Selamlar bugün Otacı tarafından denemem için gönderilen bitkisel saç şekillendiricisini size anlatmaya çalışacağım.Otacı'nın ürünlerini kalitesi ve uygun fiyatı yüzünden oldukça seviyorum.Saçlarımda devamlı jöle kullandığım için bu jöle'nin bitkisel olması çok hoşuma gitti.
Öncelikle ambalajımız pompalı şişede ve 150 ml.Oldukça şık ve pratik bir kullanımı var.Bendeki yumuşak-orta kıvamında.Ben jöleyi sadece bir parmak kullanıyorum oda saçlarımın dalgası belli olsun diye.Yani öyle kıvır kıvır saçlarım yok.Bu yüzden bir iki pompa almak bana yetti.Ama saçı çok kıvırcık olan arkadaşlar çok daha fazla kullanmak zorunda kalır işte bu yüzden ürünün gramajı onlara az gelebilir.İçeriğini aşağıdaki resimden görebilirsiniz.


Ürün bildiğiniz renksiz jöle kıvamında ve hafif hoş bir kokusu var.İstenilen sıklıkta kullanılabiliyor.Avucunuza alıp saç uçlarına uyguluyorsunuz.Benim kullandığım jöleden farkı daha yumuşak bir şekil vermesi yani saçlarınızı çok sertleştirmeden jöle varmış gibi göstermeden şekil veriyor.Ayrıca akşama kadar ben normal jöle sürdüğümde saçlarım ağırlaşıyordu ve bana sanki etraftaki tüm kir,koku,toz saçıma yapışmış gibi geliyordu.Bu bitkisel jölede ise akşam olduğunda saçlarım hala ağırlaşmamıştı ve temiz hissediyordum.
Bence bu ürün jölenin verdiği zararlardan kaçış için çok uygun özellikle gençler çok fazla jöle kullanıyorlar.Anneler bu tür bitkisel ürünler satın alarak gençlerin saçlarına zarar vermelerini önleyebilirler.Bu ürün ciltte hassasiyet ve alerji yapmıyor ayrıca slikon,mineral yağ,boyar madde,hayvansal maddeler içermiyor.Saça sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.Alkol içermiyor,saçı kurutmuyor.Dermatolojik testleri yapılmış.Ürünü Otacı'nın sayfalarından da incelemek isterseniz sizi OTACI ya alayım.
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Zararlı maddeler içermemesi,bitkisel olması,ağırlık yapmaması,saçı sertleştirmemesi,ambalajının pratik olması,kalitesi
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Çok jöle kullananlar için gramajının az olması

17 Yorumlar

  1. Gramaj anlamında bir eksi benim için :) O yüzden jöledense köpük kullanmak daha avantajlı ve sağlıklı geliyor bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pek köpük kullanmadım aslında denemek lazım:))

      Sil
  2. ben dalgalı saçlara sahip biriyim her defasında bildiğimiz jöle kullandığımda ve akşam yıkamayı unuttuğumda saçlarımda dökülme sorunsalı yaşamaya başlıyordum bu yüzden jöle kullanmayı hayatımdan çıkarmıştım. belki bu ürüne şans verebilirim çünkü içeriği gatet doğal gözükmekte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende dalgalı saçlara sahibim ve jölesiz olmuyor güzel her akşam yıkıyorum mecburen oda çok zararlı:))

      Sil
  3. selam,

    Ben bunu kullanıyorum ve kocaman kıvırcık bir saç kütlesine sahip kızım için de aldığım ürün bu.
    Cidden memnunum ama çok az kullandığım için olsa gerek bir senedir bitiremedim :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Mesela bana az geldi gramajı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyice kıvırcık saçlara bol jöle lazım tabiiki:))

      Sil
  5. Günaydın :) Seni mimledim hayatım :) Sayfamda mimlendim başlığına tıklaman yeterli :)

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. Benimde fön yok çok çok nadir çektiriyorum:))

      Sil
  7. otacının şampuanlarındaki koku bana çok ağır geldiğinden hep önyargıyla yaklaşıyorum artık. blogunuzu takibe aldım. ben de beklerim. sevgiler:)
    http://theruj.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. Güzel bir ürün denemeye değer :)
    Bende takipteyim uğrarsanız mutlu olurum.
    http://modadusleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. Iyi aksamlar arkadaslar ben wax kullanıyorum genelde jole falan kokusu rahatsiz ediyor bugun bizim eczanede bunu gördüm aldim hergün alıyor gibi nasil kullanılıyor bilmiyrum yardım pls

    YanıtlaSil