Selamlar son derece ince dudaklara sahip olduğum için denemem için gelen bu ürüne çok sevinmiştim.Biliyorsunuz son zamanlarda piyasaya dudak büyütmek için çeşitli aparatlar sürüldü.Aslında bunları denemeyi çok istiyordum ama dudaklara zarar verdiğini duyunca almamaya karar verdim ve akabinde bu ürün denemem için yollanınca oldukça memnun oldum.
Peki bu ürünün vaat etikleri neler?Doğuştan ince ve belirsiz dudakları,yaşa bağlı olarak oluşan ufak dudak kenarı kırışıklıklarını yok ederek dolgun,sıkı ve pürüzsüz dudaklara sahip olmak.Bunuda içeriğinde bulunan aktif ve bitkisel proteinler ve aminoasitlerin dudak derisinin en alt tabakasına nüfuz etmesiyle başarmayı vaat ediyor.Dudağın en alt katmanına ulaşmayı da Lonosome teknolojisiyle yapıyorlar.Lonosome bir dağıtım sistemi ve aktif maddenin adipoz adı verilen dokuya ulaşmasını sağlıyor.
Fransa Dermscan Labaratuvarında ürün ile ilgili testler yapılmış test sonuçlarına göre 28 gün boyunca kullanan deneklerin%81 i dudaklarının daha dolgun,%77 si daha sıkı,%96 sı daha pürüzsüz dudaklara sahip olduklarını belirtmişler.Ayrıca dudak kontörlerinin beklentinin ötesinde belirginleştiği kaydedilmiş.
Gelelim benim yorumlarıma ürünümüz  7 ml.lik oldukça kaliteli ve şık bir ambalaja sahip.Dün itibarıyla bütün ürünü bitirdim ve hala şişesinin üzerindeki yazılar falan silinmedi ya da kırılmadı.Bu benim için önemli kullandığım ürünlerin ambalajları kalitesiz olursa elime bile almak istemiyorum.
Ürünü günde iki kere sabah ve akşam kullandım.Her sürüşümde bir karıncalanma bir ferahlık hissettim dudaklarımda.Bu ürünü kullandığım süre boyunca başka bir lip balma gerek duymadım çünkü ürünün içinde doğal nemlendiriciler ve E vitamini var.Dudaklarımın kuruduğunu hiç hissetmedim.Peki dudaklarım dolgunlaştımı çok az bir dolgunluk hissettim yani öyle slikonlu gibi dudaklar beklemeyin.Ancak dudak kontörümün çok belirginleştiğini söylemeliyim oldukça siliktir dudak çizgim.Aşağıda içerik bilgisini bulabilirsiniz.
Allaha şükür dudak kenarlarımda henüz bir çizgi durumu mevcut değil ama ben genede dudak çizgimi taşırarak sürdüm ürünü.Sonuç olarak dudaklara bir bakım yaptığı doğru yani başka bir lip balm kullanmaya gerek duymadım ve az da olsa dolgunluk hissettim,dudak çizgim belirginleşti tabii ki her insanda farklı etkileri olacaktır bunuda belirtmek durumundayım.Ama slikonlu gibi bir dudağa da sahip olmadım.Fiyat konusunu tam olarak bilmiyorum ama sanırım 80-90 lira civarı bir ürünmüş ve eczanelerden bulabilirsiniz.Fiyatı biraz daha uygun olsaydı daha iyi olabilirdi.Merak edenler için ve dudak bakımına önem verenler için denenebilir bir ürün.Sevgiler...
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Dudağa bakım yapması,Dudak kontörünü belirginleştirmesi,azda olsa dolgunluk vermesi.
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Fiyatı

4 Yorumlar

  1. şöyleki ben de bu ürünü şuan deneme aşamasındayım ve benim dudaklarım zaten kalın ve belirgindir. bir miktar daha kullanınca kaleme alıcam artık :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  2. Az da olsa dolgunluk veriyorsa denemek lazım :)

    YanıtlaSil