Dax Supergro mucizesi

Dax Supergro Saç güçlendirici Bakım Yağı

Saç uzatmasaç gürleştirmesaç güçlendirme,saç dökülmesi için kullanılan Dax Supergro saç güçlendirici bakım yağı diğer adıyla Dax Supergro mucizesiyle tanıştınız mı?

Dax Supergro hakkında

Dax Supergro hakkında ilk bilgileri vermek için A&G firmasından bahsetmek istiyorum.A&G firması DAX&MIXUP kozmetik markalarının Türkiye distribütörlüğünü yapıyor ayrıca ARİNDECO markası olarak ta dekoratif ürünler sektöründe hizmet vermekte. Kozmetik olarak ürünlerde daima doğallık ve sağlık ilkesiyle hareket etmekte olan firmamız bize denememiz için en özel saç dökülmesisaç uzatmasaç gürleştirmesaç güçlendirme ürünleri arasında yer alan Dax Supergro saç güçlendirici bakım yağını yolladı.

Dax Supergro mucizesi

Dax Supergro saç güçlendirici bakım yağı yorum

Dax Supergro saç güçlendirici bakım yağı ileri derecede saç bakım yağı olarak geçiyor. Tamamen organik yağlardan oluşan konsantre  bir ürün. Görmüş olduğunuz üzere Dax Supergro mucizesi son derece pratik ve şık bir plastik kavanozda satılmakta ve son derece hafif güzel bir kokusu var. Beni hiç rahatsız etmedi.

Dax Supergro mucizesi vaatleri neler?

Saçları çok hızlı uzatmak, saçı beslemek, saçta fark edilir yumuşaklık, parlaklık, canlılık vermek, saçın direncini arttırmak, saç uçlarını tedavi etmek, kırılmayı önlemek, saç uzatmasaç gürleştirmesaç güçlendirme, saç dökülmesi rüya gibi değil mi hepimizin istediği her şey bir üründe toplanmış.

saç dökülmesi

Dax Supergro saç güçlendirici bakım yağı içeriği

Dax Supergro saç güçlendirici bakım yağı içeriğide oldukça etkileyici jojoba yağı, hindistan cevizi yağı, çay özü, papatya özü, badem yağı, aloevera, avokado özü, susam yağı, buğday özü, fıstık yağı artık bunların birleşiminden bir atom, Dax Supergro mucizesi ortaya çıkmaz mı?

saç gürleştirme

Dax Supergro saç güçlendirici bakım yağı kullanımı

Dax Supergro saç güçlendirici bakım yağı kullanımı da  oldukça kolay yıkama işleminden bir saat kadar önce saç derisine masaj yapılarak sürüyorsunuz ve elinizde kalan ürünü tüm saçınıza yediriyorsunuz. Haftada iki kere yapmak yeterli. Dax Supergro mucizesi kan dolaşımınızı hızlandırıyor bu yüzden kafanızda hafif bir karıncalanma hissedebilirsiniz. Ürün tabii ki ölmüş saç hücrelerine etki etmiyor ama bebek tüycükleri güçlendiriyor ayrıca  saç uzatma,saç gürleştirmesaç güçlendirme, saç dökülmesi için güzel sonuçlar veriyor ve son olarak ürün serin bir yerde saklanmalı.

Dax Supergro saç güçlendirici bakım yağı nı saçtan nasıl çıkaracağız?

Peki ben Dax Supergro saç güçlendirici bakım yağını saçımdan nasıl çıkarttım?

Bu ürünle ilgili en büyük şikayet saçtan arındırılamaması ben böyle bir sorun yaşamadım çünkü ürünü zaten çok az kullanmak yeterli ve yıkama aşamasında saçımı ıslatmadan şampuanladım daha sonra yıkadım ve sonra ikinci kere şampuanladım. Ürün saçımdan kolayca çıktı.

Dax Supergro saç güçlendirici bakım yağı  kullananlar

Ben Dax Supergro mucizesini ayrıca kaşlarım içinde kullandım ve oldukça başarılı olduğunu fark ettim. Saçlarım oldukça yıpranmış olduğundan bu ürünün saçlarımdaki etkilerini sevdim. İlk kullandığımda saçlarım çok sertleşti ama sonradan bunun şampuan kaynaklı olduğunu anladım. Ve şampuanımı değiştirdiğimde son derece yumuşak saçlara sahip olduğumu fark ettim. Saçlarımı yeni boyatmama rağmen oldukça uzadığını görünce şaşırdım. Bir arkadaşımda fark etmiş "senin saçların uzamıyordu bak ne güzel uzamış"  dedi.

Ürün katı kıvamlı olmasına rağmen elde hemen sıvılaşıyor ve uygulamada herhangi bir zorluk yaşanmıyor. Ben oldukça sevdim bu ürünü sanırım Watsons lardan bulabilirsiniz. Dax Supergro mucizesini bir denemek gerek bence.

Dax Supergro mucizesi

Saç uzatmasaç gürleştirmesaç güçlendirme, saç dökülmesi  gibi problemleriniz varsa Dax Supergro saç güçlendirici bakım yağı besleyici yağlar içermesi, saçı beslemesi, uzamasını arttırması, kırıkları onarması, uzun süre kullanılabilmesi açısından güzel Dax Supergro mucizesi benim saçımda bir sıkıntı yaratmadı ama bazı arkadaşlar arındırmada sorun yaşıyormuş bu yüzden çok az ürün kullanılmalı ve yıkamadan kuru saça şampuanla masaj yapıp durulamak gerekiyor. Saç bakımınız için yeni ürün arıyorsanız Yves Rocher anti-chute saç serumu makalemizi mutlaka okumalısınız.


24 Yorumlar

  1. boyalı saçta etkisini merak ediyordum iyi oldu bu yazı...

    YanıtlaSil
  2. Kaslarda kullanmak iyi fikir aslinda. Cok guzel bir yazi olmus canim. Tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  3. kaşlara da etki ediyor olması harika :)

    YanıtlaSil
  4. çok faydalı bir ürün inanılmaz bir uzama sağlıyor,boyalı saçta boyanın akmasına sebep oluyor ama olsun okadar değiyor..

    YanıtlaSil
  5. Bu ürünü hiç duymadım daha önceden. Benim de saçlarım zayıf, zaman zaman dökülüyor. Bu nedenle kullanabileceğim bir ürün olduğunu düşündüm. Bilgi verdiğiniz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Doğal yağların olması güzel. Umarım içinde kimyasal yoktur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gayet başarılı bir ürün çok da sevilir Dax supergro.

      Sil
  7. hiç duymadım görmedim bi bakıyim :)

    YanıtlaSil
  8. markayı duydum denemedim rastlarsam alıyım :)

    YanıtlaSil
  9. özellikle güçsüz saçlarda iyi bir çözüm gibi dax supergrobir tanıtımı için teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
  10. Bayanlar saçlarına dahi çok iyi bakımlar uyguluyorlar Dax Supergro Saç güçlendirici tanıtımınızdan bunu anlıyorum tebrikler

    YanıtlaSil
  11. ben de merak ediyordum dax sopergro saç bakım yağının etkisini

    YanıtlaSil
  12. Dax Supergro saç güçlendirici bakım yağı hakkında verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Ürün faydalı bir ürüne benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel bir saç dökülmesi karşıtı ürün.

      Sil