Selamlar geç kalmış bir yazı var sırada biliyorum özür dilerim.LİLA KUTU nun her  keşif kutusunu merakla bekleyenlerdenim.Aralık ayında da bir keşif kutusu çıkacağını öğrenince almadan yapamadım.Bu sefer o şaşalı kutularında gelmedi paket ne yazık ki bakalım içinde neler varmış?
Evet kızım kutuyu hemen açtığı için ilk halini gösteremedim size ama oldukça özenli paketlenmişti.
Bu kutuda bol bol tam boy ürün vardı.Ecowell vücut losyonu son derece kuru bir cilde sahip olduğum için çok hoşuma gitti.
Bu serumun fiyatını duyunca şok oldum.Harangvölgyi yüz serumu 50 ml ve 275 lira hemen kullanmaya başladım ve kokusu dışında oldukça sevdim.
Coslys saç ve vücut şampuanı da tam boy bir ürün henüz kullanmadım ama kullanabileceğim bir ürün olduğuna sevindim.Bu kutuda genellikle organik ürünlerin bulunulmasına özen gösterilmiş buda LİLA KUTUNUN bize ne kadar değer verdiğini gösteriyor.
Tam da takma kirpik almak isterken gerçek steril insan saçından yapılmış bu kirpikleri severek kullanacağımı düşünüyorum.
Avalon şampuan tek deneme boy ürün.Bakalım sevecek miyim?
Kutuda ayrıca bir koku poşetide vardı bunu hemen kızımın gardırobuna astım.

Yeni yıla özel %10 indirim kuponuda çok güzel düşünülmüş bir ayrıntıydı.
Ve tabii ki ünlü LİLA KUTU kartı olmadan olurmu gene çok şık tasarlanmıştı.
Ve arkasında da bütün ürünlerin fiyatları dahil bilgileri bulunmaktaydı.Bu kutuyu oldukça sevdim hepsi kullanabileceğim temiz içerikli ürünler.Sizde Lila Kutuyu incelemek isterseniz sizi ŞURADAN alayım.Sevgiler...

10 Yorumlar

  1. Güle güle kullan öncelikle canim :) Serum yorumlarini merak ediyorum gercekten fiyatini hak eden bir etkisi var mi diye..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım kokusunu sevmedim ama gündüz kalktığımda dinlenmiş bir görüntü veriyor sevdim yani:))

      Sil
  2. Vücut losyonu kullanmaya ben de bayılıyorum. Ve takma kirpik kullanmaya çalışan biri olarak :) takınca resmini bizimle paylaşırsan sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah canım şu göz dudak resmi çekenlere çok imreniyorum güya gözlerimi beğenirler ne zaman çekmeye çalışsam korkunç çıkıyor ama senin için deneyeceğim:))

      Sil
  3. Kutunun içeriği çok güzelmiş.Güzel günlerde kullan hepsini:)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullanın takma kirpikleri çok beğendim serumla ilgili detaylı yorumlarınızı merakla bekliyorum :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Güzel günlerde kullan canım ben saç ve vücut şampuanını kullandım duş jeli olarak güzel mis gibi kokuyor,avalon şampuanda saç derisini ferahlatıyor gibi,yalnız yüz serumunu pek sevemedim tüm cilt tipleri için demiş ama sankı bir gerildi kurudu gibi yüzüm.:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kokusunu sevmedim ama nemlendirmesi fena gelmedi banada sağol canım:))

      Sil