Selamlar sizinde göz kapaklarınız yağlı mı?Yılllardır sürdüğüm farlar bir süre sonra birikme yapardı gözlerimde akşama doğru pis bir görüntü oluşurdu.Bu yüzden bence makyaj sektörünün son yıllardaki en büyük buluşu far bazları oldu.Yıllarca göz kapağımın mor rengine sinir oldum durdum ve sonunda ar bazlarıyla tanıştım.Şimdilik sadece iki far bazım var ama başka markaların kilerini de çok merak ediyorum.
Light beige renginde olan Avon marka bu far bazını çok seviyorum.İlk çıktığı zamanlarda almayı hep ertelemiştim.Keşke hemen alsaymışım.Bu küçük kavanozdaki ürün oldukça uzun süre kullanıla biliniyor.Ben indirim döneminde 10 liraya almıştım.
Yüzük parmağımla ürünü uyguluyorum ve bir anda göz kapaklarım renk olarak eşitleniyor daha aydınlık bir renk alıyor.Üzerine uyguladığım farların rengi daha bir keskin oluyor.Ve akşam eve geldiğimde bile farım hiç bozulmamış oluyor.Ürünün belli belirsiz hafif hoş bir kokusu var.Ben alerjik bir reaksiyondan da şikayetçi olmadım.Yani ben bu ürünü çok çok sevdim.Her zaman alacağım.Fiyata göre muhteşem bir etkiye sahip.İçeriği için aşağıdaki resme bakın lütfen.
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Göz kapakların rengini eşitliyor,aydınlatıyor,farların rengini belirginleştiriyor,farınız toplanma yapmıyor,fiyatı indirim dönemlerinde uygun.
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Yok.

15 Yorumlar

  1. Hic denememistim ama deneyecegim guzel bir urune benziyor cnm:)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba KElebek Etkim nasıl güzel yazmışısın insan hemen alıp kullanası geliyor paylaşım için tşkler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım bir denemeni isterim ben çok sevdim:))

      Sil
  3. Avon ürünlerine neden çoğu kişi tepkili anlamıyorum. Markayı duymaya bile tahammülleri yok neredeyse. Halbuki bazı ürünleri gerçekten iyi çıkabiliyor. İlk indirimde alıp deneyeceğim :) emeğine sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her markada olduğu gibi sevenide var sevmeyenide bu ürünüde ben çok sevdim ama instagramda hiç sevmeyenler olduğunuda okudum demekki beklentilere göre değişiyor beğeni anlayışı:))

      Sil
  4. İşine yarayan ve çok da pahalı olmayan bir far bazı bulmuş olman ne güzel, güle güle kullan! Allah'tan göz kapaklarım yağlı değil ancak Estee Lauder Doublewear ile kapatıp far uyguladığımda akşama kadar bozulmuyor! Bu arada blogumda Double Wear ile ilgili detaylı bir inceleme yazdım eğer okumak isterseniz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki okumak isterim hemen geliyorum canım:))

      Sil
  5. Avondan esasen soğudum cilt bakım ürünlerinin tümü yüzümde yanmaya sebep oluyor :( Bunda böyle bir şikayet oluştumu acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim çok hassas değil böyle bir şikayetim olmadı yalnız bir tanıdığımada alerji yapmıştı,kızarmıştı sanırım ciltten cilde etkileri değişebiliyor.

      Sil
  6. ya ben bu ürünü hep duydum çok da sahip olmak istiyorum ama etrafımda avon satan yok ya :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım online sitelerinden mail atarsan birini sana yönlendirirler sanırım

      Sil
  7. Ya bende beğenerek aldım ama karma bi cildim var keşke de almasaydım böyle sürerken kalıntı bırakıyor onu önlemek için ne yapmam gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim göz kapaklarım aşırı yağlı bu yüzden çok işime yaradı sizde sürmeden önce mutlaka bir göz kremi altına sürseniz iyi olur ya da bir bakın göz kapağınızda far bir süre sonra dağılıp pis bir görüntü oluşturuyormu oluşturmuyorsa muhtemelen göz kapaklarınız kurudur o zaman hiç far bazı sürmenize gerek yok bence

      Sil
  8. Teşekkür ederim bilgileriniz için

    YanıtlaSil