Selamlar biliyorum ayın kaçı oldu sen yeni mi Lilakutuyu yayınlayabildin diyeceksiniz ama ancak inanın ancak vakit bulabildim.Bildiğiniz gibi artık Lilakutu eskisi gibi her ay kutu çıkarmıyor.Sosyal medya hesaplarından duyurduğu tarihleri yakalayabilirseniz 39 liraya kutularından satın alabiliyorsunuz.Mart ayının ortalarında duyurdukları keşif kutusu satışını yakalayabildim.Mart ayının sonunda elime ulaştı.Bu sefer kutularında pin-up kızı temasını kullanmışlar çok hoşuma gitti.
 Kutuyu açınca bizim için AÇEV vakfına yaptıkları bağış kartı bizi karşılıyor.Bence kutunun en güzel sürprizi bu oldu.Lilakutuya bu güzel bağış için teşekkür ediyorum.
 İşte kutuyu açtık,toplu olarak bizi bu ürünler karşılıyor.Ne yazık ki tam boy ürün göremedim.Bir inceleyelim bakalım.
 İşte kutunun tek tam boy ürünü ORGANYC yüz temizleme pedi henüz kullanmadım ama organik ham pamuktan yapılmış buna sevindim.Fiyatı 9 lira.
 İkinci ürün ARSEMİA anti aging krem.Üzerinde 50 ml yazıyor ama bana küçük geldi.Fiyatı 124 lira olan ürünü kullanmaya başladım hatta bitmek üzere benim cildimde çok bir fark hissetmedim.
 İşte buna çok sevindim MAVALA mini oje.Daha önce hiç bu markanın ojesini kullanmamıştım.Mini olması da iyi bence o kadar ojem var ki bitmek bilmiyor.Fiyatı 25 lira henüz kullanmadım.

 PETAL FRESH organik şampuan deneme boyu tam boyu 39 lira.Bunuda henüz denemedim.Ama kutudan çıkan her şeyin organik olması çok hoşuma gitti.
 SANTE el kremi 30 gramı 10 liraymış.Bana gelen deneme boyu yalnız ben bunu çok sevdim.Elime denediğimde mükemmel bir nemlendirmesi olduğunu gördüm.Bunun tam boyunu alabilirim.
IDA-KEW bitkisel yüz temizleyici deneme boyu tam boyu 45 liraymış.Henüz denemedim ama çok merak ediyorum.
 MISSHA pure source sheet mask 8 lira olan bu maskeyi de henüz denemedim.
 Kutudan son olarak denememiz için birer tane hijyenik MASMI markasına ait ped çıktı.
 İşte kutumuz tamamen boşaldı.Her zamanki lila çiçeğimiz de kızım tarafından alındı.
Ürünler hakkında daha detaylı bilgiyi yukarıdaki listeden alabilirsiniz.Bu kutuyu sevdim mi?Eh işte yani herhalde bu tam boya sahip olmayan tek kutuydu.Her şeyin organik olması güzeldi ama renkli kozmetik de olsaydı daha iyi olurdu.Genede Lilakutu heyecanını seviyorum.Sevgiler...

6 Yorumlar

  1. Yeni şeyler keşfetmek adına değen bir heyecan LilaKutu beklemek :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım öyle senin yorumlarınıda merakla bekliyorum:))

      Sil
  2. Renkli kozmetik ürünlerini daha çok tercih etsemde güzel bir kutuymuş gerçekten :) Banada beklerim :)

    http://beautybygizzy.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan, Sante el kremini merak ettim :)

    YanıtlaSil