Makyajda fırçaların önemini Real Techniques fırçalarla tanıştıktan sonra anladım.Daha önce kullandığım fırçalar meğer yüzümü paralıyormuş üstelikte ürünü gerektiği gibi dağıtmıyormuş artık eski fırçalar kenarda duruyor çünkü bu güzel fırçalarla makyajımı yapıyorum.14.50 liraya gayet de uygun fiyata bir kozmetikçide bulunca hemen aldım özellikle bu allık fırçasını çok merak ediyordum.
Makyaj artisti olan Pixiwoo kardeşler makyajı nasıl daha pratik hale getirebiliriz diye düşünerek bu fırçaları ortaya çıkarmışlar.En popüler olanı da bu allık fırçası.Eskiden Türkiye de yoktu ama şu anda her yerde  bulunabiliyor.Eğer makyaj yapmayı seviyorsanız bu fırçaları denemelisiniz.
Üstü uzun yanları kısa sentetik kıllardan yapılmış olan bu fırça son derece hafif.Yüzünüze bastırarak sürmenize hiç gerek yok hafif hafif kullanmak yeterli.Çok yumuşak bir fırça ayrıca akıllı bir fırça ürünü gerektiği kadar sürüyor zaten.Üst kısmıyla ürünü sürüyor yandaki kısa kıllarla dağıtıyorsunuz sonuca siz bile şaşırıyorsunuz.
Fırçaların hepsi ayakta durabiliyor gerçekten son derece şık ve pratik kullanıma sahipler.Ben bu fırçadan bir tane daha alıp pudra fırçası olarak da kullanmayı düşünüyorum.Üstelik sevimli görünüşüyle makyaj yapmayı çok zevkli kılıyor.Allık için biraz büyük gibi görünse de çıkardığı sonuç mükemmel.İstenirse bronzer sürmek içinde kullanılabilir.
Olumlu Özellikleri:Ürünü yeterince dağıtması,fiyatı,şık ambalajı,ayakta durabilmesi,hafif olması,kullanımının pratik olması,yumuşak olması.
Olumsuz Özellikleri:Yok.

2 Yorumlar

  1. Merhabalar
    Ben de böyle bir fırça almak istiyorum bakalım ne yapacağım :)
    Yazınız çok işime yaradı bilgilendim doğrusu
    Sevgilerle

    YanıtlaSil