vücut losyonu önerileri

Hakime hanım çiftliği zeytinyağlı vücut losyonu

Lilakutunun yapmış olduğu 3.yaş yarışmasında kazandığım bir ürün olan Hakime Hanım Çiftliği zeytinyağlı vücut losyonundan bahsedeceğim.Vücut losyonu 400 ml.lik plastik pompalı bir ambalajda gayet şık görünüyor.Gramajda oldukça yeterli.Bu markayla daha önce Lilakutu ile tanışmıştım o zaman deneme boyu sıvı el sabununu denemiştim.Vücut losyonunu denemek fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı buluyorum.Neden derseniz bu ürünün fiyatı 69 lira.Bir vücut losyonuna bu kadar para veremezdim herhalde.Vücut losyonu önerisi içeriğinde doğal sertifikalı ham maddeler kullanılmış.Zaten zeytinyağlı her ürünü seviyorum.Hatta bazen yüzüme tek başına sızma zeytinyağı bile sürebiliyorum.

Zeytinyağlı vücut losyonu içeriği

Vücut losyonu nun belli belirsiz çok hafif bir kokusu var.Hayvanlar üzerinde test edilmemiş ve paraben,alkol,tuz,petrol türevleri,sles,lanolin,,peg,propilen glikol,etoksilat,slikon,likit parafin içermiyor.Ayrıca alerjen içermeyen esans kullanılmış.Çok likit olmayan bir ürün ve sürer sürmez emiliyor,yumuşacık bir his veriyor katiyen yağlılık hissetmiyorsunuz.Cildinizin nemlendiğini anlıyorsunuz.Ben oldukça sevdim bu ürünü kendimde yorumlayabilmek için kullandım ama bundan sonra küçük kızım için kullanacağım.Doğal içerikli olmasından dolayı kızımın kuruyan cildini gönül rahatlığıyla nemlendirmeyi düşünüyorum.

Vücut Losyonu önerisi

Cildimde hissettiğim yumuşaklığı,esnekliği,nemi gerçekten çok sevdim.Keşke biraz daha uygun fiyatlı olsaydı her zaman alırdım.Şunu söyleyebilirim ki şimdiye dek kullandığım en iyi vücut losyonu bu oldu.Bir sonraki banyoya kadar kuruluk meydana gelmemesi de cabası.Ayrıca bir kaç pompa ile rahatça vücudunuzu kremleyebiliyorsunuz.

Temiz içerikli vücut losyonu

Hakime hanım çiftliği zeytinyağlı vücut losyonununda sevdiğim özellikler zararlı maddeler içermemesi,doğal içerikli oluşu,anında emilmesi,yumuşacık yapması,gramajı,yağlandırmadan nemlendirmesi sevmediğim tek özelliği ise fiyatı oldu.

temiz içerikli vücut losyonu,lila kutu,sağlıklı ürünler,vücut losyonu yüze sürülür mü,vücut losyonu çeşitleri,vücut losyonu gratis,vücut losyonu önerileri,en iyi vücut nemlendiricileri,hakime hanım çiftliği vücut losyonu

8 Yorumlar

  1. Doğal olması çok iyi. Fiyatı biraz pahalı ama doğal bir ürün için değer.Sağlık herşeyden önemli.

    YanıtlaSil
  2. Blogunuzu takibe aldim gogle uzerinden yeni actigim blogumda izledigim bloglari nasil takip edicem tam olarak bilmiyorum yardim ederseniz sevinirimtesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bende ilk zamanlar bilmiyordum araştırarak öğreniyorsun google dan her bilgiyi bulabilirsin

      Sil
  3. Dogal icerikli bir urun oldugu icin o fiyati hakediyor bence, en kisa zamanda ben de denemeyi dusunuyorum cunku su piyasadaki kokusu sahane losyonlardan memnun kalamiyorum

    YanıtlaSil
  4. Zeytinyağlı vücut losyonu doğal olduğu için kesinlikle kullanılabilir bir ürün diye düşünüyorum. Özellikle hayvanlar üzerinde test edilmemesi sevindirici. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim güzel yorumunuz için teşekkürler.

      Sil