The Balm ürünleri

The Balm Mary Lou Manizer Aydınlatıcı

Gratislerde satılan The Balm ürünleri biz bayanların gözdesi iken The Balm Mary Lou Manizer Aydınlatıcıyı makyaj yapan birisinin bilmemesine imkan yok.

The Balm ürünleri

The Balm ürünleri Amerikanın seçkin kozmetik ürünlerinden ülkemizde sadece Gratislerde bulunabilen The Balm ürünleri içeriğinde paraben, talk gibi zararlı maddeler içermediği ve kaliteli olduğundan dolayı tercih ediliyor. Ayrıca The Balm Mary Lou Manizer aydınlatıcı da da olduğu gibi müthiş sevimli ambalajlarıyla da kadınların beğenisini kazanıyor.

The Balm high end bir markamı?

Yurt dışında The Balm ürünleri Inglot, Gucci, Clarins gibi high end markalar arasında sayılıyor, ülkemizde bu sınıfa girmiyor olmasına rağmen son zamanlarda fazlaca pahalandığını söylemeliyiz.

High End nedir?

High end son derece pahalı olan makyaj ürünlerine verilen addır.

The Balm Mary Lou Manizer Aydınlatıcı yorum

The Balm Mary Lou Manizer Aydınlatıcının ambalajı son derece şık ve sağlam ürün kocaman 8,5 gram kullan kullan bitmiyor. Bu aydınlatıcı çok güçlü makyajınızda yüzünüzün istediğiniz bölgesine son derece az uyguluyorsunuz. Fazla uygularsanız parıl parıl parlayabilirsiniz.

Gratislerde satılan Mary-Lou makyaj için şampanya rengi mükemmel bir parlatıcı. İçinde minik simler var. Far olarak da kullanabilirsiniz. Ben kırmızı ruj süreceğim zamanlarda far olarak bu aydınlatıcıyı tercih ediyorum, elmacık kemiklerimin, burnumun ve çenemin üzerine uyguluyorum ürünü.


Gratis

The Balm Mary Lou Manizer Aydınlatıcıyı genellikle setting brush ile uygulamayı daha çok seviyorum ama siz elinizle bile sürebilirsiniz. Son derece ince bir yapısı var. Fiyatı indirim zamanlarında daha uygun oluyor zaten kullan kullan bitmez bir ürün.

The Balm Mary Lou Manizer aydınlatıcı, makyaj tutkunları arasında bir kült haline gelen popüler bir fosforlu kalemdir. Bu ürün, çeşitli görünümler oluşturmak için kullanılabilen çok yönlü ve yüksek pigmentli bir vurgulayıcıdır.

Mary Lou Manizer, cilde parlak bir ışıltı vermek için tasarlanmış, şampanya renginde bir toz vurgulayıcıdır. Cilde kolayca karışan, doğal görünümlü bir bitiş sağlayan pürüzsüz ve kremsi bir dokuya sahiptir. Vurgulayıcı ayrıca oluşturulabilir, yani daha yoğun bir ışıltı elde etmek için onu katmanlayabilirsiniz.

Mary Lou Manizer'in bu kadar popüler olmasının sebeplerinden biri de çok yönlülüğü. Bu özellikleri belirginleştirmek ve yüze boyut kazandırmak için elmacık kemikleri, kaş kemikleri, gözlerin iç köşeleri ve dudaklarda kullanılabilir. Diğer göz farları için ışıltılı bir temel sağlayarak göz farı olarak da kullanılabilir veya sade ama zarif bir görünüm için tek başına kullanılabilir.

Mary Lou Manizer'ı diğer aydınlatıcılardan ayıran bir diğer özellik de uzun süre kalıcı formülü. 12 saate kadar kalıcılığı ile tüm gün kullanım için idealdir. Ayrıca ince çizgilere yerleşmeyen veya cilt dokusunu vurgulamayan pürüzsüz ve ipeksi bir dokuya sahiptir.

Mary Lou Manizer'in ambalajı da dikkate değer. Seyahat etmeyi ve saklamayı kolaylaştıran sağlam ve kompakt bir çanta içinde gelir. Ürün ayrıca hayvanlara zulüm içermez, paraben içermez ve talk içermez, bu da onu hassas cilde sahip olanlar için harika bir seçenek haline getirir.

Uygulama açısından, Mary Lou Manizer en iyi yelpaze fırçası veya küçük tüylü bir fırça ile uygulanır. Küçük bir miktarla başlamak ve istenen yoğunluk seviyesine ulaşmak için artırmak en iyisidir.

Genel olarak, Balm Mary Lou Manizer, çeşitli görünümler oluşturmak için kullanılabilen, çok yönlü ve uzun ömürlü bir vurgulayıcıdır. Pürüzsüz dokusu, yapılandırılabilir formülü ve uzun süreli kalıcılık gücü, onu herhangi bir makyaj koleksiyonunda olmazsa olmaz yapar. İster makyaj tutkunu olun ister yeni başlayan olun, Mary Lou Manizer parlak bir ışıltı elde etmek isteyen herkes için harika bir seçenektir.


The Balm ürünleri arasında en sevilen makyaj ürünlerinden The Balm Mary Lou Manizer aydınlatıcı Gratisin her zaman gözdesi olacak. Mary Lou performansı, kalitesi ile sevdiğim bir makyaj ürünü.  The Balm ürünlerini seviyorsanız Bahama mama bronzer makalemizi de okumalısınız.

6 Yorumlar

  1. Ürün ambalajları çok sevimli, al beni al beni diye bağırıyor resmen. Çok merak ettiğim bir ürün, en kısa zaman da alıcağım bakalım cildime yakışacak mı bu aydınlık :)

    YanıtlaSil
  2. Selam,seni bir yazımda etiketledim.Katılmak istersen beklerim:)

    http://makyajveotesi.blogspot.com.tr/2015/03/ilk-tag-im-favori-urunler.html

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan tatlım, beğenmene çok sevindim :)) Ben de cindy lou ile aşk yaşıyorum ama dayanamayıp mary'i de alabilirim her an :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol bir tanem sen olmasan deneyemeyecektim bence almalısın mutlaka:))

      Sil