Selamlar Color Tattoo farların ününü uzun zamandır duymaktayım.Ne yazık ki alışverişlerimde hiç gözüme çarpmadığı için şimdiye kadar almamıştım.Geçenlerde gittiğim bir kozmetik dükkanında görünce bir tane alayım dedim.Bronze renk çok hoşuma gitti ve aldım aslında çok fazla bir şey beklemiyordum.Daha öncede krem far kullanmıştım yani bir farkı olduğunu düşünmüyordum.Ürünümüzü çok cici bir kavanozda bulunuyor oldukça sağlam ve kullanışlı.Ben 15 liraya aldım.

Aldığımın ertesi günü denedim ürünü.Ummadığım bir sonuçla karşılaştım.Küçük bir fırçayla kolayca dağıttım ve çok güzel durdu.Göz kapağıma sürer sürmez pudralaştı h,ç bir şekilde abes durmadı.Dayanamadım dudaklarıma ruj niyetine de sürdüm.Bronz bir ruj oldu mat ama içinde hafif simler olan tüm gün dudağımdan çıkmadı.Ama  her gören hastamısın,dudakların neden mor gibi sorular sordu.Yani dudakta gayet kalıcı olurken güzel durmuyormuş onu anladım.İçindekiler aşağıdaki gibi:
Gözlerimde saatlerce kalmasına rağmen hiç bir şekilde birikme yapmadı ürün.Pigmentasyonu gayet başarılı.Makyaj düşkünlerinin bütün renklerini toplaması çok doğal.Bir kere gayet basit bir sürümü var.Dağılma yapmıyor ve güzel duruyor.Mutlaka diğer renkleride benim olmalı.Sevgiler.
Olumlu Özellikleri:Gözde pudralaşması,fiyatının uygun olması,bozulmadan uzun süre kalması,kolay uygulanması,pigmentasyon başarısı,ambalajı
Olumsuz Özelliği:Yok

8 Yorumlar

  1. Dün bu renge bakmıştım,sanırım bu yazının üstüne alacağım;)

    YanıtlaSil
  2. Krem farların bir süre sonra birikme yapması benim de hiç hoşuma gitmiyor, bunun hemen pudralaşması süpeerrr...

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Aslında pembe olanı dudak için güzel bir baz olabilir :) Uzun zamandır bende olmasına rağmen bozulma, katılaşma da olmadı. Bu rengi bronz farlarım arasında favorim :) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yok pembe olanı ama alıp baz olarak denemek istiyorum şimdi teşekkürler fikrin için

      Sil
  4. Rengi çok güzelmiş çok beğendim.Takipteyim canım......pitat1980.blogspot.com

    YanıtlaSil