Selamlar her yılbaşı Avon markasının çıkardığı makyaj paletlerini takip ediyordum.En sonunda Yves Rocher makyaj paletinden sıkılınca alıp deneme vaktinin geldiğini düşünerek bir tane sipariş verdim.100 liraya gelen bu paletin adı büyük olunca biraz büyük bir palet beklerken düşündüğümden küçük bir ürünle karşılaştım.Yves Rocher makyaj paletim oldukça büyük çekmeceli bir ambalaja sahipti bu yüzden ilk başlarda yadırgadım sonradan gözüm alıştı.
Ambalajı şık olmasına şıkta devamlı olarak el izim parlak zemine çıkıyor buda beni oldukça rahatsız ediyor.Daha mat olsaydı bu sorun ortadan kalkardı sanırım.
Ürün 55 parça fardan oluşuyor.Hemen her renk var gibi görünüyor ama pembe ve mavi renk tonlarında bir kaç renk olabilirdi bence.Palette oldukça güzel pigementasyona sahip farların yanı sıra düşük pigmentasyonda renklerde mevcut özellikle açık renkler performans konusunda çok başarılı değil.Simli yada mat farlar mevcut palette.Biraz tozutma problemi de var.
4 adet allık mevcut.Renk vermeleri fena değil aydınlatıcı olarakta kullanılabilen bir adet allık olması güzel.Koyu renk allık kontür yapmak içinde kullanılabilir.10 adet ruj var palette ve ruj formunda olmalarını sevdim.Yapış yapış his vermiyorlar ve istenirse allık olarakta kullanılabilirler.
3adet aplikatör var ve bunlar kullanılmadan çöpe gidecek.Ama seyahatte falan zorda kalınırsa kullanılabilirler.Kocaman aynası olması makyaj yapmada büyük kolaylık sağlıyor.Profesyonel makyaj yapanlardan çok makyaja yeni başlamış olan genç kızlar için hazırlanmış bir ürün bence.Kötü değil ama uzun süredir makyaj yapan bir bayanında bütün ihtiyacını karşılamıyor.
OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Renk çeşitliliği,rujların başarılı olması,aydınlatıcı ve kontür allığının mevcut olması,fiyatı ürüne göre iyi,aynası kocaman
OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Daha profesyonel olabilirdi,pigmentasyon yeterli değil,ambalajında el izi kalıyor

4 Yorumlar

  1. Bu paleti almamakla çok şey kaçırmamışım demek ki :))

    YanıtlaSil
  2. Avon'un malesef far pigmentasyonu çok kötü.ben senelerdir Avon temsilcisiyim ben bile beğenmiyorum ama diğer ürünleri özellikle rujlar çok başarılı

    YanıtlaSil