Selamlar yaz gelmeye başladığında ilk düşüncem bembeyaz teni olan kızımı güneşten korumak oluyor.Benim tenim çok daha koyu renk olduğundan güneşten çok fazla etkilenmiyorum.Oysa kızım öyle değil.Geçenlerde okulu ile  pikniğe gitti ve eve kıpkırmızı yanaklar ve kollarla döndü.İşte o an güneş koruyucu sürmeyi unuttuğumu hatırladım.Ne zaman kızım böyle kızarmış vaziyette dönüyorsa yaz gelmiş demektir ve bende yana yakıla Spf oranı yüksek güneş ürünleri aramaya başlarım.
Yaşadığım yerde çok fazla çeşit bulamıyorum ama internet sitelerini araştırmayı seviyorum.Turuncu Kasa bu sitelerden biri güneş ürünü ya da güneş kremi arıyorsanız yaklaşık 400 ürünle sizi bekliyor.İnsan hangisini seçeceğini şaşırıyor doğrusu.Daha önce denemediğim bir marka olan Avene ürünlerinin başarısını duyunca hemen sayfaları incelemeye başladım.


Turuncu Kasa son derece güvenilir bir alışveriş sitesi satın almış olduğunuz ürünler en kısa sürede herhangi bir zarar görmeden elinize ulaşıyor.Üstelik ürünümün Gönderi Sorgu No su nun cep telefonuma gelmesi sayesinde gönderimin durumunu rahatlıkla öğrendim.Kaliteli bir sitede mutlaka kargo takip özelliği bulunmalı yoksa insan acaba kargom nerede diye düşünmekten kendini alamıyor.
Ayrıca kargo bedava olan ürünlerden de sepetinize birer adet atarsanız bedava kargo hizmetinden de yararlanabilirsiniz.Şu sıralar birçok üründe %50 ye varan indirimler varken incelemeden ayrılmayın derim.Turuncu Kasa da neler varmış diyenler sizi ŞURADAN alayım.
Sıra geldi benim Turuncu Kasadan seçtiğim güneş ürününe  şu sıralar%35 indirimle 43 .48 liraya düşen
 AVENE EMULSION 50+

Evet  Avene emulsion 50+ adlı bu ürünü en çok yazın dışarı çıktığımda kızımın yüzünde kullanmak için seçtim.Ama denemek için bir kaç kere kendimde kullandım.Ürün 50 ml.lik  gayet sağlam ve şık bir şişede dökülme gibi bir problemi yok bu yüzden tam çantaya atmalık.Gayet yoğun krem kıvamındaki ürünü dağıtmak hiçte zor olmadı.
Ürün hassas ciltler için üstün bir koruma sağlıyor.Paraben içermiyor ve suya karşı dayanıklı.Normal,yağlı ve karma cilt tipleri için uygun.Ben en çok ciltteki mat duruşunu sevdim.Böylece gün içinde rahatsızlık vermeden,parlama yapmadan şehir içinde kullanıma da müsait.


Ayrıca içeriğindeki Pre-tocopheryl ile anti-oksidan etki gösteriyor.Avene termal suyu sayesinde de rahatlatıcı bir etkisi var.Ürünü incelemek isterseniz sizi ŞURADAN alayım.İçeriği ise aşağıdaki gibi.
Ben bu güneş ürününden oldukça memnun kaldım kızım ve kendim için yaz boyunca kullanacağım güzel bir ürün.Sizde kendinize en uygun ürünü arıyorsanız TURUNCU KASA ya bakmadan geçmeyin derim.Binlerce ürün arasında mutlaka size hitap eden vardır.Sevgiler...

4 Yorumlar

  1. Iki gun once ilk alisverisimi yaptim ben de avene sprey gunes koruyucu kucuk boy termal su ve vichy sampuan aldim cok memnunum paketlemesi baloncuklu naylonla yapilmisti. Tavsiye ederim kesinlikle.

    YanıtlaSil
  2. Minik kelebeğim de benim gibiymiş. Ben de güneşte biraz korucusuz kalayım hemen kırmızı oluyorum. Bu ürün de aklımda olsun :))

    YanıtlaSil