Sevgili arkadaşım ile bir etkinlik gerçekleştirdiğimizi biliyorsunuz.Etkinlik hediyelerim çoktan geldi ancak ben şimdi vakit bulupda yayımlayabiliyorum.Arkadaşımdan bu yüzden özür diliyorum.Blogum sayesinde tanıdığım en candan dostum benim onu görmek için sabırsızlanıyorum.Bana bir sürü hediye göndermiş hepsi de çok değerli isterseniz bir görelim neler göndermiş.
Bu çok şık lokumluğu hayatım boyunca saklayacağım.Kendisinin en sevdiği kitap olan kitabı merakla okuyacağım.İçerisine yazdığı çok özel mesajlar beni çok sevindirdi.Kartpostalın resmini çekmeyi unutmuşum ama arkasında yazan sevgi dolu sözlerine çok teşekkür ediyorum.
Arkadaşım denemem için iki maske de yollamış.Ayrıca flormar markasına ait bir vücut losyonu da çok sevdim hepsini.
Telefon konuşmalarımızda ona merak ettiğim ürünlerden bahsetmiştim Mary lou aydınlatıcıyı gitmiş benim için almış canım.Ayrıca garnier temizleme jeli ve rimmel oje'yi de unutmamış.Yaşadığım yerde bu markaları bulamadığım için her gördüğünü alıp yollamak istemiş.Beni çok mutlu etti.
Bu küpelerden kendine de almış tarzlarımız benzediği için bana da almak istemiş.wet'n wild ruj danda kendine alırken bana da almış.Kaş jeli ni merak ettiğimi söylemiştim ondan da almış bir tane.Sephora makyaj bazı ve essence far bazını da atmış kutuya.Canım arkadaşım bana bir sürü ürün yollamış hala da az oldu diyor.Bu kadar özendiği bana bu kadar değer verdiği için çok çok teşekkür ediyorum.İnşallah sizlerde blogunuz sayesinde gerçek dostluklar edinebilirsiniz.Çünkü bu hobinin maddi bir kazancı yok sadece kazanılan dostluklar emeklerimizin karşılığı oluyor.Yeni etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmek istiyoruz.Sevgiler...

11 Yorumlar

  1. Gördüğüm en güzel etkinlik hediyeleri. Çogu ürün kullanıp beğendiklerimden. Yalnız kitap sakıncalı :D Bu kitabı okuyunca serinin tüm kitaplarını okuyorsunuz benden söylemesi. Bir ara bağımlısı olmuştum :D Güle güle kullanın hepsini

    YanıtlaSil
  2. Can dostum benim ne güzel şeyler yazmışsın. Gönlüm tüm kozmetik mağazalarını sana yollamak istiyor biliyorsun :)) Hepsini güzel günlerde kullan. Senin de dediğin gibi maddi bekletisi olan zaten hiç girmesin bu ortama. Aslolan dostluktur çünkü. İnşallah biraraya da geleceğiz bir gün . Seni ve minik kelebeğimi çok öpüyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım biliyorum ne kadar gönlün zengin her kullandığımda seni hatırlıycam ayrıca kızıma yolladığın hediyeleri çekmeyi unutmuşum çok özür diliyorum.Küçük hanım hemen alıp sakladı çünkü:)))

      Sil
  3. Güle güle kullanın.Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten hepsi çok güzel. Emeğinize, zevkinize sağlık. Hepsini iyi günlerde kullanın. sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet buralı olmayanlar lokali çok çok zevkli:)))

      Sil
  5. Ürünler çok hoşmuş.İyi günlerde kullanın inş.

    Sevgilerle
    http://fernoce.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullanın :)

    Sevgilerle
    http://fernoce.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil