Selamlar ORIFLAME THE ONE serisine ait olan bu rimel bu günkü konuğumuz.Bu yıl çıkan The One serisinin reklamlarını muhtemelen her yerde görmüşsünüzdür.Bir çok blogger  arkadaş tarafından da yorumlandı.Ben Oriflame markasına ait bir rimeli daha denemiştim ama çok sevememiştim.Merakıma yenilerek bu rimele de bir şans vermek istedim.Ürünümüz 8 ml.lik oldukça şık ve kullanışlı bir ambalaja sahip.
Ürün waterproof bir özelliğe sahip hakikaten çıkarması diğer rimellere göre biraz daha uğraş istiyor.Rimelin içindeki ürün oldukça sıvı benim kullandığım diğer rimeller daha katı ya da sürer sürmez katılaşıyor.Bu rimeli sürdüğümde kirpiklerimi yapıştırması  beni üzdü.Kirpiklerim sanki ince ve bir kaç telmiş gibi durdu.Kullanamam gibi gelmişti.Daha sonra kirpiklerime paralel tutarak sürdüm.Biraz daha iyi durdu şimdi.Bitene kadar bu şekilde kullanıp tüketmeyi düşünüyorum.
Bu rimeli beğenenlerde mevcut tabii ki ama biz anlaşamadık bir türlü.En azından benim kirpiklerim için dolgunlaştırma ya da uzatma gibi bir sonuca ulaşamadım.Zaten kıl fırçalı rimellerden istediğim sonucu alamıyorum.Bir de sürerken göz altlarıma bulaşması beni bayağı zorladı.Topaklanma yapmaması güzeldi.Fiyatı 25.90  lira olan ürünü indirim zamanlarında daha uygun fiyatlara alabilirsiniz.Sevgiler.
Olumlu Özellikleri:Fiyatı,topaklanmaması,kalıcılığı,ambalajı şık ve kullanışlı
Olumsuz Özellikleri:Kirpikleri yapıştırması,sıvı kıvamı,dolgunluk ve hacim yeterince vermemesi,slikon fırçaları tercih ederim.

6 Yorumlar

  1. Ben de the one serisinin bordo ambalajli diger rimeli var. Kulladigim oriflame rimelleri icinde en iyisi degil ama yine de memnun kaldigim bir rimel oldu. Fircasi silikon bendekinin o yuzden pek sevemedim , ben de silikon firca sevmeyenlerdenim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende slikon fırçalara bayılıyorum canım ya

      Sil
  2. Benim de memnun kalmadığım bir üründü bu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevenleride var ama herkesin beklentisi farklı tabii ki

      Sil
  3. Bende kullandım ama sadece uzatma kısmında başarılı dolgunluk vermiyor pek

    YanıtlaSil