Selamlar bugün bir Türk markası tarafından üretilen Ceradolin-P nemlendirici krem.Üretici firma olan Dermadolin gerçekten tanıdığıma çok memnun olduğum gayet kaliteli ürünler üreten bir firma.Ürünlerini eczanelerden ya da online olarak TURUNCU KASA  dan alabilirsiniz.Şimdi Dermadolin firmasının ürünlerini incelemek için sizi ŞURADAN alayım.
Evet gelelim benim yorumlarıma Ceradolin-P krem çok amaçlı geliştirilmiş bir ürün.Yüz,boyun ve ellerde güvenle kullanabilirsiniz.Ben tek ürünü her tarafta kullanmayı seviyorum diyenlerdensiniz tam size göre.Eğer çok nemlendiricim var diyorsanız o zaman bu ürünü maske olarak kullanabilirsiniz.Ürün istenirse gündüz-gece kremi olarak istenirse haftalık olarak kalın bir şekilde sürülerek 10-15 dakika beklenilip fazlası silinerek maske olarak kullanılabiliyor.
Ürünümüz 40ml.lik tüp ambalajda bulunmakta gayet şık ve kullanımı pratik Bana denemem için gönderildi ama kutunun üstünde 36 lira yazıyor.Yani bence ya miktarı biraz daha çok olsaydı ya da  fiyatı biraz daha uygun olsaydı daha iyi olurdu.Ceradolin kremin nemlendirmesi gayet başarılı.Anında yağlandırmadan nemlendiriyor.Cilt üzerinde koruyucu bir örtü oluşturduğundan deriyi daha uzun süre nemli tutuyor.Son derece hafif,rahatsız etmeyen bir kokusu var.Kullandıktan sonra cildinizin yumuşacık,nemlenmiş ve esnek olduğunuzu fark edebiliyorsunuz.Ben bu kremi elimdeki kremlerin çokluğundan maske olarak kullanıp bitirmeyi düşünüyorum.İçerik bilgilerine aşağıdaki resimden bakabilirsiniz.
Evet ürünümüz Paraben içermeyen ürün koruyucu kullanılarak üretilmiş.Ayrıca Glikosil Seramidler,Bitkisel Polisakkarit Skualan,Doğal Shea Yağı,E vitamini,Gliserin içeriyor.Dermatolojik olarak test edilmiş ve hipoalerjik bir ürün.Yoğun nemlendirme özelliğine sahip bu kremi ben çok sevdim.Sevgiler...
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Yoğun nemlendirmesi,içeriği,kalitesi,Türk markası olması,çok amaçlı kullanılabilmesi
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Miktarı daha çok olabilirdi,fiyatı daha uygun olabilirdi.

10 Yorumlar

  1. Bende kullandım ve memnunum bittiğinde yenisi almayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kullandıkça kırışıklıklarada oldukça iyi geldiğini farkettim güzel bir krem:))

      Sil
  2. İyi bir ürün gibi duruyor şu sıralar nemlenirici arayışındayım bu ürünü değerlendirebilirim.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba canım blog keşif etkinliğinden geliyorum bloğunu hemen takip ediyorum beni takip edersen çok sevinirim:-)
    Http://fatmadenizz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Ben bu ürünü geçen hafta tatilde denedim ve gerçekten memnun kaldım. Koca gün cayır cayır güneşte yanan yüzümü duştan sonra öyle güzel nemlendirip ,ferahlattıki ...
    Annem ve kızkardeşimede bunu kullanın bak çok rahat edeceksiniz diye tavsiye ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet maske olarak kullanılabilmesi de ayrıca çok güzel:))

      Sil