni rahatsız etmediği için çok beğendim kıvamları da gayet iyi rastladıkça alacağım artık..

    YanıtlaSil
  4. ürünlerinden çok memnunum bende :)

    YanıtlaSil
  5. Peki ürünü nereden satın alabiliriz? Çok duydum ama hiç bir markette göremedim.

    http://birrujbiroje.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben carrefour da gördüm bir bakın isterseniz:))

      Sil