Selamlar bu gün sizlere watsonsdan almış olduğum Nyc far paletini anlatacağım.Aslında renkleri bana çok hitap etmiyor ama başka bir renk olmadığı ve bu markanın farlarını denemek için üstelikte fiyatı sadece 12 lira olduğu için aldım.Üzerinde yeşil gözler için uygun olduğu yazıyor ama bence herkes özellikle sonbaharda rahatlıkla kullanabilir.
Arkasında farı nasıl kullanacağımız resimlerle anlatılmış.Zaten ben bu paleti yeni başlayanlar için çok uygun gördüm,resimlerde onlara yol göstermek için ideal.Ambalajıda çok adi değil yani orta ayar.
Palette 4 adet far bulunuyor ayrıca bir far bazı ve aydınlatıcı mevcut.Böyle birden fazla ürün barındırması çok güzel bir seyahatte çok işime yarıyacak ayrı ayrı baz,aydınlatıcı,far taşımaktansa bu paleti tercih ederim.Ben bazı çok başarılı buldum tek başına bile renk dengelemek için kullanırım.Aydınlatıcıyı pek sevmemiş arkadaşlar bence çokta kötü değil az kullanırsak işe yarar göz altlarıma sürdüm mesela hiç te fena durmadı.arların özellikle açık renkli olanların pigmentasyonu başarılı değil.
Dediğim gibi yeni başlayanlar için çok ideal renkler çok fazla renk vermediği için başarılı uygulamasanız bile göze çarpmıyor.Karıştırması kolay oluyor.Renkler bana çok hitap etmediği için çok sevdiğim bir palet olmadı ama bazını gerçekten çok sevdim.
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Yeni başlayanlar için uygun,baz çok başarılı,aydınlatıcı fena değil,fiyatı uygun,ambalajı fena değil,birden fazla ürün barındırması seyahatler için iyi.
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Farların renkleri bana uygun değil,pigmentasyonları kötü.

18 Yorumlar

  1. güzel yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Pigmentasyon dedinmi orda bir durmak gerekiyor dıye düşünüyorum o kötüyse aslında pek bir anlamı kalmıyor sanırım makyajın :)

    YanıtlaSil
  3. NYC ürünlerini az çok biliyorum ama far denemedim hiç çoğu kişi pigmentsiz diyor..

    YanıtlaSil
  4. güzel paylaşım renkler süpermiş sevgiler:)

    http://beautybeybi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Fiyatına göre oldukça güzel bir ürün bence tatlım, renkler de harika, güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
  6. Renkler çok güzel duruyor aslında pigmentasyonu da iyi olsa daha sürer olurmuş :)

    YanıtlaSil
  7. fiyatına göre fena sayılmaz ama tozutuyorsa ı ıh :)

    YanıtlaSil
  8. Renkleri çok güzelmiş ama pigmentasyonun az olması sıkıntı.Yazı için teşekkürler.Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Benim de alacaklar listemdeydi, güzel paylasim icin tesekkürler canim :)

    YanıtlaSil