Selam çok sevdiğim bir marka olan Diadermine yüz yıkama lejinin daha önce yeşil renk olanını kullanmış ve yorumlamıştım.Hatta ilk blog yazımdı kendileri.Nostalji yapmak istedim ve bu sefer mavi renk olanını aldım.Bu çeşidi ferahlatıcı bir etki vaat ediyor ve hakikaten temizlerken ferahlatıyor.150 ml.lik cici bir ambalajı var ürünün kullanımı gayet pratik.İçeriğini aşağıdaki resimden görebilirsiniz.
Ürünün çok az bir miktarı yeterli bu yüzden oldukça uzun süre kullanabiliyorsunuz.Cildimi bu jel hiç kurutmuyor,gerginlik hissi vermiyor bu yüzden çok sevdim.Dermatolojik testleri yapılmış.
İçeriğinde bulunan deniz mineralleri ve deniz yosunu özleriyle hırpalamadan cildi derinlemesine temizliyor ve ayrıca hasarları onarıyor.Bence denenmesi gereken bir ürün.Sevgiler...
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Derinlemesine temizlemesi,hafif formülü,cildi kurutmaması,fiyatı,ambalajı
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Yok.

16 Yorumlar

  1. çok severek kullanmıştım yeşil renkli olanını :) bu arada instagramdan cilekkokulublogun sahibi ayşe :) blogunun takipçisiyim :)

    YanıtlaSil
  2. Yeşil olanı bende uzun zaman kullandım ve çok memnundum. Bunuda denemeli ozaman

    YanıtlaSil
  3. Bu jeli bende kullanmıştım temizleme açısından gerçekten çok iyiydi, cildimi de tahriş etmeyen iyi gelen bir üründü, özellikle toniğiyle birlikte çok güzel cilt bakımı yapmamı sağlıyordu :)

    YanıtlaSil
  4. güzel bir temzileme jeli canım bende yeşil olanı kullandım ve çok sevmiştim :) seni instagramdan takibe aldım bana da beklerim kanalının takip et yerini görmedim oradan da takibe almak isterdim :)

    YanıtlaSil
  5. Bu jel köpürüyormu?
    sevgiler, bloguma beklerim: caganerkan.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla değil hemen geliyorum:))

      Sil
    2. Bu ürünü bende yeni aldım ama merak ettiğim şey günde ne kadar sıklıkla kullanıyoruz?

      Sil
    3. Ben gündüz sadece suyla yüzümü yıkıyorum akşam eve geldiğimde makyajımı temizlemek için kullanıyorum jel temizleyicileri

      Sil
  6. Ben yeni aldım sizce almama değmiş mi??

    YanıtlaSil
  7. Güzel bi ürün de bu ürünü günde ne kadar sıklıkla kullanıyoruz onu merak ediyorum

    YanıtlaSil