Selamlar bu ürün oldukça uzun zamandır kozmetik dolabımda durmaktaydı baktım son kullanma tarihi yaklaşmış hemen kullanayım dedim.Bu ürün bana KOZVİBOX alışverişimde gelmişti.Küçük bir ürün sadece 100 ml.Ürünümüz özellikle bebek ve çocuklar için geliştirilmiş.Bebek ve çocukların bez bölgesi, yüz ve göz çevresi dahil hassas cildi için, durulama gerektirmeyen temizleyici misel solüsyon olarak geçiyor.
Ürünü gerek kızımda gerek kendi göz makyajı temizliğimde kullanarak bitirdim.Dermotolojik Güvenlik İlkelerine uygun olarak hazırlandığı için içim son derece rahat kullandım.Zaten küçük bir ürün olduğundan çabuk bitti.Alerji yapmadı cildimizde herhangi bir kuruluk hissetmedim yani oldukça güzel bir ürün.Cildi yumuşatıyor.Yüz ve tüm vücutta kullanılabiliyor.Paraben içermiyor ve hipoalerjik.Sabun,paraben,alkol içermiyor.İçeriği şu şekilde:WATER, POLYSORBATE 20, ALLANTOIN, DISODIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, CITRIC ACID,  FRAGRANCE


 Bir pamuk yardımıyla yeni doğmuş bebeğinizde bile güvenle kullanabileceğiniz bu ürünü çok sevdim.Sevgiler...
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Yeni doğmuş bebekte bile gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz içeriğe sahip olması.Sabun,Paraben,Alkol içermemesi.Hipoalerjenik olması,cildi kurutmaması.
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Ambalajının çok küçük olması.

5 Yorumlar

  1. paraben içermemesi çok güzelmiş genelde bütün piyasa ürünlerinde var,denemek istedim bende merak içindeyım:)

    YanıtlaSil
  2. Sabun, paraben ve alkol icermemesi cok guzel. Alerji yapmaması da ayrica bir arti.

    YanıtlaSil
  3. Böyle bir ürün için hakikaten çok küçük ambalajlı. Özellikle de söz konusu bebek ve çocuklar olunca dayanması mümkün değil :) Blogunuzu takibe aldım, bana da beklerim.
    www.blogluyorum.net

    YanıtlaSil