Selamlar Fikrimühim geçtiğimiz günlerde çok güzel bir kampanyayla bizleri Schwarzkopf Gliss Million şampuanlarla tanıştırdı.Ben sadece bir şampuan beklerken karşıma tam 6 şampuan çıktı.Bunların beş tanesini ve indirim kuponlarını arkadaşlarıma verdim.
Bu şampuan saçlarda milyonlarca ışıltı vaat ediyor.Merakımdan dolayı hemen denemeye başladım.Watsons'ın düzenlemiş olduğu güzellik ve kişisel bakım ödülleri yarışmasında bu ürün "Yılın en iyi saç bakım ürünü"ödülünü almış.
Sıvılaştırılmış keratin içeren ürünü kendi saçlarımda ve kızımın saçlarında denedim.Milyonlarca ışıltı vaadinin doğru olduğunu düşünüyorum.Çünkü banyodan çıktığımda saçlarımın ışıl ışıl parladığını fark ettim.Köpürmesini,saçlarımı temizlemesini,canlandırmasını verdiği hissi sevdim.Yalnız krem kullanmak ihtiyacı hissettim çünkü saçlarım kullandıktan sonra sertleşmişti.Tabii her saç tipine farklı etkileri olabiliyor şampuanların.Bunun dışında oldukça beğendiğim bir ürün oldu.
Fiyatıda oldukça uygun olan bu ürünü denemenizi tavsiye ederim.Sevgiler...

8 Yorumlar

  1. ben sprayini kullanıyorum çok memnunum :) şampuanına cesaret edemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bir denemek lazım belkide beğeneceğin bir üründür:))

      Sil
  2. Harika olmus canım bende kullanıyorum bu arada bloguma da bekliyorum seni :)

    YanıtlaSil
  3. Sıkça şampuan değiştiren biri değilim ama bir kere kullanmıştım. bir defa daha denerim,ışıltı var dediyseniz :)Bende kremsiz şampuan kullanamayanlardan.:(
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakından bakınca ışıltılar görünüyor dikkat edin:))

      Sil
  4. ben beğenmedim bu şampuanı nedense.. siyah olan daha iyiydi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii her kişiye arklı etkileri var siyah olanını kullanmadım ben:))

      Sil