Selam can dostlarım bu gün benim için gerçekten çok özel bir gün.Evet evet benim minik bebeğim büyüdü artık tam 3 yaşında.İnanın o kadar mutluyum ki.Yıllar önce 5 Aralık 2012 tarihinde soğuk bir günde açtım blogumu işte  ŞURADA size ilk merhaba diyişim.Kısacık bir merhabayla başladı her şey.Devam ettirebilir miydim bilmiyordum.Sadece heveslendim,kendime bir meşgale aradım,bir kaçış noktası,bir yeni yaşam,sadece bana özel bir alan.İlk zamanlar hiç üyem yoktu kendi kendime yazdım durdum.Sonra bir ay kadar sonra 30 üyeye ulaştım ve bir mail aldım sevgili Yves Rocher markasından Niran Hürel  beni yaptıkları 90 lar partisine davet ediyordu.İnanın nasıl mutlu oldum.İlk kez beni fark eden,destekleyen bir firma vardı.İstanbul da olmadığımı,gelemeyeceğimi söyleyince Niran Hanım bana bir jest yaptı ve ŞURADAKİ harika paketi hazırlattı ilk hediyem bloguma ilk teşvik böyle oldu.Niran Hanımın ve Yves Rocher'in hayatımdaki yeri hep başka olmuştur.

Sonra sevgili gezgin portakal beni mimledi ve Liebster ödülü verdi.29 Ocak 2013 de.Buda benim arkadaşlarım olmaya başladığının işaretleriydi.İlkler hep güzel oluyor.

Sonra blog sayesinde tanıdığım arkadaşlarım çoğaldı ve bir gün blog turları düzenlemeye karar verdim ve gerçekten harika dostlarla karşılaştım.

Sonra 5 Şubat 2014 de bir baktım ki en iyi blog yarışmasında dereceye girmişim .Bu öyle bir yarışmaydı ki blog işine gönlünü vermiş uzman bloggerlar jüri üyesiydi ve benim blogumu ödüle layık görmeleri beni iyice şevklendirmişti.Çok sevinmiştim.

Sonra fazla geçmedi 26 Şubat 2014 de en iyi makyaj blogu yarışmasında 4. olduğumu öğrendim.Havalara uçtum. Beni takip eden ve sevenler vardı.Ne mutluydu bana.Bu arada doğum günlerimi kutlamak için sizlerle beraber hep çekiliş yaptım ama daha sonraları tek başıma çekiliş yapmaktan vazgeçtim ve arkadaşlarımla çekilişler yaptık.

İşte aklımda yer etmiş bazı tarihlerle 3 yıl böyle bitti.Sizi seviyorum,blogumu seviyorum.Şu sıralar blog okumaları son derece düştü.Ama ben yılmadan yazmaya devam etmek istiyorum bazen umutsuzluğa kapılıyorum,kızıyorum.İnstagram gibi popüler uygulamalar altında eziliyoruz.Birbirimize destek olmak zorundayız.Blog yazmak ayrıcalıktır.Şuanda 827 üyem var artmıyor bazen aylarca bir kişi bile üye olmuyor ama ben gene de inatla yazmaya devam ediyorum.Blogum benim gizli noktam,çok yakınlarım dışında kimsenin bilmedi yarattığım dünyam.Seviyorum seni blogum iyi ki varsın.Sevgiler...

29 Yorumlar

  1. Nice nice yılların bol tıklanan yazıların olsun canım benim :)

    YanıtlaSil
  2. Ne kadarda güzel şeyler sığdırmışsın 3 yıla:)
    Çok tebrik ediyorum inşallah katlanarak devam eder başarıların ♥

    YanıtlaSil
  3. Daha nice yaşlar olsun :) Blog aynen bambaşka bir dünya, sosyal platform ancak destek asıl olan blog, küçük dünyamızda bu şekilde mutluyuz biz, artsa da eksilse de sıkıntı yok,yazmaya devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu çok değişik bir mutluluk teşekkürler:))

      Sil
  4. Ben bile okurken duygulandım adınıza :) insanın kendine ait bişeyler yapabilmesi ne güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız insan bazen kendi kendine kalmak kendine özel bir alana sahip olmak istiyor teşekkürler:))

      Sil
  5. Nice mutlu blog yaşların olsun canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım inşallah hepimiz uzun yıllar yazarız:))

      Sil
  6. Başarılarınızın devamını dilerim nice yıllara :) umarım benim blogumda bu yaşları görür,sevgiler :)
    https://matmazelgreen.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım görür tabii ki yeterki sımsıkı sarıl ona:))

      Sil
  7. Mutlu senelereee :) Ne kadar imrendim, darısı başıma diyorum tekrar tebrik ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah daha uzun yıllar yaz inşallah teşekkürler canım:))

      Sil
  8. Daha uzun yıllar yazmanızı dilerim.
    3 yılın özetini çok iyi anlatmışsınız ayrıca.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler umarım hepimiz devam ettirebiliriz:))

      Sil
  9. Hu huuuuuwwww :)

    ----------Oooo-----
    -----------(----)------
    ------------\---(------
    -------------\_)------
    ----oooO----------
    ----(----)-----------
    -----)---/-------
    -----(_/--------
    Sayfada gezindim :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Nice yeni senelere çok güzel yazıyorsun. Takipteyim :) Bu arada teşekkürler üye olduğun için :)

    YanıtlaSil
  11. Çok hoş gerçekten tebrikler bir kez daha özelliklede son yazdıklarınızda çok haklısınız artık bloglar hiç okunmuyor ve instagram twitter tutkunları duygularımızı sömürüyor

    YanıtlaSil
  12. İyi ki blog açmışsın, iyi ki blog açmışım.Uzak şehirlerde olup da aslında yanyana gibi olmak bizim dostluğumuz. Mutlu, üzüntülü her anımızı paylaştık bloglarımız sayesinde. Nice yıllara taşınsın bloglarımız ve en önemlisi dostluğumuz..

    YanıtlaSil
  13. Dersler, makale falan derken pek bakamıyorum sosyal mecralara. Fırsat bulmuşken sevdiğim bloggerların instagram hesaplarında dolaşayım dedim. Dolaşırken de 3. yaş linki dikkatimi çekti tabiki. Biraz geç oldu ama nice 3 yaşlara.. Bir dakika 3 ne ya?! Nice 30 yaşlara <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah canım sende blogum sayesinde tanıştığım değerli insanlardansın çok teşekkürler:))

      Sil