Selamlar bugün sizlere Neutrogena markasına ait güzel bir tonikten bahsedeceğim.Artık alkol içermeyen ürünler kullanmak istiyorum bu yüzden bu ürünü görünce fiyatıda uygun olunca hemen alıp denemek istedim.Ürün gayet pratik ve şık bir ambalaja sahip.Ayrıca son derece hafif ve rahatsız etmeyen bir kokusu var.İçeriği aşağıdaki gibi:
Cildimi kurutmuyor ve kullandıktan sonra yanma hissi olmuyor.Cildin doğal nemlendiricilerini yok etmeyen temizleyen son derece yumuşak formüllü bir ürün.Üstelik ben A101 den almıştım arada geliyor rahatlıkla son derece uygun fiyata satın alabilirsiniz.Ben arada gül suyu arada bu tonikle yoluma devam etmeyi düşünüyorum.Sevgiler...
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Alkolsüz olması,cildi kurutmaması,yakmaması,fiyatı,ambalajı
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Yok

11 Yorumlar

  1. Clinique in buram buram alkol kokan toniginden sonra kesin bu ürüne sans verecegim, tesekkürler yazin icin :)

    YanıtlaSil
  2. Bir alkollü tonikten şikayetciyken bununla tanısmakta güzel :) uygun fiyatlıysa denemek gerek kesinlikle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım fiyatının makul olması da çok güzel:)))

      Sil
  3. Markanin güvenirligine inaniyorum tonigi denemedim hic. Deneyecegim tesekkürler. Sevgiler. Deryaninsporgunlugu

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar blog tasarımı konusunda sizden yorum almak istedimde. Bu sayfanızın başlık tasarımını nasıl yapıyoruz ben anlayamadımda teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kendim yapmadım tasarım masalları adlı bir blog yaptı çok soran oldu ama arkadaş işe başlamış ve blog tasarlamayı bırakmış.Yalnız yapan arkadaşlar var isterseniz instagramdan bir araştırırız:))

      Sil
    2. Ben kendim yapmadım tasarım masalları adlı bir blog yaptı çok soran oldu ama arkadaş işe başlamış ve blog tasarlamayı bırakmış.Yalnız yapan arkadaşlar var isterseniz instagramdan bir araştırırız:))

      Sil
  5. Bu ürünü erkek ve yağlı bir cilde sahip olan erkek kullanabilir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiiki benim cildim karma siz bir iki kere deneyerek cildinizin verdiği tepkiye dikkat edin çünkü her ürün her cilde uymayabiliyor.

      Sil