Selamlar bakalım şu sıralar hangi ürünleri bitirmişim.Önce toplu olarak bakalım sonra tek tek inceleyelim.
Evet Arko Nem incir ve greyfurtlu kremine özellikle eşim bayıldı.Kokusu gerçekten nefis nemlendirmesi süperdi.Ve eşim hala o kremden alalım diyor.Ceradolin nemlendirici losyon hakkındaki düşüncelerim blşogda mevcut oldukça güzel bir üründü.Bionem çok sevdiğim bir krem oldu kocaman ambalajıyla hem bereketli hemde nemlendirmesi güzel bir üründü.
İpek saç kremi fiyatına göre çok güzel bir ürün.Profix saç spreti normal bi saç spreyi.Tresan şampuan yazısı blogumda mevcut güzel bir ürün.
Seranem vücut şampuanı leylaş rengiyle çok güzeldi.Prozinc saç bakım kremini detaylıca blogumda bulabilirsiniz.Ve colgate ağız gargarasından  bir kutu daha bitirdim.
Fa roll onu eşim stok yapmış kullan kullan bitmiyor.Neutrogena göz makyaj temizleyicisinin kapak kısmını sevmedim.Bütün ürün her seferinde yerlere döküldü.Flormar toniği şaşırtıcı şekilde başarılı buldum.
Maybelline rimellere laf yok süperler.Golden Rose eyelinerı hiç denedinizmi çok seviyorum.Ve tabii ki Oriflame tender care olmasa kırışıklıklarımla nasıl başederdim.
Ve bir kaç numune ürün ve pamuk bitirdim.İşte bitenler bu şekildeydi.Haydi gelsin yeniler.Sevgiler...

12 Yorumlar

  1. hepsini de beğenmişsiniz ne güzel. eşinizin kullandığı fa roll onda alüminyum var mı acaba biliyorsunuz alüminyum son derece zararlı ve erkekler de meme kanseri olma riski taşıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım biliyorum ama almış bir kere kullanalım dedik:((

      Sil
  2. Oriflame tender care kırışıklarım için yazmışsın ne için kullanıyorsun merak ettim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırışıklıklarımın açılması için üzerine sürüyorum çok başarılı bence:)))

      Sil
  3. Tatlım Essence ile 2 kişiye makyaj ürünlerinin olduğu çanta hediye ediyorum.Çekilişime beklerim :) http://beyazbegonvil.blogspot.com.tr/2015/10/beyazbegonvil-ve-essence-ile-2-kisiye.html

    YanıtlaSil
  4. Ne çok ürün bitirmişsiniz, keşke ben de bitirebilsem, hatta eskisi bitmeden yenisini almama alışkanlığı edinebilsem :)

    YanıtlaSil
  5. Gelsin yeni ciciler :) bitenler yazılarını çok seviyorum emeğinize sağlık
    http://matmazelgreen.blogspot.com
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. merhaba en sevdıgım postlardan birisidir bitenler :) bu arada blog kesıf etkınlıgınden geldım banada beklerım :) zeynepgunluk.blogspot.com

    YanıtlaSil