Selamlar görmüş olduğunuz bu rimel bir süre önce YAŞAM DÜKKANI tarafından denemem için yollanmıştı.Öncelikle Yaşam Dükkanı doğaya son derece saygılı davranmayı prensip olarak kabul etmiş ayrıca sadece doğaya saygılı olan markaların  temsilciliğini yapıyor.Kendilerine ya da çocuklarına kullandırmayacakları hiç bir ürünü müşterilerinin karşısına çıkartmıyorlar.Sitelerinde güneş ürünlerinden ağız bakım ürünlerine makyajdan saç bakımına bin bir çeşit güvenilir markayı bulabilirsiniz.Bir göz atmak isterseniz sizi ŞURADAN alayım.
Miss W markasının ürünleri Türkiye piyasasına yeni girmiş bir marka.Bu markada son derece doğal içerikleriyle makyaj severler için güvenilir ürünler üretiyor.Ürünleri bin bir çeşit değil temel renkler, temel makyaj malzemeleri ama temiz içerik fikrinden yola çıkarak ürünlerini üretmişler.Yaşam Dükkanında bulunan Miss W markasının diğer ürünlerini merak ettiyseniz sizi ŞURADAN alayım.Doğrusunu isterseniz ilk kez temiz içerikli bir rimel kullanacağım için çok sevindim.Her kullanımda zararsız olduğunu bilmek beni çok mutlu etti.Ayrıca içeriğindeki gül suyuyla,aloevera ile ve akasya gamıyla kirpiklerimi onardığını,beslediğini bilmek gönül rahatlığıyla kullanmama sebebiyet verdi.
Rimelimiz gördüğünüz gibi oldukça ince sarmal yapıdaki kıl fırçadan oluşuyor.Bu fırça sayesinde alt kirpiklere de son derece kolay uygulama yapılabiliyor.Ben ürünün kirpiklerimi uzatmasından memnun kaldım ama yeterince hacim verdiğini söyleyemem gene de günlük makyajlar için oldukça yeterli bir performansa sahip.Kirpik yapışması gibi bir problemle karşılaşmadım buda oldukça iyi.Gün içinde kalıcılığını beğendim dökülme ya da bulaşma gibi bir problemle karşılaşmadım.Ürünü Yaşam Dükkanından 49.00 liraya edinebilirsiniz.İncelemek isterseniz sizi ŞURADAN alayım.Ayrıca ürün içeriği sitede şu şekilde verilmiş.
Miss W Lengthening Organik Maskara %98.9 doğal içeriğe sahiptir.Kirpiklerinizi uzatıp, kalınlıştırırken aynı zamanda onları korur. Organik gül suyu ile kirpiklerinizi onarıcı etkiye sahiptir. Özellikle kısa kirpiklerin uzatılması için uygun bir maskaradır. Özel fırçası, muhteşem ve derin bir bakışa sahip olmanızı garanti edecek şekilde kirpiklerinizi ayırır, yapılandırır ve kaplanmalarını sağlar.İçeriğinde bulunan organik aloe vera suyu kirpiklerinize nem sağlar, onları besler ve yenilenme süreçlerini destekler. Organik akasya gamı kirpiklerinizin gergin bir şekilde durmasına ve şeklini korumasına yardımcı olur.
İçeriği:Su, Şam Gülü Suyu*, Senegal Akasya Gamı*, Poligliseril-6 Distearat, Balmumu*, Aloe Vera Yaprağı Suyu*, Poligliseril-3 Diisostearat, Sükroz Palmitat, Gliseril Behenat, Gliserin, Candelilla Mumu, Kayısı Çekrideği Yağı*, Argan Yağı*, Stearik Asit, Palmitik Asit, Koko-Kaprilat/Kaprat, Hidrojene Zeytin Yağı Stearil Esterleri, Benzil Alkol, Dikaprilil Ether, Ksantan Gam, Dehidroasetik Asit, Sodyum Benzoat, Potasyum Sorbat, Sitrik Asit, Tokoferol, Laktik Asit, Sodyum Hidroksit.
*Organik tarım ile elde edilmiştir.

Oldukça etkileyici değil mi?Doğal olsun gönül rahatlığıyla kullanayım diyenlerdenseniz bu rimeli denemelisiniz.Sevgiler...
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Temiz içeriği,Doğaya saygılı olması,Kirpikleri uzatması,Kirpiklere zarar vermemesi ve aynı zamanda beslemesi.
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Fiyatı biraz daha uygun olabilirdi.Hacim vermesi biraz daha yeterli olabilirdi.

8 Yorumlar

  1. Ben beğendim rimeli. Temiz içerikli olması da önemli etken. Ürünün bir de hacim veren özellikli olanı var, aklında bulunsun canımmmm :))

    YanıtlaSil
  2. Yüksek fiyatlı rimelleri sevmiyorum ://

    YanıtlaSil
  3. Temiz içerikli olması çok güzel, gün geçtikçe insan içeriğini önemsemeye başlıyor ürünlerin, güle güle kullan 😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temiz içerik artık bir çok kişinin ilk sırasında sağol canım:))

      Sil
  4. Güle güle kullan. İyi bir ürüne benziyor.

    http://www.modaperestt.blogspot.com.tr/2015/12/victorias-secret-fashion-show-2015.html

    YanıtlaSil