Eğer taşrada oturuyorsanız bazı ürünlere ulaşmanız gerçekten çok zor oluyor bu durumda online alışveriş siteleri yardımımıza koşuyor. İşte bunlardan biri oldukça güzel bir site olan ALIŞVERİŞ BAYKUŞU online kozmetik alışverişlerimize yepyeni bir soluk getiriyor. Sitede cilt bakımından saç bakımına anne ve bebek ürünlerinden ağız ve diş sağlığına her türlü ihtiyaçlarınızı bulabileceğiniz geniş bir ürün yelpazesi mevcut. Siteyi incelediğimde oldukça güçlü markalarla işbirliği yaptıkları dikkatimi çekti. Fiyatlarda oldukça uygun.

Siteden Guam markasına ait Micro Fill çizgi doldurucu krem ve Shglam saç bakım maskesi aldım. Ürün çeşitliliğine siteyi incelediğimde gerçekten şaşırdım ve gün geçtikçe daha büyüme hedefleri yüzünden sonraki günlerde adlarını sıkça duyacağımızdan eminim.


Çoğu üründe uygulanan özel indirim kampanyaları devamlı güncelleniyor bu yüzden siteyi sık sık ziyaret ederek almayı istediğimiz ürünleri takip etmemiz gerekiyor. Tüm ürünlerin orjinal olduğuna tam garanti veriyor site yetkilileri. Öğle saatine kadar yapılan alışverişler aynı gün kargoya kalite kontrolü yapılarak veriliyor. Ayrıca her türlü sorununuz için Müşteri Hizmetleri hattını arayabiliyoruz. Üstelik 75 lira üstü ücretsiz kargo.


Üst düzey sistem güvenliği sayesinde ister kredi kartınızla ister banka havalesiyle ister kapıda ödeme seçeneğiyle güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca kredi kartına taksit imkanı da var.Bence güvenli ve zevkli alışverişler için mutlaka ALIŞVERİŞ BAYKUŞU sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Sitede ürün ile ilgili yazılanlar şu şekilde:
MICRO FILL
ÇİZGİ DOLDURUCU KREM
Microfill yüz çizgilerine dolgu yapan ve zamanla cildi pürüzsüz bir hale getirmek için geliştirilmiş özel bir formüldür. 
Mikrofill yüz hatalarını doldurarak cildin kusursuz, sıkı ve pürüzsüz bir görünüm 
kazanmasina yardımci olur. Ayrıca dokuyu besler, onarır ve kuvvetlendirir.
Dehidrasyonu önler, cildin genç görünümünün uzun süre daha korunmasına destek verir.

Kullanımı: Kırışıklık üzerine küçük bir miktar uygulayın. Ardından nemlendirici sürün ve bir kaç dakika bekledikten sonra makyajınızı yapın.

Aktif maddeleri ceramid ve hydroxprolin karışımı olan sepilliftir. 
Ceramid cildin hidrolipit tabakasını güçlendirir ve korur ve yapılandırır. Ayrıca kolejen liflerinin üretimini onarmaya ve canlandırmaya yardım eder.
Sepilift bugün ekseriyetle kullanılan tüm cilt tiplerine uygun silikon formüldür.

Evet bende belirtildiği gibi ürünü kullanıp nemlendiricimi sürdüm ve kırışıklıklarımın son derece belirsizleştiğini fark ettim. Bu tür ürünleri seviyorum ve artık sık sık kullanmaya çalışıyorum. Üstelik yaşlanmaya karşı da bir etkisi olduğundan ihmal etmemeye çalışıyorum. Ürün 15 ml ve oldukça uzun süre dayanıyor çok ufak bir miktar yeterli. İçeriği aşağıdaki gibi.

 
Fiyatı 121 lira taksit seçenekleri ya da indirim kampanyaları takip edilerek alınabilir.


Ürün gayet şık bir şekilde tasarlanmış ve kullanımı pratik.


Aslında ben kavanoz tipi ürünleri daha çok seviyorum ama tüpte olunca da keserek kalan ürünü kullanabiliyorsunuz. Guam markasını ilk kez kullandım ama kaliteli ürünler ürettiğini biliyorum. 


Bir diğer üründe Shglam saç bakım maskesi bu ürün tek kullanımlık sitede hakkında şunlar yazılmış.

SAÇ BAKIM MASKESİ

Ürünümüz zengin camelia yağı, arı sütü, siyah fasulye özü içerir, buhar etkisi ile saçları daha fazla besler, parlaklık ve dolgun görünüm kazandırır.

PAKET İÇERİĞİ ;

Bir adet kendinden boneli Shglam Saç Bakım Maskesi
Bir adet ikinci kullanım için Shglam Saç Bakım Kremi

KULLANIM ŞEKLİ ;

   Tüm saçlara ( Kadın, Erkek, Kalın Telli, İnce Telli, Boyalı & Boyasız ) uygundur. ShGlam maske
   yıkanmış nemli saça uygulanır. Paketin İçerisindeki saç bonesi arkasındaki bant yardımı ile
   boyut ayarlanabilir.

   Nutritionus (Saç besleyici) maddeleri, saç diplerine  yedirebilmek için hafif masaj yapılır, 15 dakika sonra
   ShGlam saç maskesi çıkarılıp ılık su ile durulayarak saçı kurutunuz.

Bu ürünü kullandıktan sonra saçlarım parladığını ve kolay tarandığını hissettim oldukça sevdiğim farklı bir ürün oldu. Keşke tek kullanımlık olmasaydı çok daha iyi deneyimleyebilirdim. Evet bir yazının daha sonuna geldik sevgiyle kalın...

2 Yorumlar

  1. Canım çok teşekkürler yorumların için, ürünleri beğenmene çok sevindim!

    YanıtlaSil