Selam bir bitenler yazısıyla daha beraberiz.Toplu olarak baktıktan sonra neler bitirmişiz bir göz gezdirelim.
Syoss şampuan ve saç kreminden oldukça memnun kaldım.Şampuan biraz sertleştirdi ama krem yumuşacık yaptı saçlarımı.Max saç spreyi zaten favorim saçlarımı şekillendirmede kullanıyorum ve saçlarıma sıkınca pırıl pırıl parlatıyor.
Ağız gargarası olmadan güne başlayamıyorum bu yüzden her markadan denedim Colgate de sevdiğim bir ürün oldu.Kızımın bitirmiş olduğu Signal diş macunu ve vazgeçemediğim Sensodyne diş macunu biten diğer ürünler arasında.
Neutrogena Alkolsüz toniği çok başarılı buldum.Diadermine yüz yıkama jelinin farklı bir çeşidini kullandım bu sefer ve bayıldım.
Arkonun bu el kreminin yazısı gelecek nefis kokuyor.Eşimin favorisi oldu.Diğer kremse çokta sevemediğim tarçın kokulu bir el kremi.
Sonunda Bepanthol cilt kremini bitirdim.Yüzümde alerji yapmıştı elimde kullandım bitirdim.Oriflame göz kremi hakkında düşüncelerim yakında blogda olacak.Eğer kuru göz kapaklarına sahipseniz mutlaka kullanın derim.Ama yağlı göz kapaklarınız varsa iyice yağlandırıyor dikkat.
Elimdeki bitirmeye çalıştığım numunelerden bir kısmını kullandım.M.Asam fondoten numunesinide merakla denedim.Köpük yapıdaki fondotenler bana göre değilmiş bunu anladım.Evet bir kez daha bitenler yerlerini yeni alınacaklara verdi.Birşeyler bitince çok mutlu oluyorum.Sevgiler...

7 Yorumlar

  1. Neutrogenanın bir bu ürününü seviyorum, gelsin mi yeniler :))

    YanıtlaSil
  2. gitsin eskiler gelsin yeniler :) saç spreyini nereden bulabilirim acaba ilk dea gördüm bu markayı ince telli saçı agırlaştırır mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla çok sevdiğim bir üründü küçük bir kozmetikçiden almıştım sonraki gidişimde bende bulamadım bilemiyorum nereden alabiliriz:(( teşekkürler:))

      Sil
  3. Ben syoss sampuanlardan hic hoslanmamistim bende almayı biramip biseyleri bitirebilsem artik:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz zor oluyor ama hep aynı ürünü inatla kullanınca bitiyor inanın:))

      Sil