Selamlar bu gün sizlere Neutrogena markasına ait bir dudak nemlendircisinden bahsedeceğim.Nemlendiricimiz oldukça şık ve kullanışlı bir ambalaja sahip.Ruj şeklinde sürülen nemlendiricileri daha çok seviyorum.Çünkü uygulaması daha hijyenik ve kolay oluyor.Ürünümüzün içeriğini aşağıdaki resimden görebilirsiniz.Evet petrol içeriyor.
Ürünümüz kurumuş,çatlamış dudakları yumuşatmayı vaat ediyor.Ayrıca Spf 20 güneş koruma faktörü içermesiyle de özellikle yaz ayları için çok uygun bir nemlendirici.Benim gibi yaz aylarında makyaj yapmıyorsanız ve dudaklarınıza koruyucu sürmeyi ihmal ediyorsanız.Böyle bir ürün tam bir kurtarıcı oluyor.
Kokusu bazı arkadaşları rahatsız etmiş ama bence son derece hafif ben sevdim.Dudakta emilimi orta ayarda.Nemlendirmesi orta.Sürünce bir beyazlık bırakıyor ama kısa sürede kayboluyor.
Evet bence bu ürün uygun bir fiyata sahip olmasından dolayı denenebilir.Dediğim gibi orta ayarda bir ürün ama Spf 20 içermesi oldukça güzel.Ayrıca ürünü nerdeyse iki aydır kullanıyorum ve daha yarısına bile gelmedim.Yani uzun süre kullanılabilecek bir ürün.Sevgiler...
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Ambalajı,orta ayar nemlendirmesi,Spf 20 içermesi,uzun süre kullanılması,fiyatı,kokusu,kalitesi.
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:İçeriği daha temiz olabilirdi,dudakları ilk sürüşte beyazlatması.

2 Yorumlar

  1. Merhabalaaaar :3 İlk yorum benden. Ben bu ürünü denemedim fakat Neutrogena'nın el yüz vücut kremlerini kullandım. Onlardan memnunum fakat ben size arko nem'in ürünlerini öneririm hem çok doğallar hemde daha çok işe yarıyorlar hemde daha uygunlar. Bu arada sizi uzuuuun bir zamandır takip ediyordum ve sizin bir yazınızdan ilham alarak bloğumu açtım. Bloğuma beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumları ancak pc yi açtığımda yayınlıyabiliyorum kusura bakmayın.Birine ilham olabilmek beni çok mutlu etti blogunuzun ilk üyesi oldum.Arko önerinizi göz önüne alacağım.Blogunuzun başarılı olmasını dilerim:))

      Sil