Bu hafta Multiactiv Gece Kremi misafirimiz oluyor.Bende bulunan çeşidi besleyici gece kremi.
Öncelikle Multiactiv 1997 yılından beri faaliyet gösteren bir marka.Kendilerini tanıtırken şu cümleleri kullanıyorlar:En başlarda, 1997 yılında ürünlerimiz henüz piyasada tamamıyla yeni iken, MULTIACTIV kozmetik ürünlerinin tanıtımı için Sırbistan’ın en ünlü ve güzel aktrislerinden Snežana Savić ile birlikte çalışarak hedefimize ulaştık. Ünlü bir yüz, müşterilerin dikkatini çekti ve ürünlerimizin kalitesi uzun yıllar boyunca müşterilerimiz olmalarını sağladı.
MULTIACTIV kozmetik ürünleri, teknolojinin gelişmesi ve trendlerin değişmesi ile birlikte yıllar içinde gelişimini sürdürmüştür. Hem teknoloji, tasarım, paketleme, ambalaj hem de promosyon alanlarında önemli gelişmeler kaydedilmiştir.2002 yılı itibarı ile tüm üretim hollerindeki üretimler, Uluslararası Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001:2008’e uygun olarak organize edilmektedir.
Müşterilerimizin gereksinimlerine, ürün ve hizmetlerimizin kalitesine odaklanmış bulunmaktayız. Ticari faaliyetlerimiz sırasında şu kriterleri karşılamaya çalışıyoruz: yüksek düzeyde standart, bu standartların istikrarı, iş etiği, diğer insanların ilgilerine saygı, sosyal sorumluluk ve müşterilere karşı sorumluluk şeklinde oluşmaktadır. Gerekli kaliteyi sağlamak için kalite yönetim sistemini kontrol etmeye ve geliştirmeye özel ilgi göstermekteyiz.
MULTIACTIV Revira Derm koleksiyonu ürünleri, Genel ve Fiziksel Kimya Enstitüsü’nde test edilirken diğer tüm ürünler, Vojvodina Devlet Sağlık Enstitüsü’nün testlerine tabidir.
Sitelerini ve ürünlerini incelemek isterseniz sizi ŞURADAN alayım.
Evet ürünümüz 50 ml.lik  pratik bir plastik ambalajda bulunmakta.Ambalajı çok hoşuma gitmedi aslında hani cam bir kavanozda daha şık olabilirdi.Ve üzerine yapıştırdıkları marka etiketi elim değdikçe silindi.Ambalaj çok önemli biz bayanlar için.Burdan da bunu yapıcı bir öneri olarak söyleyeyim dedim.Yalnız sitelerine baktığımda bana yollanmış olan ambalaja rastlayamadım.Anlaşılan çoktan değişmişler ambalajı ve bence gayet güzel olmuş.Bu krem olgun ciltler için üretilmiş bir gece kremi ve yaşımı düşünürsek tam bana göre.Krem olgun ciltleri beslemeyi,yenilemeyi,yaşlılık belirtilerini ve kırışıklıkları engellemeyi vaat ediyor.İçeriğinde bulunan Buğday tohumu yağı,E,A,D vitaminleri,Kolajen ve Elastin gibi doğal bileşenlerle cildi daha sıkı yapmayı amaçlıyor.
Gördüğünüz şekilde ağzındaki koruma bandıyla size ulaşıyor bu da güvenle kullanma rahatlığı sağlıyor.Kremin ne yazık ki koruma bantsız halini çekmeyi unutmuşum çok özür dilerim.Ama şunu söyleyebilirim hafif rahatsız etmeyen bir kokusu var ve orta derecede kıvamlı bir krem.Ama sürülmesi hiç de zor değil gayet kolay yayılıyor.Kullanımı ise gayet basit önceden temizlenmiş cildinize tonik uyguluyorsunuz ve hafifçe masaj yaparak sürüyorsunuz.Ben kremin nemlendirmesine bayıldım.Cildim yaştan dolayı kuruluk içeriyor ve sabah kalktığımda kullandığım bir çok ürünün cildimi yeterince nemlendirmediğini fark ediyordum.Ama bu ürün son derece yeterli bir nemlendirme sağlıyor.Sabahları güzelce nemlenmiş,makyaja hazır bir ciltle uyanmak çok güzel.Cildimde herhangi bir alerjik reaksiyon göstermedi bu kremi oldukça sevdi.Uzun süredir kullandığım kremler arasında en sevdiğim oldu.Çok başarılı bulduğum bu ürünün fiyatı 84 lira.Ürünü ŞURADAN görebilirsiniz.Azıcık pahalı değil mi?İçeriğini merak ediyorsanız aşağıdaki resme bakmayı unutmayın.İçeriğe takılmıyım diyorum ama paraben içeriyor.Sevgiler...
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Nemlendirmesi çok başarılı,kaliteli,ambalajını sevmemiştim ama değiştirmişler oldukça güzel olmuş,içeriğindeki doğal bileşenler bulunması.
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Fiyatı biraz daha uygun olabilirdi,içeriğinde paraben mevcut.

13 Yorumlar

  1. fiyatı yüksekmiş:(( Üstelik çok da bilinmeyen bir marka için!! Ben bu ürünü sadece instagram da gördüm. Ellerine sağlık ne güzel anlatmışsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım banada fazla geldi fiyatı:))

      Sil
  2. 32 yaşındayım hiç gece kremi kullanmadım acaba kullanmalımıyım artık yaw :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa gece kremine hemen başla geç bile kalmışssın canım ben 25 yaşımdan beri kullanıyorum

      Sil
  3. Pardon ama çok pahalı, kışın kullanabilirim dedim ama gerek yok.

    YanıtlaSil
  4. Anneme önericem bu kremi hatta yazını ona okutucam hemen cilt kuruluğundan bahsediyor kullandığım ürün nemlendirmiyor deyip duruyor belki işine yarar annişimin.güzel yazın için tesekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence sevecektir muhtemelen aynı yaşlardayız ve cilt kuruluğu ortak derdimizdir selamlar annene canım:))

      Sil
  5. Benim cildimde çok kuru gece kremine bende başlamalıyım artık :)

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. İçeriğe dikkat edenler için rahatsız edebilir

      Sil
    2. İçeriğe dikkat edenler için rahatsız edebilir

      Sil