Bimde satılan kozmetikler

Dalan d'olive nemlendirici el ve vücut kremi

Bütün kadınlar çantaya atmalık küçük kremleri sever.Dalan d'olive nemlendirici el ve vücut kremi cilt bakımına düşkün kadınların severek kullanacağı bir ürün.Bimde satılan kozmetik ürünlerinden olan Dalan d'olive nemlendirici el ve vücut kremi yılların kozmetik markası olan Dalan tarafından üretiliyor.

Dalan Hakkında

Hamdi Dalan tarafından 1941 yılında İzmir de kurulan Dalan markası özellikle zeytinyağlı sabunları ile ünlüdür.Yıllar içinde gelişerek doğal ürünlerini son teknoloji ile destekleyerek Dalan bir dev marka olmuştur.Dalan yaklaşık 100 ülkeye ürünlerini ihraç etmekte ve 600 den fazla ürün çeşitliliği bulunmakta.

Bimden kozmetik alınır mı?

Bimde satılan kozmetiklerden olan Dalan d'olive nemlendirici el ve vücut kremi sevilen bir ürün fakat tüketicilerin aklında genellikle Bimden kozmetik alınır mı? gibi sorular var.Şunu demeliyim ki ben Bim gibi marketlerden oldukça fazla kozmetik ürünü almaktayım araştırmalarım sonucu Bim marketleriyle ilgili bazı sonuçlara ulaştım.

Bazı kozmetik firmaları Bim'e başvuruyor ve ürünlerinin satılmasını talep ediyor.Bim marketleri hemen bu teklifi kabul etmiyormuş önce fabrikalara,üretim merkezlerine gidiyor ve sıkı bir inceleme yapıyorlarmış.Detaylı bir incelemeden sonra aradıkları şartlara uyan firmalar yalnızca kabul ediliyormuş.Bundan dolayı ben Bimde satılan kozmetikleri gönül rahatlığıyla satın alıyorum üstelik piyasada diğer mağazalarda satılan ürünlerden çok daha uygun fiyatlara almak çok daha cazip geliyor.

Dalan d'olive nemlendirici el ve vücut kremi yorumu

Bimde satılan kozmetiklerden Dalan d'olive nemlendirici el ve vücut kremini tercih ettim çünkü bu tür küçük kremler hem son derece ucuz hem de cilt bakımında pratik oluyor.Dalan d'olive nemlendirici el ve vücut kremi mini minicik ve boyutuna göre gayet güzel bir performansı var.

 Dalan d'olive nemlendirici el ve vücut kremi zeytinyağlı içinde zeytinyağı olan her şey ilk tercihim oluyor zaten,20 ml.lik ambalajıyla son derece pratik ve şık.

Nemlendirmesi fiyatına göre çok başarılı.Cilt bakımında ellerinizi yağlandırmadan nemlendiriyor ve çok az bir miktar tüm elinize yetiyor.Son derece hafif bir kokusu var.Ağzında koruma bandı olmasını da çok sevdim.
Dalan d'olive nemlendirici el ve vücut kremi
Bimde satılan kozmetiklerden Dalan d'olive nemlendirici el ve vücut kremi kaliteli bir marka olan Dalan'a ait olması nedeniyle,cilt bakımında  yeterli nemlendirmesi,uygun fiyatı,küçük boyutu ile tam çantaya atmalık.Bimde satılan kozmetiklerden Eyüp Sabri Tuncer El ve Vücut Losyonu makalemizi de okumayı unutmayın.

12 Yorumlar

  1. Gecen sene bunun büyük boyunu kullanmıstık ailece kokusu harika :)

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünü bende geçenlerde bir marketten aldım bende bayılıyorum minik çantaya atmalık kremlere :) ellerim bu aralar çok kuru olduğu için birkaç gün de bitirdim sürekli bunu kullandım. Gidip yeniden alıcam fiyatına göre çok iyi bencede :)

    YanıtlaSil
  3. bim artık eskisi gibi kozmetik ürünleri satmıyo sanmıyosam,çok az bi ürün gömüştüm, 🙂 fabrika gibi büyük marketler vardı,oralarda daha çok kozmetik ürnler bulunuyor..dalan yeşil sabun kullanmıştık,nemlendirici bakmadık,güze bi ürüne benziyo..😊

    YanıtlaSil
  4. kokusu bana biraz ağır geliyor ama elleri çok çabuk yumuşatıyor

    YanıtlaSil
  5. Dalan nemlendirici hep kullanırım. İçeriğinde paraben türü zararlı şeylerin olmaması özellikle tercih sebebim. Kokusu da gayet güzel. Teşekkürler tavsiye için.

    YanıtlaSil
  6. Tam çantada taşımalık,bir ara ben de kullanmış ve beğenmiştim kremi..

    YanıtlaSil