ayak maskesi

Silky Foot Ayak Maskesi

Ayak maskeleri son dönemlerde oldukça popüler. Yaz mevsimi yaklaştıkça ayaklarımıza önem vermeye başladık. Anlatacağım Silky foot ayak maskesi oldukça etkili olmakla beraber kötü görüntülere de sebebiyet vermektedir. Okumaya başlamadan sizi uyarmak istedik.

Ayak Maskesi işe yarar mı?


Silky foot ayak maskesini kullanmak için bir süre bekledim çünkü yorumları okuyunca ayaklar soyuluyor gibi yorumları okuyunca uygulamak zor gelmişti. Bir buçuk ay önce bozulacak diye uygulamaya karar verdim. İlk olarak paketi açtığımda iki naylon patik çıktı içinden ve keskin bir koku içinde kimyasallar mı var diye düşünürken kimyasal içermediğini paketin üzerinden okudum.

Silky Foot


Silky foot ayak maskesi içindeki patikleri ayağıma giyip üzerine çorap giydim ve yaklaşık bir saat bu şekilde bekledim ama ne beklemek sanki ayaklarımda soba yanıyordu ayaklarım, o kadar ısındı ki zor dayandım. Daha sonra ayaklarımı yıkadım. Yaklaşık 5 gün sonra ayaklarım soyulmaya başladı yedinci gün aşağıdaki vaziyeti aldı. Soyulan deriler bir süre sonra kuruyor ve bayağı rahatsızlık veriyor. Bunlar ne ki bütün ayağım deri değiştirdi altından pembe tertemiz bir ayak çıktı hala soyulma devam ediyor doğrusu. Yuvarlak içine aldığım kısım ayağımda var olan nasır bir ora soyulmadı zaten pakette çok sert derinin soyulmayacağı belirtiliyor. Nasırım dışında ayağımın yenilenmesini sevdim. Tek kullanımda işe yaraması da çok güzel yılda iki kere tekrarlamak yetiyor.



Ayak maskelerini  yazın kullanmanızı önermem çünkü ayaklar öyle soyuluyor ki kesinlikle açık ayakkabıyla dolaşamasınız. Ayrıca soyulan bölümleri elle koparmamak gerekiyor alttan çıkan taze deri zarar görüyor ve çok canınız yanıyor. Ben saçakları makasla kestim. Ayak maskeleri her fiyata piyasada satılmakta ortalama 50 ila 70 lira arasında satın alabilirsiniz.
Silky Foot ayak maskesi hakkında düşüncelerim ise ayakların derisini yeniliyor,kimyasal madde içermiyor,tek kulllanımda işe yarıyor ve olumsuz özellikleri ise kışın kullanmak gerekiyor,ayaklar çok fazla soyuluyor ve soyulan deriler kuruyor ayağa rahatsızlık veriyor,fiyatı biraz pahalı denemek isteyenlere önerim olsun. Evde farklı bakımlar yapmak istiyorsanız Evde ayak bakımı yazımızı da okuyunuz.

12 Yorumlar

  1. bunun bir benzeri Gratis'te satılıyor 16 liraya ben onu kullandım bebek gibi ayaklara kavuştum ama yazın uygulamamak gerek çünkü görüntü çok kötü oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ne yazık ki burada Gratis yok olsa alır denerdim:((

      Sil
    2. Merhaba canım Pembe Makyaj Çantam Bloğum taşındı yeni adresimde de takibini beklerim. Sevgiler... blogkizsalseyler

      Sil
  2. Ürkütücü geldi.Soyulan yerler çok rahatsız eder koparsan yara olur zor bir iş gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya bir ara cendereye girmiş gibi hissettim çok hoş bir duygu değil

      Sil
  3. Ayak icin kimyasal peeling yani. Bu urunu cok merak ediyordum. Yazdigin cok iyi olmus :) Ama cok pahaliymis :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kimyasal değilmiş tamamen doğalmış dediklerine göre

      Sil
  4. ben 2 sene evvel yapmıştım bunu harika oluştu ayaklarım ama evet biraz kötü görünüyor ve çok uzun sürüyor.. şu an ihtiyacım yok ama seneye kesin yine yapacağım..

    YanıtlaSil
  5. tatlım ben de kullandım, cok zorlandım o soyulma bitmek bilmedi 1 ayı gecti kullanalı hala daha soyulan yer var :/ sakın soyulan yerleri kendiniz soymayın uyarısı özellikle belirtildiği için müdahale de edemedim :))) dediğin gibi sürec zahmetli ama sonuc güzel, senede 1-2 için fiyatı iyi aslında

    YanıtlaSil