İşte bir yıl sona eriyor ve ben son yazımı bitenlere ayırdım.İnşallah 2015 ile birlikte bu bitenler gibi bütün kötülüklerde biter 2016 da daha güzel bir dünyaya hep beraber uyanırız.Bakalım neler bitmiş.
D&P parfümleri çok seviyorum L 11 numaralı parfümü bitirdim.Yandaki parfümü eşim bitirdi ve Gibellini deodorant erkek deodorantı olmasına rağmen benim tarafımdan kullanıldı.
Max saç spreyinin sonuncu şişesinide bitirdim çok seviyordum ve yenisini bulamadım.Nobless saç bakım yağını bana bir arkadaşım vermişti.Durulanmayan bir ürün ve oldukça güzeldi.
Yves Rocher duş jellerine zaten laf yok hele portakallıysa çok seviyorum.Ceradolin Losyon güzel bir üründü.Seranem şampuan ise numune ürün olduğundan çabucak bitti.
Avon gül suyu oldukça memnun kaldığım bir ürün yedeği mevcut.Neutrogena yüz temizleme jelini zaten sık sık alıp kullanıyorum.
Oriflame kuru ciltler için olan bu gece ve gündüz kremleri ucuz olmalarına rağmen çok başarılı ürünler.
Flore vazelin bitti.Ve oriflame göz kremi yazısı bir önceki postta mevcut.
Bitenler arasında Amway Glister ağız spreyi,Maybelline rimel,Signal diş macunu ve bir numune ürün de var.
Evet bu yıl da bir şeyler bitti.Yeni yıl bize sağlık,barış,mutluluk,bol para,denemediğimiz yeni ürünler getirsin.2016 hoşgeldin.

8 Yorumlar

  1. gelsin yenilerrr, guzel gecsin gunun blogcan

    YanıtlaSil
  2. Cilt tipiniz nedir bilmiyorum ama neutrogena yıkama jeli cildi fazla kurutmuyor mu? :) Ayrıca bir vazelin bitireni ilk defa görüyorum büyük başarı,benimki azalmıyor bile sanki :)) güzel yazı için teşekkürler,sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt tipim eskiden yağlıydı şimdi karma hayır kurutmadı benim cildimi vazelinide ayaklarıma sürüyorum sonra çorap giyiyorum yumuşacık oluyor tavsiye ederim:))

      Sil
  3. hepimize her konuda bolluk getirsin 2016, ve tüm dünyaya sevgi :)

    YanıtlaSil
  4. Darısı yenilerin başına :)

    YanıtlaSil