Bionem markasına ait bu kremi sadece denemek için 5 lira gibi bir fiyata almıştım.Yüzde yüz çiçek özleri içeren harika bir nemlendirici olduğunu söyleyebilirim.Paraben içermemesi de ayrı bir artısı.
Tasarımı şık ve kavanoz şeklinde  280 ml. oldukça büyük ve kullan kullan bitmeyecek bir bereketi var kremin.Kavanoz şeklinde olması sayesinde ürünün hepsini zorlanmadan kullanabiliyorsunuz.İçeriğini merak ediyorsanız aşağıdaki resime bakabilirsiniz.
Asla yağlı bir his vermeden kolayca emiliyor.Nemlendirmesi son derece yeterli ve kokusu muhteşem kullanmaktan büyük zevk aldığım son derece başarılı bir ürün.Fiyatına göre kat ve kat fazla bir performansı var.Yüzümde denemedim sadece el ve vücudumda kullanıyorum.Ama fazla krem almak istemeyen biriyseniz.Bir tek bu kremle her işinizi halledebilirsiniz.
Ürünün üzerinde bir koruma kapağıda mevcut.Ben son zamanlarda aşırı kuru bir ciltle savaşıyorum ve bu krem cildimi rahatlatma konusunda çok başarılı.Bionem marlasına ait ilk ve tek kullandığım ürün bu eğer rastlarsam diğer ürünlerinden de alıp denemek istiyorum.Ailecek kullanıp çok sevdik güzel bir ürün.Sevgiler...
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Yağlandırmadan nemlendirmesi,kokusu,fiyatı,ambalajı
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Yok

7 Yorumlar

  1. ben de kuru cilt kurbanıydım bu aralar normale döndü gibi loreal paris'in gündüz ve gece kremleriyle normal seviyeye döndürdüm. Ama bunuda merak ettim doğrusu :)
    sizi takibe aldım sayfama beklerim :))

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel yazmışsın, ilk gördüğüm yerde alırım ben bunu evde hiç el kremim yokmuş gibi :) Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  3. Tatlım blogun çok güzel.Takip ediyorum bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. iyi günlerde kullan paroben içermemesi ve fiyatı kokusu ee daha ne olsun

    YanıtlaSil